- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.421
Allah rahmet eylesin ve bugün toprağa verilen şehitlerimizede..
ya kızlar siz hiç yumoş takibi yaptırdınızmı kaç mm yumurta ne kdr güne çatlar fln
fikriniz varmı
Ben biraz düdüklü tencere araştırayım yaa eskiden beri korktupumdan almadım eve ama artık baya ihtiyaç duyuyorum almaya karar verdim.
Bana tavsiye edeceğiniz bi marka var mı kızlar güvenilir olarakk
afferin kız yakaldın bizi
he tuttu bu seferzaten birşeyleri tutturmakla geçıyor ömrümüz soni nereye kayboldu ya
düdüklü tencere almaya gitti bi koşu sahura yetiştircek sanırsam
kuru fasulye pilavmı yapıcak gece gece
gece gece de yenmezki bi mercimek veriversin fırına nolcek
oda yarın idare etmezki çabuk acıktırır:90::90::90::90::90::90::90::90:
eşim 5 de çıkıyor çoğu iş yeri 5 de 4 de 5,30 da bırakıyorolcak canım amannn zamanı gelince olsun ne yapalım
kendimizi yırtsak ne olcak.hem bu sayede evliliğimizin tadı daha iyi çıkıyor
6da çıkman iyiymiş baya zaman kalıyor sana
evet kesinliklevalla neler yaptığımı sen biliyorsun sonnur bi zahmet gelsin
metmorfinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn her pkolu kullanmalı bu kadara basitt
öyle oldu kuzum yaaa hergun aklımdasın eşim anasına sepetlesem hemen arıcamdagözünaydın nazcım bak ne güzel herşey yolunda çıkmış maşallah ateş ölç bakalım iyi olur..tedavi sürecin bebişini getirsin inşallah
nilaycım bende merak ediyordum nerde bu kız diye iyi olda ara ara uğra yine tatlım
birsecim seninlede karşılaşamadık epeydir nasılsın canm hangi prof a gidiyosun tatlım
hayırlısı olsun canım benimm akışına bırak bu ay ozaman inşallah bu tedaviide bebişin gelir kuzummmm
Ben biraz düdüklü tencere araştırayım yaa eskiden beri korktupumdan almadım eve ama artık baya ihtiyaç duyuyorum almaya karar verdim.
Bana tavsiye edeceğiniz bi marka var mı kızlar güvenilir olarakk
slm kızlarr cok fazla gıremıyorum malum esım evde arada bı bakıp cıkıyorum pek yazamıyorum da sıze ama aklım burda
kızım ben sana bişey tavsiye edermiyim hiç.
sen sanki benim dediklerimi yapıyosun
ama shaffer ii çok detaylı istemiyorsan
eşim 5 de çıkıyor çoğu iş yeri 5 de 4 de 5,30 da bırakıyor
neyse ocaga az kaldı inş.
evet kesinlikle
bu ay kasıklarım cok başka belkıde kuruntum bilmıyorum ama ya ilaçdan ya incir küründen,belkide kist onuda bilemem ama kasıklarm şiş şiş hissediyorum bi yerlerim çalışıyo resmen
öyle oldu kuzum yaaa hergun aklımdasın eşim anasına sepetlesem hemen arıcamda
bi tek arefe günü boş kalcam sanırsam oda dısarı işinden boş kalırsam zaten bayramda tatıle cıkıyoruz
ama yıllık iznimden 1 gunum boş inşallah sana 1 eylülde sabah kahvesine gelebilirim uygun olursan benımkide boş çene telde görüşürüz zaten detayını
prof içinde canım fakültedeki bi dr bizim tanıdık o önerdi hem tüp bebek merk.hekimiymiş,tatil dönüşü gideceğim inşallah
eylül gibi yani. adetken muayene ediyormuş.fakülteye bağlı yanı önce özeline gidicemde.
detaylarını gidince anlatırım sana inş. memnun kalırsak sende denersin.
en ucuz Fissler Vitaquick 4.5 Lt. Ddkl Tencere fiyat akakce.com'da
benim düdüklüm bundan çok memnunum
o kadar iyiki memnunumkı benımkı büyük olanı 2 kişi için yemek pişircem zaman bunu cıkarmaya kıyamıyorum bazen 3lt lik bi düdüklü daha alıcam bende 1 aydır oyle bakınıyordum küçük düdüklü pek satılmıyo ama küçügü bende sheffer alcam sanki
en eskilerin termo fışfışlı düdüklülerinin 3 lt sini buldum dün 80 tl ye çok şirindi eşim al dedi amashffer falan 110tl küçügü falan sanırım vazgectim fışfışlıdan uğraşmıyım dedim
nilay nerelerdesin kız geldin sonunda
NAZ hayırlı uğurlu olsun bak her şey iyiyimişş
amma kaynatmışsınız gene
SONİİİ tencere buldun mu kızz
ben de karacanın klipsosundan var ama daha hiç kullanmadım
çünkü kaynvalidem ALmanya 'dan eşime almış bi tane zamanında onu kullanıyorum pek bi kolay
kızım ben sana bişey tavsiye edermiyim hiç.
sen sanki benim dediklerimi yapıyosun
ama shaffer ii çok detaylı istemiyorsan
eşim 5 de çıkıyor çoğu iş yeri 5 de 4 de 5,30 da bırakıyor
neyse ocaga az kaldı inş.
evet kesinlikle
bu ay kasıklarım cok başka belkıde kuruntum bilmıyorum ama ya ilaçdan ya incir küründen,belkide kist onuda bilemem ama kasıklarm şiş şiş hissediyorum bi yerlerim çalışıyo resmen
öyle oldu kuzum yaaa hergun aklımdasın eşim anasına sepetlesem hemen arıcamda
bi tek arefe günü boş kalcam sanırsam oda dısarı işinden boş kalırsam zaten bayramda tatıle cıkıyoruz
ama yıllık iznimden 1 gunum boş inşallah sana 1 eylülde sabah kahvesine gelebilirim uygun olursan benımkide boş çene telde görüşürüz zaten detayını
prof içinde canım fakültedeki bi dr bizim tanıdık o önerdi hem tüp bebek merk.hekimiymiş,tatil dönüşü gideceğim inşallah
eylül gibi yani. adetken muayene ediyormuş.fakülteye bağlı yanı önce özeline gidicemde.
detaylarını gidince anlatırım sana inş. memnun kalırsak sende denersin.
en ucuz Fissler Vitaquick 4.5 Lt. Ddkl Tencere fiyat akakce.com'da
benim düdüklüm bundan çok memnunum
o kadar iyiki memnunumkı benımkı büyük olanı 2 kişi için yemek pişircem zaman bunu cıkarmaya kıyamıyorum bazen 3lt lik bi düdüklü daha alıcam bende 1 aydır oyle bakınıyordum küçük düdüklü pek satılmıyo ama küçügü bende sheffer alcam sanki
en eskilerin termo fışfışlı düdüklülerinin 3 lt sini buldum dün 80 tl ye çok şirindi eşim al dedi amashffer falan 110tl küçügü falan sanırım vazgectim fışfışlıdan uğraşmıyım dedim
nilay nerelerdesin kız geldin sonunda
NAZ hayırlı uğurlu olsun bak her şey iyiyimişş
amma kaynatmışsınız gene
SONİİİ tencere buldun mu kızz
ben de karacanın klipsosundan var ama daha hiç kullanmadım
çünkü kaynvalidem ALmanya 'dan eşime almış bi tane zamanında onu kullanıyorum pek bi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?