Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ay napıyım pişiom..ölcem bende...bu ne yaa..
bu arada biz doktora gittik dün.eşime e vitamini verdi.3 ay yumurta takibi yapcaz dedi.3 ay da olmazsa aşılama denicez 3 ay dedi.o da olmazsa tüp zaten

sperm tahlili vermişti en son yinemi verdiniz canım.
hadi inşallah vitamin işe yarar.aşılama güzel bi işlem belki çok ihtimal yüksek değil ama yinede denenmeli bence
belki bende eylül gibi yeniden denerim.tabi inşallah gerek kalmaz.

sen hangi sperm testini biliyorsun?bir tane yanlış yapılan vardı.sıfırlarla dolu olan.eşim 3. kez yaptırdı başka özel bir yerde.ordaki değerler ilk degerlere göre biraz düşük çıktı
doktora sorduk.o da engel degil.sınırda dedi.e vitamini içsin dedi.bide yumurta takibi yapcak işte

evet canım ben o sıfırlı olanı hatırlıyorum sonradan yinemi yaptırdınız.
neyseki iyi çıkmış.zaten sperm çok değişken olduğu için korkma normal sınırlardadır o.
çünkü evdeki ilişki anında çıkan spermle lab da verilen bence yarı yarıya.
zaten 1 tane yeteceğine göre sorun yok.stres yapmasına izin verme eşinin.sende onu motive etmeye çalış.

hafif oligospermi teşhisi kondu..

hafif oligospermi teşhisi kondu..

valla canım bizim de ilk test gayet iyi çıkmıştı
ama aşılama yapılcağı zaman bütün değerler baya inmişti.
hatta 75 olan morfoloji 35e kadar düşmüştü.
ama biliyorum ki o sonuçlar çokta güvenilir değil.
ve bize sadece 1 sperm yetecek o yüzden hiç ama hiç bu konuyu kafaya takmaya değmez
eğer olmuyorsa vardır bi sebebi.hayırlı değil.
ama bi gün gelecek ve bizlerde bu konuları çok geçmişte bırakacağız.

nazcım dediğim gibi durum vahim çıkmamış..
oligo spermide durum vahim olanlara klomen veriliyor yani 20 bin sınırındakilere..size sadece e vitamini demiş..
bende eşime içiriyorum evicap ...yanındada biraz keçiboynuzu denersen fayda edecektir..

slm kızlar nasılsınız kimse yok gene
uyuyor millet tabi gelmezlar dahaa
olimm nerdeydiniz dün yaa ne güzel pasimle canom vardır
tablonun sonu hayır yani bebek olsun ,olacak inşalah

uyuyor millet tabi gelmezlar dahaa

olimm nerdeydiniz dün yaa ne güzel pasimle canom vardır
tablonun sonu hayır yani bebek olsun ,olacak inşalah
artık çıksın bi zahmet yaaa
kutlama yapıyorduk eşimle
olsun cnm siz takılmışsınız ne güzel merak ettiklerini fln sormuşsun sende..
ama ben bi gün ALLAH İZİN VERİRDE gebeş olursam normal doğurmak istiyorummmmmmmmm...
normal doğuran arkadaşlar o kadar ballandırıyorlarki durumu doğum anılarını anlatırken kesinlikle diyorum öyle olmalı doğmamış çocuğa don biçmek diyede buna deniyor sanırımmm

ama ben cidden korkuyorum
bakalım nasip kısmet ogünler bir gelsin dee

bu arada gerçekten soni ve hülya yok ortalıkta
melisi degöremiyorum
annesinin sonuçlarından var mı haber

ama ben cidden korkuyorum
bakalım nasip kısmet ogünler bir gelsin dee

bu arada gerçekten soni ve hülya yok ortalıkta
melisi degöremiyorum
annesinin sonuçlarından var mı haber

soni yarın dönüyor hülya bi kaç gün önce uğradı bi ..
melislede iki gün önce görüştük ben dün yoktum geldimi bilmiyorum ama önceki gün ne msnede ne forumda göremedim..
bugün toplaşırız artık ..inşallah...

çok feci karın ağrılarım başladı galiba geliyor kırmızılar

artık aynı cümleler kurmak istemiyorum cnm ama dileye bileceğim tek şey bu hayırlsı olsun yeni döngün bebeğini sana getirsin ..
ama bundan sonra dahada umtla bak olaya ilaca başladın birazda kilo verirsen gebe kalman geç dğil sonuçta daha önce gebe kaldında

inşallah hayırlısı böyleymiş napalım
incir ve havuç kürü yapayım diyorum onlarda 50 gnlük bi süreç sen denedinmı hiç ?

süreç ne kadarda zor koskoca 1 ay daha bekle şimdi
Rabbim isteyen herkese versin inş.

Son düzenleme:
inşallah hayırlısı böyleymiş napalım
incir ve havuç kürü yapayım diyorum onlarda 50 gnlük bi süreç sen denedinmı hiç ?

süreç ne kadarda zor koskoca 1 ay daha bekle şimdi
Rabbim isteyen herkese versin inş.

evet denedim incir ama pkolu olduğum için önce soğan krü yapmak iyi olur..yani pkoda o tür yumurtlama kürleri zararlı olabiliyor yani kistleri büyütebiliyor..
aslında zaman su gibi akıp geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…