- Konu Sahibi bebisimolsun
-
hoşbulduk sağol cevap verdiğin için.adet tarihimi bilmiyorum çünkü düzensiz.bel ağrım kasık ağrım da var.az önce yerleri sildim.birden ağrılarım başladı[/Q
adetin düzensizse bilemeyiz o zaman gebelik belirtisimi deil mi belinle ilgili bir sıkıntıda olabilir bence bir doktora görün
düsük yapmanla ılgılı olmayadabılır ..
Allah korusun ama bel fıtıgında sık rastlanan bır agrı tıpıdır bu bahsettıgın..dr a gorunmeyı ıhmal etme bence
bu yaşta bel fıtığı olmam diye düşünüyorum ama olabilir de.bacağıma kramp şeklinde sızı giriyor.bakalım bi kaç hafta geçsin de eğer birşey varsa doktora gideceğim.hayırlı uğurlu olsun gebeliğin sakın iş yapma.hele ki perde asayım falan hiç düşünme bile
bende az önce b.makinasını boşaltıyodum bi dikildim aman allahım nasıl bi ağrı benimde belim çok kötü
zaten adette olmadım offf çok sıkıldım bu durumdan..
son adet tarihin ne bugün kaçıncı günün en uzun kaç günde adet oluyorsun pekiii ay çokmu sordum napim mesleğim görevi soruyom
herkesi beğenesim varrr
off meliscim sorma yaaa
en son adet tarihim 21 ağustos..
şuanda 33.gün adetim sonrasında..
ağustostan önce 3 ay adet görmedim şimdi gene öle olucak die korkuyorum..
ama öncesinde böle sıkıntılarım hiç olmasdı..
kızlar merhabalar hepinize yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah devamlılık sağlarız birbirimize herzaman yardımcı oluruz
Bende 33 yaşındayım 15 aylık evliyim ve çalışmıyorum 3 aydır korunmuyoruz ateş ölçme ve ovulasyon testiyle bu ay ki yumurtlama zamanımı yakaladım ve o günleri değerlendirdik şimdi bekleme durumuna geçtim hakkımızda hayırlısı diyelim
Naber melis ne yapıyorsun nasılsın
düsük yapmanla ılgılı olmayadabılır ..
Allah korusun ama bel fıtıgında sık rastlanan bır agrı tıpıdır bu bahsettıgın..dr a gorunmeyı ıhmal etme bence
bu yaşta bel fıtığı olmam diye düşünüyorum ama olabilir de.bacağıma kramp şeklinde sızı giriyor.bakalım bi kaç hafta geçsin de eğer birşey varsa doktora gideceğim.hayırlı uğurlu olsun gebeliğin sakın iş yapma.hele ki perde asayım falan hiç düşünme bile
tesekkurler canım benım sagolasın..darısı sana ınsallah..
kendıme cok dıkkat edıyorum canım zaten..ev ıslerını bıle sagolsun kocam yapıyor..su 3 4 ayı atlatsak rahatlıcam hayırlısıyla
iyidir canım ne olsun aynen devam sen napıyosun
hoşgeldin canım saol tatlım inşallah hepimize uğurlu gelir bu topik bende beklemedeyim 7 gün kaldı:18:
napıyosun meliscim????
Benimde 10 günüm kaldı peş peşe sayılırızateşin ne durumda tablonu paylaştın mı bugün?
iyidir canım gribim de bol bol ıhlamur içiyorum bir yandan bir yandan plan yazıyorum bir yandan burdayımsen napıyosun
çok geçmiş olsun canım..
bende napıyım canım oturuyodum ölee bi bakıyım dedim.
sen çalışıyosun dimi?öğretmendin sanırım?ne öğretmenisin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?