Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş canım..
evet canım sezeyan oldum belden iğne yaptılar uyanıktım yani...
belden aşağısı uyuşuktu...

sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş canım..
evet canım sezeyan oldum belden iğne yaptılar uyanıktım yani...
belden aşağısı uyuşuktu...

pasi ben korkuyorum normal doğumdan
sezeryan yaptırayım diyorum yediremiyorm da kendime
herkes diyor ne var herkes nasıl doğuruyo
ama ben korkuyorum işte bu kadar yanii
bir de hiçbir şey hissetmedin dimi canım

pasi ben korkuyorum normal doğumdan
sezeryan yaptırayım diyorum yediremiyorm da kendime
herkes diyor ne var herkes nasıl doğuruyo
ama ben korkuyorum işte bu kadar yanii
bir de hiçbir şey hissetmedin dimi canım

canım bende başıondan beri hep korktum normal doğumdan
hep sezeryana odakladım kendimi..
doğum yaptığım gün 5 cm açıklık ve hiç sancı hissetmediğim halde normal doğurmaya cesaret edemedim...
ama sezeryandan çok memnunum ne acı hissettim nede sancım oldu doğumdan sonra..
yani karın ve boşlukların ağrıyor ama o normal doğumdada oluyormuş zaten doğum sonrası

normal doğumda da aşağıyı kesiyorlarmış bazen açılmayı beklemeden
ee ne anladım o iştenn
kaç cm açıklık gerekiyor ki doğum için
valla benım 2 ablam da sezeryanla doğurdu onlar da memnundu doktorla da alakalı sanırım

valla kaç cm ile doğduğunu bilmiyorum ama 7-8 cm civarında masaya alıyorlarmış
hakkında hayırlısı canım inşallah ne türlü olursa olsun kolay doğum olur sağlıkla ikinizde kurtulursunuz...

heyyyyyyyyyy canlarrr

sizi gördüm hemen geldim kızım uyurken, pasiiiiiiiiiiiii benim kızda kucakçı ve sadece kucakta uyuyorr, ayağımda sallamk istiyorum ama deli gibi ağlıyorrr,:26: deryoşşşş bizim burda 12. haftada söylüyolar ama ..... gibi diyolar, 16. haftada kesin diyolar, sen doktorun ağzını bi ara bakalım pozisyonu uygunsa söyler belki, yalnız bizim için önemli değil cinsiyeti ama merak işte neye benziyo diye başla cümleye bazı doktorlar sorun olmasın diye söylemek istemiyolar, ama gerçekten cinsiyet meselesi heyecan veriyooo

valla kaç cm ile doğduğunu bilmiyorum ama 7-8 cm civarında masaya alıyorlarmış
hakkında hayırlısı canım inşallah ne türlü olursa olsun kolay doğum olur sağlıkla ikinizde kurtulursunuz...
öyle atbi canım çok isterim acısız çatır çatır normal doğurmayı
ama acısız normal doğum nasıl olur bilemiyorum

ayy canom sağlıklı hayırlı evlat olsun da insan merak ediyor yaa
sana kaçıncı haftada kız dediler

hoşgeldin canım...
benimkisi zaten ayrı bir model öyle her ayağa yatırdığında uyumuyor..
önce göğsümde demleniyor çakır keyif olunca ayağa geçiyor

hoşgeldin canım maşalah size ne kadar büyümüşsünüz

Buyuduk valla gunler bir an once gecse de artik kavussam diyorum kizima sicaklarda cok zor olmaya basladi karin buyuyunce rahat yatamiyorsun donemiyorsun ama tekmeleri harika bir duygu bir de ayaklariyla elleriyle karnimda sekiller yapmiyor mu

Burdaki kizlarin hepsine nasip olsun insaallah bu duygular

bu arada yerimidr bilmem ama Ezgi msn den bana tebrik yazmış
burdaki herkese dua ettiğini söylemiş
üzerime kalmasın
gelen kızlar da okur nasılsa

amin canım ALlah herkese nasip etsin
seni de bir avazda kurtarısn
isim düşündünüz mü?

doğum konusunda bence normal ya da sezaryen farketmez, en önemlisi annenin psikolojik durumu ben normal doğuramam diyen bi kadına zorla normal doğum yaptırmak ve normal isteyene sezaryen yapmak saçma olur, benim aşırı normal doğum korkum vardı ve doğuramayacağımdan emindim çünkü ne kadar doktor yanında olsada ıkınması gereken sensin bunu yapmak istemezsen bebeğin sağlığını riske atmış olursun, ben sezaryenden memnun kaldım, tecrübe önemli ama, benim doktor günde en az 10 kadını ameliyat ediyodu ayrıca sezaryen olmasaydım asla çikolata kistlerimden kurtulamayacaktım, ultrasonda görünmediler çünkü, siz iç sesinizi dinleyin karar verin, ama tabiki acil durumlar olabilir kendinizi tek doğum şekline de şartlamayın bence,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…