Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yok doğal inek olcakmış kayınvalıdem arayıp getirtcek haber veririm sanada 3 4 gun otururum buharına
enfeksıyonu temızlese yeter

yok öyle şeylerle ugraşmaz iyi etmıssın ayrıca
çok güzel hasta bakar ne yalan söliyim annemden iyi bakar bana
ilk torun olca için gayretli saolsun
yapalım valla ne hoş olur bız bu pazara kadar bagdayız ondan sonra konusalım yapalım
annenın sonuçları nooldu melis ??

özledık senı soni nasılsın
annenin nesi var g.olsun

Son düzenleme:

geçmiş olsun sonnur...
gelde iki lafın belini kıralım....

yok doğal inek olcakmış kayınvalıdem arayıp getirtcek haber veririm sanada 3 4 gun otururum buharına
enfeksıyonu temızlese yeter

ama onun bi vakti vardır mantıkende yumurtlamaya yakın veya adet bitiminde flndır bn şimdi değilde diğer ay adetim bittikten bi kaç gün sonra yaparım

geçmiş olsun sonnur...
gelde iki lafın belini kıralım....

Canımm bende sizi çok özledimm vallahii
burda Annemlerde net yok bugün abimlerdeyim ordan yazıyorum.
burda fırsat yokki nete bakmaya çok yoğun geçiyor günlerim.
Annemde nerdeyse aklına gelen tüm hastalıklar mevcut bi tek böbrek yetmezliği kalmıştı oda geçen yıl başlamış ama bu yıl iki katına çıkmış hızlı bir şekilde onun için sabah randevu aldık usg çekecekler böbreklere bakalım ne olacak..

oliimm ben geldim yine siz yoksunuz her zamanda girmem müğmkün olmuyor..
ama az kaldı cumartesi gecesi geliyorum inş allahım bir zeval vermezse burda görüşemicez yine sanal görüşmek üzere olii

baktım ilk sayfaya ama bi hareketlilik yok ben gelene kadar bi bomba patlatın artıkk
bu arada benim tam yumurtlama günlerim burda oluyor malesef bu ayda umudum yok
sıramı savdım diğer kızlar hadi görim sizi

kız bu doktor hangi doktor yaa ben sordum bu araştırmada doktor kalmamış yani o senin dediklerin gitmişş gülşah taylan fln :26:
ve ayrıca bende senin gibi böyle bir kontrolden geçmek istiyorum hazır burdayken bana özel yada burdan yazar mıısn hangi doktora ve hastaneye gittiğini yavrumm

iyi diyelim iyi olalım bebeğim yaaa aynen devam işte
annene çok üzüldüm yaa anne deyince çok hassasım allah onları başımızdan eksik etmesin.
bizden alsın onlara versin inşallahhh

off sorma canım yaa annem çok kötü olmuş biz yola çıktığımız gece ambulans gelmiş almışlar o gece hastanede kaldı benim yolda haberim oldu.bide annemde sinirlerde bitmiş en ufak bişeyde hastalanıyor.

bahar yaa ben dün gece rahatsızlandım boğaz ağrısı bulantı acile götürdüler orda iğne yaptılar ertesi günü duş alıyordum içimden sıcak bişey geldi bi baktım süt beyazı gibi akıntı geldi bacaklarımdan aşa geldi resmen o iğneden midir acaba yoksa yumurtladımda ondan mı :44: bugün sanıırm 17 günüm olmalı acaba ondan mı

soonurcum gecmiş olsun inş annen en kısa sürede iyileşir. diğer kıslar siz napıyorsunuz?

diğer kızlar derken bi ben varım ve üstüme alındım
canım sıkılıyor benimde akşam akşam tuhaf oldum duygusallaştım birden
yalnız hissettim kendimi.sonnurda anne deyince iyice bi duygusal oluverdimm.

bende anacıgımı özledimmm.o da uzakta.sende mi uzaktasın ?

canım ne diyelim allah şifasını versin.iyi olacak inşallahh.
akıntına gelince iğneden olduğunu sanmam.
yumurtluyorsun büyük ihtimal ama boşver yaaa önemli olan şu an için annen
bebek her ay olur ama ana bulunmaz.

napım canım yine her zamanki gibi bi umut işte..

takmıcam günleri saymıcam dedim buraya yazınca direk aklım bebeğe gidiyor bu iş bağımlılığıda geçti yanii

öyle tatlım annee başkaa

sağol nazcım ee sen naptın ne durumdasın hsg çektirdin sanırımm

hee canım.benim de hsg kabusum bitti.temiz çıktı şükür.biz bu ay korunuyoruz.diğer aya başlıyorz işte.nee verecek bilmiyorum.sden hangi şehirdesin şuan?oli ile aynı şehirdemisin?
bu arada annen için dua edicem bugün inş iyileşir canım

çok şükür hsg işinide atlattın kurtuldun işte geçmiş olsun diyyeim o halde
ben Rize'deyim cnm olide buralarda evet öpüyorum girebilirsem girerim ben yine bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…