Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

maşallah umarım herşey yolunda gider cnm..
evet gittim yılbaşında başladım ben tedaviye ama ovulasyon takibi yapıyordu doktorum,
sonra eşimin tahlilini yaptırdık sonucu söyledim zaten..
bir tek benim hsg kaldı bakalım.

ben de bu ay prof a gitmeyi düşüyordum,bu ay civanperçemli çay içmeye başladım,bal-çörekotu-tarçın kürü yaptım bunların bu ay bir parmağı varsa çabuk etkilerini gösteriyorlarmış diyebiliriz,olakii değerim düşer de kimyasal olursaa aynı kürlerin yanında civanperçemli karışım da kullanıcam umarım gerek kalmaz,inşallah hsg ye gerek kalmadan sende güzel haberi verirsin tatlım

canım kimyasal falan değil gayet güzel gebesin işte
adetine daha 3 gün falan var yanılmıyorsam
o yüzden değerin gayet güzel
ve yükselicek inşallahh
tekrardan tebrikler

akşam eşine söyleyince gel yaz bize naaptın eşin naaptı falan
ben sabırsızlığımdan direk söyledim sen süpriz yap mutlaka

inşallahh yaa şimdi kantesti sonucumu rulo yapıp kurdele bağlıycam sabah yaptığım test sonucunu da yanına koyucamkapının önüne minik mumlardan bir yol yapıcam yolun sonunda daaaaa karnıma yastık koyup oturcam bakalım napıcakkk

canımmm çokkkkk sevindimm hadi Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı öpe koklaya sevmeyi nasip etsin mucizeni :)))) Allahın sana büyük bi mucizesi buu! şükür dualarını eksik etmee! İnşallah değerin yükselicek elini karnına koyup bol bol dua etmeyi de ihmal etmee nolur! mucks!

süperr
hadi bakalım merakla bekliyorum

doğrudur alternatif tıbba da güvenmek gerek,
allah razı olsun canım bende aynı şeyi diliyorum ..

hiç bişiiiii
SEN NAPIYOSUN baharın ateşi kaç çıktı bugün biliomusun?

bende hiçbişey
midem bulandı yaa geçmedi hastalığım tam olarak
canım ben bakmadım anlamadığım için ama sabah koymuştu yanılmıyorsam:26:
bahar burda soralım

ferdacım senin değerlerinin durumu nasıl oldu canım!? şimdi daha iyisin Maaaşallahhh!
tekrarladın mı hormon testlerini.. merak ettim seni

teşekkürler canım iyiyim şükür
çarşamba günü beta hcg 261di
cumartesi tekrarlandı 849 çıktı
aynı gün kadın doğumcum tsh da istedi bu sefer 1,89 çıktı anlamadım
doktor çok iyi dedi ki zaten çok iyi bu değer tam ideali
sanırım sağlık ocağının ölçümü yanlış çünkü st4ü yüksek çıkarmış üst sınırdan
böyle bişey olması imkansız gibi bişey tsh yüksekken st4 düşmesi lazım
zaten kadın doğumcu da ona baktı bu tahlilde hata var dedi
şimdi demir ve kansızlık dahil herşeyim normal görünüyor
kadın doğumcunun yaptığı tahlilin doğru olduğuna inanmak istiyorumçünkü herşey çok güzel çıktı
ama benim kafamda hala soru işaretleri var
sanırım bir hafta içinde düzen laba gidip tsh yaptırıcam

sen bence kafana takma canım bizim akraba var hemşire oda söylemişti bana sağlık ocaklarının tahlilleri yanlış sonuç verebiliyormuş diye:26:
en iyi sonuç büyük hastanelerin yada iyi bir laboratuvarındır bence

ya ALLAH rızası için bu tablo nasıl kullanıyorrr bhar gözünü seveyimm bi anlatsan bana anlamadımki hepiniz ingilizce profmusunuz şakır şakır kullnıyonuz yaaaa adamı hasta etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…