Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

valla sinirden çatlıcam.her halukarda ben suçluyum.bide bağırıyo bi görsen..sanki adam öldürdük...konuşmayı düşünmüyorum

bunlar evliliğin tuzu biberi canımcım allah başka dert vermesin.
erkek milleti işte illa bişey bulup sinir bozacaklar.hep biz suçlu oluruz.kendileri sütten çıkmış ak kaşık.,
aman boşver takma ufacık bişey için sinirini bozma.hatasını anlayacaktır.

konu değiştireyim....az önce wc de uzayan akıntımın geldigini gördüm.ama tek bir farkla..bu resmen kahverengi.....
hsg den dolayı mı böyle???sizce?

kızlarr nerdesiniz yahuuu hepiniz uyuyomusunuz yoksaaaaa hadi gelin yaaaaaa
birsel ve nilay nerdesiniz kuzucuklar adet oldunuz muuuu
olmadık deyin ya

kızlarr nerdesiniz yahuuu hepiniz uyuyomusunuz yoksaaaaa hadi gelin yaaaaaa
birsel ve nilay nerdesiniz kuzucuklar adet oldunuz muuuu
olmadık deyin ya

bıraz once bırselle onustuk o da olmadı bende olmadımm...ama ıkımızde umutsuzuz hayırlısı artık

sende durum ne cnm?senınde bu zamanlardı?

Son düzenleme:
valla ne olsun gerim gerim geriliyorummm
girdiğim konulardaki yorumlar beni sinir küpü ediyor..

sen nasılsın nbrsin??

aman be oliii zaten bizim derdimiz bize yeter birde bunalım konuları okuyup kendini boşa üzme
bende önceden çok okurdum ama artık hiç okumuyorum.sinirim bozuluyor.çoğu belkide yalan boş yere kendmizi üzüyoruz.
bende sıkıntıdan patlıyorum gündüz kaybettiğim suyu geri almaya çalışıyorum ve tuvalet pc başı arasında gidip geliyorum.
msn gel yavru

geliommmm

günaydın tembel karuular
dün pazardı malumunuz öglen 4 e kadar yattım yaaaa süper bişeydı
hasta olmadım şekerler normal staandart gecikmelerım diye düşünüyorum ama nilaydn umutluyum hem sprey kullandı hemde iiyi çalıştı eger pat diye gebiş kalıverirsemde bu ay takmadım düşünmedım kesin ondandır ama sanmıyorum. hala ak akıntım gelıyor gec catlamıs olabılırım muhtemel ama umrumda deıl yaa salladım takmıyorum artık. bunu düşüne düşüne nekadarda evlılığimi yaşayamıyormuşum bunu anladım.
bağda kalıcaz bu hafta cok sıcak merkez kayınvalıdem birinden çörekotunu duymus kaynatıp suyunu içiyormussun enfeksiyonu atıp hemen hamile kalıyormussun onu denıyor üzerimde bende bişe demiyorum yapsın iftar sonrası ve sahurda yapıyo saolsun içiyorum. bide sütü yapcakmıs buharına oturtalım senı dıyo adet olda diyo iyi dedim şeker onuda yapıver kendimi türk kayınvalıdesine emanet etmiş bulunuyorum

helal olsun kayınvalidene severim böle girişken tipleri sen yapta bu süt buharı işini bende yapayım..
acaba bu süt pastörizemi olmalı yoksa işlme görmemiş inek sütümü olmalı
günaydınlarrr kızlar bu arada..
henüz çatlamadım..
fakat acayip rhmim ağrıyor yumurtalık değil yalnız bildiğiniz rahmimde ağrılar var ve hiç yaşamadığım kadar akıntım var umarım herşey yolundadır ...

akşam oldu kız ne günaydını
inşallah olmazsında hayatım yaa umutsuz olma dicem ama al bende de o kadar yani
kız ii valla kaynanan senden hevesli
bi kere benimki bi hoca mı ne varmış bel çekiyomuş falan saçma sapan bişeyler gidermisin dedi de
aldı cevabını açtım ağzımı yumdum gözümü sorun bende değil dedim yaa anlamıştır sanırım bi daha da ağzını açamıyor
bi ara beraber iftar yapalım tatlışşşş

olicim benim ablamda yapmıştıda inek sütünden yapmıştı kaynatıp
niye çatlamadın kız gel de bi vurayım sana
inşallah herşey yolundadır canm güzel düşünelim
bak bana bugün bat ama ateşim 36.6 çıktııı ne kadar iyi düşünüyorum sanırım ben gebeyimmmmmm

selam kızlar uzun suredir girmiyordum keyifler iyidir umarım...

bu ay klomen içtim yumurtam hem sagda hem solda baya büyüdü çatlatma iğnesini de yaptırdım. Sonrasında her gün ilişki oldu. Yarın 21. gün progesteron bakılcak olmuşsa ortaya çıkabilir ama umutsuzum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…