Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam hoşgeldin canım
umutsuz olma canım inşallah bebişin gelir hayırlısıyla

çatlat benii hadiii harika bi ayakkabı göster ban asla sahip olamayacağım çatlayım
ateş süperr evet evet gebeş sin o zman....ve bugünnn battttt

çatlat benii hadiii harika bi ayakkabı göster ban asla sahip olamayacağım çatlayım
ateş süperr evet evet gebeş sin o zman....ve bugünnn battttt

kızım ne ayakkabıısı yaa gel bi kafana vurayım yumoşlarada etki eder nasılsa
yaaaa bilmiyom oliii o işin şakası da belkide geç çatladım bilemiyorumkii ama göğüsler acıyo kasıklarda ağrı heran olcakmışım gibi sarı akıntı eee daha ne olsun bikaç güne gelir işte adetim

kafaya vurmakla olucaksa ben hmn başımı taşlara vurmaya gidiyorum
senin gecikmelerin oluyormuydu ki bi defasında iki gün gecikmişti bi onu hatırlıyorum..hayırlısı olsun...
belirtiler hem adet belirtisi hem gebelik o yüzden bekleyip görcez..

vurma kız kıyamam
benim gecikmelerim olmaz olicim ama şuan emin değilim ne zaman çatladığımdan o yüzden bikaç gün daha beklicem dediğin gibi
hayırlısı olsun

ben onunda gebe olduğumu öğreneceğim için banada kaldı 16 gün
totemlerden nefret ediyorummm

bende nefret ediyorummm o yüzden kendimle ilgili olan totemleri sildim aşağıdan.ama bi iki tane var onlarıda ben yazmadığım için silemiyorum.sizin totemleride ben yazdığım içinnn silemezsinizzzzzzzzzzzzz

Canlarrr ben geldimm hepinize selammm
her birinizi çok ama çokk özledimm

Ben memleketteyim Annem yine hasta,yarın kontrolü var.Mübarek Ramazan ayı hepimize hayır getirsin inşallah..

Akşama gelmeye çalışırım,Allah'a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…