- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.401
kızlarr nasılsınızzzz..
cok uzun zaman oldu buraya ugramayalıı..
ne kadar cok hamiss olmus böylee masallahhhh
gözünaydın nazcım bak ne güzel herşey yolunda çıkmış maşallah ateş ölç bakalım iyi olur..tedavi sürecin bebişini getirsin inşallahkızlar merhaba.bugn doktora gittim.yumurtalıklarım çok iyimişkist mist de yokmuş.ayrıca vajinal usg ile yumurta rezervlerine bakıldığını öğrenmiş oldum. oda iyimiş.doktor hepsni beğendi yani.yarın itibari ile klomene başlıyorum.ayın 14 ünde çağırdı.yarın ateş ölçmeye başlıyorum. adetin 5. gn başlamış olcam ölçmeye çok sorun olmaz demi?birde bu ayki adet döngüm 25 gün sürdü.doktor beni adetin 13. günü çağırdı.geç kalmış olmayız demi dedim.yok dedi.herhalde bişi biliyo ki öle dedi demi?ayy ne çok demi kullanmışım demi?
nilaycım bende merak ediyordum nerde bu kız diye iyi olda ara ara uğra yine tatlımslm kızlarr cok fazla gıremıyorum malum esım evde arada bı bakıp cıkıyorum pek yazamıyorum da sıze ama aklım burda
birsecim seninlede karşılaşamadık epeydir nasılsın canm hangi prof a gidiyosun tatlımocakta bende ayrılıcam işden
bebege sarılcam sıkıca tüpse tüp kıloysa kılo
ocaga kadar beklemedeyım belkı bu arada prof aşı derse o başka bişe yapmıcam
evet kızlar adetim geldi ben çziginin yerini değiştirmiştim yani dpo14 erkende değil..
hakkımızda hayırlısı olsun bilidğiniz gibi aşılamaya başlıyorum o sebeple ateş ölçme ,kürdür vırtdır zırtdır uğraşmıycam ....
20.gün canım ateş öyle dedi
valla neler yaptığımı sen biliyorsun sonnur bi zahmet gelsin
metmorfinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn her pkolu kullanmalı bu kadara basitt
kızlar merhaba.bugn doktora gittim.yumurtalıklarım çok iyimişkist mist de yokmuş.ayrıca vajinal usg ile yumurta rezervlerine bakıldığını öğrenmiş oldum. oda iyimiş.doktor hepsni beğendi yani.yarın itibari ile klomene başlıyorum.ayın 14 ünde çağırdı.yarın ateş ölçmeye başlıyorum. adetin 5. gn başlamış olcam ölçmeye çok sorun olmaz demi?birde bu ayki adet döngüm 25 gün sürdü.doktor beni adetin 13. günü çağırdı.geç kalmış olmayız demi dedim.yok dedi.herhalde bişi biliyo ki öle dedi demi?ayy ne çok demi kullanmışım demi?
slm kızlarr cok fazla gıremıyorum malum esım evde arada bı bakıp cıkıyorum pek yazamıyorum da sıze ama aklım burda
kızlarr nasılsınızzzz..
cok uzun zaman oldu buraya ugramayalıı..
ne kadar cok hamiss olmus böylee masallahhhh
sonnurrrrrrrrrrrrrrr
niye konuşmuyon kızzzzz
Meliss bahaarrr selamm kızçeleerr
Melisim beni listeye ekler misin 7 eylül ..
a.selam şekerim eklerim tabiki canm
Nick im yanındaki soru işareti sinirimi bozuyordu ama benim adette ezber bozdu son 3 aydır adetim düzenli geliyor
Ben size bişey söyleyeyim mi ben aslında bilerek hamile kalmıyorum sizi yanlız bırakmıyorum
böyle nereye kadar giderse gidicez ama kalırsakta inşallaaahhhh aynı anda kalırızz amiiiinnnnnn
tam yazdım derya uçtu
yaa kızlarrr eşim ne alakaysa pizza dedi aklıma düşürdü felaket canım çekti yaaaaaa
yokh deryacımm nasılsın kuzum hoşgeldin
başınız sağolsun ateş topiğinde okudum ama ordan yazamadım canım
kimdi yakınınız mıydı
Ben biraz düdüklü tencere araştırayım yaa eskiden beri korktupumdan almadım eve ama artık baya ihtiyaç duyuyorum almaya karar verdim.
Bana tavsiye edeceğiniz bi marka var mı kızlar güvenilir olarakk
melisimm iyiyim canım sen nasılsın?
sağol canım dostlar sagolsun. eşimin çok sevdiği bi teyzesiydi 30 yıllık komşuları.
bende severdim pek iyi bir kadıncagızdı ama işte ölüm yakalıyor inanı vadesi dolunca.
allah rahmet eylesin inş.
allah bize göstermesin ailelerimizin acısını bi kez daha korktum bgn(
başımızdan eksik etmesin anacıklarımızııııııııı
vee diğer kızlarrrrrr selam herkeseee iyidir inşallaaaaaah
melisimm iyiyim canım sen nasılsın?
sağol canım dostlar sagolsun. eşimin çok sevdiği bi teyzesiydi 30 yıllık komşuları.
bende severdim pek iyi bir kadıncagızdı ama işte ölüm yakalıyor inanı vadesi dolunca.
allah rahmet eylesin inş.
allah bize göstermesin ailelerimizin acısını bi kez daha korktum bgn(
başımızdan eksik etmesin anacıklarımızııııııııı
vee diğer kızlarrrrrr selam herkeseee iyidir inşallaaaaaah
canım bende karaca nın ki var
bi ara çıkıyodu hani aynı anda 3 yemek pişiren fln diye
2 farklı boy tencere kazanmış oluyosun aynı zamanda ayrı ayrı.
clipsli oldugu içinde çok rahat tavsiye edebilirim
şahsen bende düdüklüden ödü kopan bi insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?