- Konu Sahibi bebisimolsun
-
hergün meryem suresi okuyup dua ediyorum sizlere de kızlar
hergün meryem suresi okuyup dua ediyorum sizlere de kızlar
ALLAH razı olsun senden.....darısıda bize olsun inşşşş....
hatunlar nbrlerrrrr....
allah kabul etsin inş canım senin nasıl durumun?
benim bu ay çok azda olsa bi umut var içimde sanki var gibi..
bunu bir kere daha hissetmiştim daha önce olmayıncada insanın umudu kırılıyor..
yani ne diyeyimki zamanını bilemiyoruz
kızlar hamileler sizlere dua ediyorum sağlıkla sonunu getirin diye
dualar karşılıklı arkadaşlar beklyoruz
güzell canım güzelde bir haber aldık mutluyuzz
sen napıyorsun?
nasıl durumun derken neyi kastettiğini anlamadım ama nasıl olduğumu soruyorsan iyiyim çok şükür
cnm bakalenin eşinin ileri hareketlisi sizden azdııı ....demekkkiiii seninde şansın var bizi 24,8 ameliyat eden doktora saygılar sunarımm
neden olmasın sonnurum umarım hislerinde yanılmasssın sende bebeğinle kavuşursun
gezmedeydimm bende yeni geldim napiim aynııı...
bakaleye çok sevindimmmmmm vallaaa darısı bize
canımm olacak dimi yaa
olacak inanıyorum ama belkide hiç olmayacak..
en güzelini nasip etsin rabbim hepimizee seninde güzel gönlüne sağlık canım benim
rabbimin mucizelerine akıl sır ermez ...kkya ilk üye olduğum sıralar bi bayanın topiğine takılmıştı gözüm morfoloji 0 la hamile kalmıştıı....ve doğal yolla yani bırak hareketli spermii canlı sperm bile yokkenn o yüzden hayırlısıyla olsun ama geç ama erken ....
seninde olacak benmde olacak hepimizin olacakkk
o kaddderrrrr
kadere inanırım olacak olacak diyorsun
yaa bence eşimde bi sorun yok onun tahlil sonucunu doktorlarda görmüştü ve olumlu yorum yapmışlardı
bence sorun yine bende
şu hsg i de çektirseydim bütün herşey netleşecekti ondan sonrada işi Allah'a bırakırdık.
acaba benim kanallar tıkalımıdırki
oyyyyy hayırlı olsunn canımmmm.çok sevindimm.biz sana demedikmi gebişsin sen diyeee.yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok sağol canıımm şükür Rabbime inşallah sonuda hayırlı gelir ama ben ne yalan söyleyeyim sonunu pek düşünmüyorum,hamile kalabilme ihtimalim varmış diyeee çookkk seviniyorummmm,dualarım sizinleeeeeecanımm maşalahh sana şükür RABBİME bak senide sonunda güldürdüsonuna sağlıkla erişmen dileğiyle..
çok dikkat et tamam mı canım
ay canım ya inan ben de duygulandım şimdi bunu okuyunca
Allahım nelere kadir inanmak lazım sadece
eşine söyledin mi?
bakalee adın ne senin canım ya?
siz ne zamandır bebek istiyodunuz?
eşinde hareketlilik kaçtı?
benim eşimdede var o sorun:26:
EVET canımm sıra bize geldi
bizede dua edin kızlarr bizde gebeş olalımmm
benim bu ay çok azda olsa bi umut var içimde sanki var gibi..
bunu bir kere daha hissetmiştim daha önce olmayıncada insanın umudu kırılıyor..
yani ne diyeyimki zamanını bilemiyoruz
kızlar hamileler sizlere dua ediyorum sağlıkla sonunu getirin diye
dualar karşılıklı arkadaşlar beklyoruz
bakaleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tebrik ederim sayı hız yara .....sallaaa rabbim ol demiş olmuşşş inanamıyorum yaaaaa süper bi haberrrrr buuuuu ...
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn.....
bencede bi an önce hsgnide çektir için rahat etsin en azından inşallah tıkalı değildir cnmm ...
kızzllaarr duygularımıo kadar yoğun yaşıyorum ki internet bağlantısını kilitledimmşimdi herkese cevap veriyorummmmmm
baharrcımmm hadiii top sende Alllahımm yüzünü benim gibi güldürür inşallaahhh eve gelirken ağzım bir karıştı yüzümdeki salak ifadeyi gören ne düşünmüştür kimbilir
inşallah sanada nazar boncuğu takarızz
çok sağol canıımm şükür Rabbime inşallah sonuda hayırlı gelir ama ben ne yalan söyleyeyim sonunu pek düşünmüyorum,hamile kalabilme ihtimalim varmış diyeee çookkk seviniyorummmm,dualarım sizinleeeeee
kesinlikleee Allahh nelere kadirrr,eşime ne sabahki çift çizgidenm bahsettim ne de kan tstinden geçen ay fos çıkınca üzülmüştü zavallım,bu akşam süpriz yapıcammmm
tondoracımm 7 aydır istiyorduk eşimde 3.derecedeb varikosel çıktı geçen ay ileri hareketli %5 yavaş hareketli%11 doktor ameliyat dedii ama biz hemen ameliyat olmasını istemedik kürlere başladık,bende yara vardı bende kürlere başladım,canımmm canlı örnek eşim bu ay o kadar ümitsizdimkiii hep yazdım burdaa ama Allahıımm mucizesini gösterdi
aminnn arkadaşımm aminnn birbirimizden duaları eksik etmeyelim bu ay cümleten hamile kalalım inşalllllaaaahhhh
evet canımmm herşey rabbimin ol demesine bakıyor,inşallah amiiinnnn
baya azmış bizimkinde ileri%15 yavaş%25 idi
artık tamamen bilimi fln geçiyorum ALLAHIM istedikten sonra hiçbirşey engel olamazmış
baya azmış bizimkinde ileri%15 yavaş%25 idi
artık tamamen bilimi fln geçiyorum ALLAHIM istedikten sonra hiçbirşey engel olamazmış
cnm ben burda bi doktora %10 ileri hareketli sayısı ile gebelik olurmu dedimm oda çokk zor yazmıştı cvp olarak ....
e bu mucize değilde neee????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?