Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bende az önce b.makinasını boşaltıyodum bi dikildim aman allahım nasıl bi ağrı benimde belim çok kötü
zaten adette olmadım offf çok sıkıldım bu durumdan..

bende az önce b.makinasını boşaltıyodum bi dikildim aman allahım nasıl bi ağrı benimde belim çok kötü
zaten adette olmadım offf çok sıkıldım bu durumdan..

son adet tarihin ne bugün kaçıncı günün en uzun kaç günde adet oluyorsun pekiii ay çokmu sordum napim mesleğim görevi soruyom

son adet tarihin ne bugün kaçıncı günün en uzun kaç günde adet oluyorsun pekiii ay çokmu sordum napim mesleğim görevi soruyom

off meliscim sorma yaaa
en son adet tarihim 21 ağustos..
şuanda 33.gün adetim sonrasında..
ağustostan önce 3 ay adet görmedim şimdi gene öle olucak die korkuyorum..
ama öncesinde böle sıkıntılarım hiç olmasdı..

oo baya geçmiş canım yaa dr a gittinmi hiç en azından adet söktürücü verirdi

kızlar merhabalar hepinize yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah devamlılık sağlarız birbirimize herzaman yardımcı oluruz
Bende 33 yaşındayım 15 aylık evliyim ve çalışmıyorum 3 aydır korunmuyoruz ateş ölçme ve ovulasyon testiyle bu ay ki yumurtlama zamanımı yakaladım ve o günleri değerlendirdik şimdi bekleme durumuna geçtim hakkımızda hayırlısı diyelim

hoşgeldin canım saol tatlım inşallah hepimize uğurlu gelir bu topik bende beklemedeyim 7 gün kaldı:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…