- Konu Sahibi bebisimolsun
-
saol tatlım evet anasınıfı öğretmeniyim 27 tane çocuğum var ama bananeeee ben kendiminkini istiyorum:84:
hemen paylaşıyım canım
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
14. gün oldu benimki 16 da çekmiş çizgiyi ama
baharım hoşgeldinn
ayy ne güzellll
öle tabi canım insan kendi bebiki olsun istemesmi hiç...allahım bizede verir insallah en kısa zamanda..
hoşbuldum tatlımmmmm.nabersiniz?
iyidirr kuşumm özledim seni görüşmeyelii
Evet FF çizgiyi farklı yere çekmiş ama o da vücut ısına göre hareket etmiş. Valla FF bana tam yerinde çekti çizgiyi bende 13.gün gördüm çift çizgiyi FF de aynı güne çekti çizgimi yani gayet paralel gidiyor ovulasyon testiyle
senin de ateşin gayet güzel maaşallah hep böyle kalır inşallah
iyi seninki tam denk gelmiş ateşim şimdilik iyi ama son günler önemli bakalım inşallah düşüş olmadan ilerler
merhaba...
bende 8 yıllıkevliyim ve 5 senedir uğraşıyorum bıkmadan usanmadan..hala bebek sahibi olamadım...
şu andada tüp bebek tedavisi görüyorum bakalım.hep Allah tan hayırlısını diliyorum.. çocuk sahibi olmak isteyenler içinde hep dua ediyorum...
EVet son günler önemli bende yüksek ateşle adet oldum ertesi günü düşmüştü iyice gerçi bi kaç gün öncesinden düşmeye başlamıştı ama yine de yüksek bir ateşle adet olmuştum bu ay daha dikkatliyim bi de FF yi anladım bu ay daha güzel yorumlayabiliyorum çizgiyi çektiği ateş 36,6 onun üzerinde olduğum sürece güzel bir haber altına düşersem fena
evett melis hanım tanıtayım kendimi ben bahar yaşım sizden küçük26 yaşımdayım 15aydır bebek istiyorum.yarışmacılara başarılar dilerim.sorunlarım var hemen anlatayım.
bir tarafta pko görünümü var
tahlillerim normalmiş lh4.45 fsh 6.78 prolaktin önce 66 çıktı sonra dostineksle 1,42ye düşmüş
düzenli adet görüyorum sayılır en uzun 32gün en kısa 28günde bir olurum her ay değişir tabi.
bu ay ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemini kullanıyorum aama bişey anlamadım:26:
merabalar
ben de ferda
26 yaşındayım ve 7 aydır bebek istiyoruz
matematik öğretmeniyim
cümlenin devamı yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum gibi gelecek sanki
yüksek prolaktin ve tsh sorunu yaşıyorum
prolaktinim dostinexle düştü ve agnucastonla sabit tutmaya çalışıyorum
tsh için de düzenli ilaç kullanıyorum, şu an 3 civarı seyrediyor, iyi sayılır
bata 8 gün kaldı, pek ümidim olmasa da beklemedeyim elbette
ovulasyon testi kullanıyorum 3 aydır
ve şu ATEŞ ölçme işini nerdeyse hiç anlamıyorum
merabalar
ben de ferda
matematik öğretmeniyim
merabalar
ben de ferda
matematik öğretmeniyim
inşallah canım şimdilik yolunda görünüyor ama belli olmazhoşgeldin ferdacım önceki topiklerden tanıyorum seni hem meslektaşız hem batdaşızbenimde 7 gün kaldı umarım ilaçlarla düzene girer hormanların canım sen tablonu tut biz yorumlarızzz peki çift çizgiyi ne zaman gördün
canım hiç sorma valla o kadar değişkendiki benim prolaktincanım inşallah daha da beklemeden gelir bebişin.seni biliyorum bana ovulasyon testi için yorum yapmıştın.ve senle aynı derdimiz.peki bişey sorcam senin prolaktin kaçtı kaça düştü.dştüğünü öğrendikten sonra ben hiçç ölçtürmedim.benim 66.22den 1.42ye düştü.benim tsh de 2.9larda bu değer kötümüymüş?doktor iyi demişti.
ateş ölçme yöntemine bende geçen ay başladım ve bence çok güzel bi yöntem.ve ateş ölçme topiğindeki arkadaşlar sağolsun hep yorumluyor.bence sen ölçmeye başla bi şekilde anlamaya başlarsın.bizlerde yardım ederiz bildiğimiz kadar.
Hoş geldin ferdacım bu topikde de biraraya geldik ne güzel
inşallah hep beraber hamile kalacağız rabbim tez vakit de nasip etsin inşallah
Bu arada bende ateş ölçme yöntemine başladım çok güzel çok doğru bir yöntem mutlaka sende başlamalısın ama her sabah aynı saatlerde dil altından ölçmen lazım 6-8 arası
sen bi ölçmeye başla ateş ölçme grubundaki kızlarda inanılmaz tatlılar mutlaka yardımcı oluyorlar biz bile elimizden geldiğince yardımcı oluruz
inşallah canım şimdilik yolunda görünüyor ama belli olmaz
çift çizgiyi 6 gün önce gördüm dolayısıyla 8 gün sonra bat yani 11 ekim
canım hiç sorma valla o kadar değişkendiki benim prolaktin
1 ay içinde defalarca ölçtürdüm
değerler:96,35,45,20,126,25,5 olarak çıktı (hatırlayamadıklarımı yuvarlak hesap söyledim)
şimdi be de ölçtürmeyi bıraktım çünkü sürekli kan aldırmaktan demir eksikliği baş gösterdi
ama şu an yükselmedi hissediyorum göğüslerimden
yükselince göğüslerim çok şişip acıyodu
eğer yükseldiğini hissedemiyorsan bence birkez daha ölçtürçünkü aşırı değişken bir hormon bu
ben 2buçuk dostinex kullandım, sonra da agnucastonla devam ettim hep hala da kullanıyorum memnunum
tsh gebelik için 2 nin altında olması idealmiş o nedenle biraz daha düşürücez ama seninki güzel görünüyor
merabalar canım
heryerde ben zaten
ateşölçmeyi de sonraki ay denerim artık sizler yardımcı olursunuz
ya da yarından başlarım düşüp düşmediğine bakarız olurmu ki böyle
canım hiç sorma valla o kadar değişkendiki benim prolaktin
1 ay içinde defalarca ölçtürdüm
değerler:96,35,45,20,126,25,5 olarak çıktı (hatırlayamadıklarımı yuvarlak hesap söyledim)
şimdi be de ölçtürmeyi bıraktım çünkü sürekli kan aldırmaktan demir eksikliği baş gösterdi
ama şu an yükselmedi hissediyorum göğüslerimden
yükselince göğüslerim çok şişip acıyodu
eğer yükseldiğini hissedemiyorsan bence birkez daha ölçtürçünkü aşırı değişken bir hormon bu
ben 2buçuk dostinex kullandım, sonra da agnucastonla devam ettim hep hala da kullanıyorum memnunum
tsh gebelik için 2 nin altında olması idealmiş o nedenle biraz daha düşürücez ama seninki güzel görünüyor
bence yarın sabah başla sabah 6-8 arası yataktan kalkmadan dil altından ölç canım her gün aynı saatte ölçmeye gayret et bakalım son 1 haftanı değerlendirelim beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?