- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
canım ben adetin 21.günü ölçtürmüştüm ve ozaman doğru sonuç vermez demişlerdi arkadaşlarım.aslında bende belirtide yoktu yani göğüslerde bi şişme acıma olmuyordu hiç.progesteron ölçerken oda ölçüldü ve o şekilde çıkmıştı.dostinexin sadece 6adedini kullandım ve unutup bıraktım.bu kadar düşmüş.ama endişelenmiyor değilim çok düşük olması da acaba bi sorun teşkil eder mi diye çünkü referans aralığının altında.inşallah seninkide yükselmez ama bencede artık ölçtürme çünkü stres olursun sürekli yüksekmi çıkacak falan diye.akışına bırak bi kaç ay sonra tekrarlarsın.
merabalar canım
heryerde ben zaten
ateşölçmeyi de sonraki ay denerim artık sizler yardımcı olursunuz
ya da yarından başlarım düşüp düşmediğine bakarız olurmu ki böyle
evet önemli olan son günlerde 36.6 nın üzerinde olması bende önceki aylarda 36.5 le adet olmuştum buda yüksek normalde ama adet geldi işte bakalım inş ateşimizz yüksek devam eder
Evet canım ateş ölçmeye her gün devam bize çok güzel fikir veriyor bugün biraz geç ölçtüm nerdeyse kaçırıyordum ölçmeyi panik oldum ama neyse ölçtüm yine de hele ki bu zamanlar daha heyecanlı hiç kaçırmamak lazım
Bence bir an önce başla adetine de az kalmış hem ateş durumlarını görürüz yüksek seyretmesi iyiye işaret çok net bilgiler edinemeyiz çünkü vücut ısı durumlarını bilmiyoruz kaç dereceyle adet olduğunu ama yine de fikir olur senin ateş ölçerin var mı ki dijital?
tamam canım sonraki ay girerim artık oraya
bu ay bata 8 gün var zaten sağlıklı olmaz sonuçlar
diğer ay da kendime bu eğlenceyi çıkarayım bakalım nolcak
kayıt alınmıştır canım hoşgeldininşallah yeni sayfa yeni umutlar ve bebişimiz inşallah...ilerleyen günlerde yaparım belki tatlım biraz çoğalalımda sen naptın test işini adetin geldimikii
tamam canım sonraki ay girerim artık oraya
bu ay bata 8 gün var zaten sağlıklı olmaz sonuçlar
diğer ay da kendime bu eğlenceyi çıkarayım bakalım nolcak
Evet doğru diyorsun bu olayları eğlenceli bişeymiş gibi yaşarsak çok stres yaşamıyor insan ben mesela üzüldüm ovulasyon günümün geçmesine çünkü her gün test yapıyordum büyük bir heyecanla idramı falan tutup ağzım kuruyana kadar çatlayana kadar bekliyordum sonra testimi yapıp bekliyordum o bile heyecan oluyordu şimdi hepsi bitti sadece ateşimi ölçüp günümü bekleyecem
hem eğlenceli hem öğretici ama hocam dene yanii
eski topikin tadı kalmamıştı en güzelini yaptın cnm...hayırlı uğurlu olur inş...
teste gerek kalmadan kırmızı geldi bende idrar yaptım onda negatifi gördüm beklemedeyim tam sökülsee bii.....tam gelsin doktor civanıma gidecemmm
siteye üye oldum
birazcık karıştırdım tablo oluşturmayı anladım galiba
ama detaylarını sorarım size artık hazırlayacağım zaman
ilişki günlerini falan nasıl işaretliyoruz falan bilmiyorum ben onları
karıştırınca bulurum belki
bi de ingilizce zayıflamış doğal olarak yıllardır kullanmıyoruz kelimelerin anlamlarına falan bakmam lazım
siz yardım edersiniz heralde sonraki aya di mi kızlar?
saol canım inş.. tammamen söküldümü adetin tamamen gelene kadar bekle bakalım canım inş gelmezzz
ateşimde düşük seyrediyor cnm..o yüzden hiç umut yok bana bu ay...heralde tüpe dogru yol alıcam bennn durum onu gösteriyor...3 sene bekleme yeterli artıkkk ilaç iğne artık
vücutta bıktı....
siteye üye oldum
birazcık karıştırdım tablo oluşturmayı anladım galiba
ama detaylarını sorarım size artık hazırlayacağım zaman
ilişki günlerini falan nasıl işaretliyoruz falan bilmiyorum ben onları
karıştırınca bulurum belki
bi de ingilizce zayıflamış doğal olarak yıllardır kullanmıyoruz kelimelerin anlamlarına falan bakmam lazım
siz yardım edersiniz heralde sonraki aya di mi kızlar?
canım hayırlısı olsun yaa beklemek çok yorucu artık vücut da kaldırmıyor bazı şeyleriii
canım tabi ki yardım ederiz.hepimiz birbirimizden öğreniyoruz bişeyler.ama benim tavsiyem başla sen ölçmeye.çünkü en azından eğer adet olursan kaç ateşle olduğunu bilirsin diğer ay için yardımcı olur.umarım gelmez ama adetin.
mahrummmm sende hoşgeldin yeni topikimizee.inşallah şans getirir.adetinde gelmiş canım ama ümidini yitirme azcık daha bekle bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?