- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.721
valla sinirden çatlıcam.her halukarda ben suçluyum.bide bağırıyo bi görsen..sanki adam öldürdük...konuşmayı düşünmüyorum
konu değiştireyim....az önce wc de uzayan akıntımın geldigini gördüm.ama tek bir farkla..bu resmen kahverengi.....
hsg den dolayı mı böyle???sizce?
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok susadımmmmmmmm
susadım çeşmene gelmez olaydımmmmmmmmmmmmmmm
bende acıktımmm ne yapalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gevezelik edip unutmaya çalışalımmmmmmmmmm
kızlarr nerdesiniz yahuuu hepiniz uyuyomusunuz yoksaaaaa hadi gelin yaaaaaa
birsel ve nilay nerdesiniz kuzucuklar adet oldunuz muuuu
olmadık deyin ya
kız oliiiiiiiiii nerelerde takılıyorsun sen.
gelde iki çift laf edekkk
valla ne olsun gerim gerim geriliyorummm
girdiğim konulardaki yorumlar beni sinir küpü ediyor..
sen nasılsın nbrsin??
aman be oliii zaten bizim derdimiz bize yeter birde bunalım konuları okuyup kendini boşa üzme
bende önceden çok okurdum ama artık hiç okumuyorum.sinirim bozuluyor.çoğu belkide yalan boş yere kendmizi üzüyoruz.
bende sıkıntıdan patlıyorum gündüz kaybettiğim suyu geri almaya çalışıyorum ve tuvalet pc başı arasında gidip geliyorum.
msn gel yavru
bıraz once bırselle onustuk o da olmadı bende olmadımm...ama ıkımızde umutsuzuz hayırlısı artık
sende durum ne cnm?senınde bu zamanlardı?
günaydın tembel karuular
dün pazardı malumunuz öglen 4 e kadar yattım yaaaa süper bişeydı
hasta olmadım şekerler normal staandart gecikmelerım diye düşünüyorum ama nilaydn umutluyum hem sprey kullandı hemde iiyi çalıştıeger pat diye gebiş kalıverirsemde bu ay takmadım düşünmedım kesin ondandır ama sanmıyorum. hala ak akıntım gelıyor gec catlamıs olabılırım muhtemel ama umrumda deıl yaa salladım takmıyorum artık. bunu düşüne düşüne nekadarda evlılığimi yaşayamıyormuşum bunu anladım.
bağda kalıcaz bu hafta cok sıcak merkez kayınvalıdem birinden çörekotunu duymus kaynatıp suyunu içiyormussun enfeksiyonu atıp hemen hamile kalıyormussun onu denıyor üzerimdebende bişe demiyorum yapsın iftar sonrası ve sahurda yapıyo saolsun içiyorum. bide sütü yapcakmıs buharına oturtalım senı dıyo adet olda diyo iyi dedim şeker onuda yapıver kendimi türk kayınvalıdesine emanet etmiş bulunuyorum
günaydın tembel karuular
dün pazardı malumunuz öglen 4 e kadar yattım yaaaa süper bişeydı
hasta olmadım şekerler normal staandart gecikmelerım diye düşünüyorum ama nilaydn umutluyum hem sprey kullandı hemde iiyi çalıştıeger pat diye gebiş kalıverirsemde bu ay takmadım düşünmedım kesin ondandır ama sanmıyorum. hala ak akıntım gelıyor gec catlamıs olabılırım muhtemel ama umrumda deıl yaa salladım takmıyorum artık. bunu düşüne düşüne nekadarda evlılığimi yaşayamıyormuşum bunu anladım.
bağda kalıcaz bu hafta cok sıcak merkez kayınvalıdem birinden çörekotunu duymus kaynatıp suyunu içiyormussun enfeksiyonu atıp hemen hamile kalıyormussun onu denıyor üzerimdebende bişe demiyorum yapsın iftar sonrası ve sahurda yapıyo saolsun içiyorum. bide sütü yapcakmıs buharına oturtalım senı dıyo adet olda diyo iyi dedim şeker onuda yapıver kendimi türk kayınvalıdesine emanet etmiş bulunuyorum
helal olsun kayınvalidene severim böle girişken tiplerisen yapta bu süt buharı işini bende yapayım..
acaba bu süt pastörizemi olmalı yoksa işlme görmemiş inek sütümü olmalı
günaydınlarrr kızlar bu arada..
henüz çatlamadım..
fakat acayip rhmim ağrıyor yumurtalık değil yalnız bildiğiniz rahmimde ağrılar var ve hiç yaşamadığım kadar akıntım var umarım herşey yolundadır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?