- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.981
ECE olucak ismi kismet olursa bu arada bende 12.haftamda ogrenmistim cinsiyetini
doğum konusunda bence normal ya da sezaryen farketmez, en önemlisi annenin psikolojik durumu ben normal doğuramam diyen bi kadına zorla normal doğum yaptırmak ve normal isteyene sezaryen yapmak saçma olur, benim aşırı normal doğum korkum vardı ve doğuramayacağımdan emindim çünkü ne kadar doktor yanında olsada ıkınması gereken sensin bunu yapmak istemezsen bebeğin sağlığını riske atmış olursun, ben sezaryenden memnun kaldım, tecrübe önemli ama, benim doktor günde en az 10 kadını ameliyat ediyoduayrıca sezaryen olmasaydım asla çikolata kistlerimden kurtulamayacaktım, ultrasonda görünmediler çünkü, siz iç sesinizi dinleyin karar verin, ama tabiki acil durumlar olabilir kendinizi tek doğum şekline de şartlamayın bence,
doğum konusunda bence normal ya da sezaryen farketmez, en önemlisi annenin psikolojik durumu ben normal doğuramam diyen bi kadına zorla normal doğum yaptırmak ve normal isteyene sezaryen yapmak saçma olur, benim aşırı normal doğum korkum vardı ve doğuramayacağımdan emindim çünkü ne kadar doktor yanında olsada ıkınması gereken sensin bunu yapmak istemezsen bebeğin sağlığını riske atmış olursun, ben sezaryenden memnun kaldım, tecrübe önemli ama, benim doktor günde en az 10 kadını ameliyat ediyoduayrıca sezaryen olmasaydım asla çikolata kistlerimden kurtulamayacaktım, ultrasonda görünmediler çünkü, siz iç sesinizi dinleyin karar verin, ama tabiki acil durumlar olabilir kendinizi tek doğum şekline de şartlamayın bence,
ayyy cano sendemi sezaryen oldun..
ben seni normal doğum yaptın sanıyordum:26:
bencede sezaryende doktorun tecrübesi çok önemli...
evet canım yaa kontrole gittim nst de kalp atışları bozuk çıktı, doktor 1 gün bile bekleyemeyiz sadece duş al gel dedi 37. haftada doğurdum, apar topar oldu biraz,
evet canom yaa alkış sana benden
ama bu hükumet sezeryanı kıstlarsa napçam ben
doktorda biter bu olay, sonuçta raporu yazan o tıbbi bir neden mutlaka olacaktır,
neden kalp atışı bozuk çıkmış ki
neyse şimdi maşalah sağlıklı
sıkıntıya girdiği için dedi doktor, ben riske atmam ama illa 1 gün bekleyelim dersen sonuçlarına katlan zamanını doldurmuş artık, deyince ben tırstım zatenson zamanlarda her hafta nst ye giriliyo, bebeğin kalp atışlarına ve rahim kasılmalarına bakıyolar
evett gebemizin psikolojik rahatsızlığı var normal doğuramaz
bana da yazar heralde bişi
öpüyorum canım seni iyi geceler
git sen de yat hadi
bahar msn de sorun oldu.bağlantım garip...yazdıklarım gelmedi herhalde...
haberin olsun.yeniden msn yüklüom
evet canım bişey gelmedi bana tmm yükle bekliyorum
bende avea jet var kırk satte yükler bu..napıon yükleyene kadar burdan konuşalım
boşver bebeğim öyleyse uğraşma gece gece.
bende gidicem 1saate kadar duş alcam çokk sıcakkkkk
oturuyorum boş boş sen napıyosunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?