- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.801
kızlar merhaba.bugün doktora gittim.3 tane yumurtam oluşmuş.hepsi sol taraftaymış.bir tanesi 19 mm miş.bugün 12. günüm.doktor en çok o yumurtayı beğendi.bu iyi dediovitrelle çatlatma iğnesi 250 mm lik vuruldum.bu gece ilişki olmasın çarşamba perşembe cuma günü üst üste 3 dedi.dün çalışma yapmamıştık.5 gün bekleme ile çalışmaya başlıcaz.bir bakıma iyi oldu herehalde.yoksa 3 gün üst üste sperm falan dayanmazdı haber veriyim dedim.doktor aslında çatlatma iğnesine gerek yok ama yine de garanti olsun dedi.yumurta ne zaman çatlıyor arkadaşlar?19 mm büyük mü iyi mi ?
Bahar kısmetse bugun inşAllah keseyi görürsün.. ailede ikiz var mıydı? Değerin maşaAllah çok yüksek inşAllah hayırlısıyla bencede ikiz.. Allah sağlık şifa huzur versin inşAllah.
günaydın cancanlar
baharcım hayırlı haberle gel inşallah bugün
bu arada ikiz olacağını tahmin etmiyorum ben
ben de hesaplayınca benım de keseyi gördüğüm gün de seninki gibi bir değerdi
bence tek bebek
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
BDREONERR günaydın canım
Günayddıınnllaarr.. Güzel bir gün olsun inşAllah bugun hepimiz için.. Bahar ımız keseyi görsün daha da güzel bir gün olsun..
Günaydın kizcelerim
Aksam güzel muhabbet olsun ohh be topigimiz şenlenmiş maşallah
Her arkadasımızın haberiyle böyle sevinicez sonra canoyla ben gibi hepiniz uykusuz kalacaksınız ohh be o zaman şartlar esitlenecek
Baharım bugün keseni görde gel inşallah
Gecen yıl Kadir gecesinde bende kese gormuştum hatta kalp atisida
Baharım sende sanırım 7 Nisan'da doğurucan bu oğlanı
İnşallah saglıkla gecer günlerin
Bu arada aksam pozisyonlar konuşulmuş
Bende gebe kaldığım pozisyonu unutmuyorum
İdrara sıkışmış çatala yatmış pozisyondahey yüce Rabbim nelere kadirsin
bu gece Kadir gecesi Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul etsin inşallah
haberi okurken tuylerim urperdii gozlerim dolduu arkadasim bnm bu mubarek gunde insallah sevincli haberlerle donersinn cok sevindim yemin ederim coooooooooooooooooooooooookkkkkk allah tamamina erdirsinnn tatliimmm bnm yaa
Deryalar,özlem,birse, behiye,hülüüü
Dün sahura kadar uyumadım dedim yarına öğlene kadar uyurum ama olmadı
arkadaşa randevu almıştık k.doğuma ben unutmuşum sabah erkenden aradı bide buraya uzak çok ters bir hastaneye gittik
Dersin çok önemli bişey vardı ama değil kız yeni evli bebek düşünüyor bi sorun var mı yok mu kontrol amaçlı bi doktora gitti
onuda kafasına ben sokmuştum git git diyordum
olan bana oldu .. doktorda adetli iken gelcen dedi ki bende kıza aynısını dedim yok o tutturdu şimdi gidelim diye ..
Baharımm neredesin yavrummm
heyooooo bu bahar nerdee yaa bebişi kucagına alıp gelcek heralde
amaan guzel haberle gelsınde
kizlar hamis varmis ya cok sevindim.. Ona bakiyodum gecmisi okudum birazda..
Valla cok gelmiyorum ama cok sevindim anlatamamm.. :))
darisi basiniza kizlarr bahardan tuyo alin hangi pozisyon hangi gun diye, ben farkinda olsam hangi pozisyon hangi gunler sizlere soylerdim am hatirlamiyorum kizlar habersiz bi hamilelik oldugu icin :))
tabiki Allah ol diyince olcaak ama bizler yapmamiz gerekeni yapalim kizlar :))
hamile arkadasi cook tebrik ediyorumm sagsalim kucagina alir insallah, hep beraber saglikli,uzun, mutlu, huzurlu bir omur gecirirsiniz :)))
KADIR GECEMIZ MUBAREK OLSUN DUAlarimiz kabul olsun,ruhumuz huzur ,kalbimiz vicdan sevgi, bedenimiz saglikla dolsun sevdiklemizle birlikte uzun omurlu mutlu dileklerimizin hayirliisyla yerine geldigi bir yasam sunsun yuce rabbimm hepimize insallahh KADIR GECEMIZ MUBAREL OLSUNNN DUALARIMIZ KABUL OLSUNNNNN INSALAHHHHHH
Allahin selami uzerimize olsun verdigi herey icin hamdolsun yuce rabbim isteyen hepimize ol de bebislerimiz hayirlisiyle olsun ama once ailelerimizle hepimiz icin saglik olsun.
Bu gecede nasıl dua edelim?
Bunu da Hazret-i Âişe (r.a.) vasıtasıyla yine Peygamberimizden, öğrenelim:
“Dedim ki, ‘Yâ Resulallah, Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?’
Resulullah Aleyhissalâtü Vesselam “Allahümme inneke afüvvün tuhibbü’l-afve fa’fu annî (Allah’ım, Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle) dersin’ buyurdu“
BAHAR CIMMMMMMMMMMM guzell haberlerinin devamini merakla bekliyorummmmmmmmmmmm BIZE duayi unutma sakinnnn muckss
herkese benden hediyeeeeee
Bahar nerde kaldın kuzum:26:
baahhaaaarr gördün mü minik tane'ni
Baharım gecmisi bırak gel anlat daaaaaa
canlarım hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.
tebrik edenlere tekrar teşekkür ederim
bugün benim için çok yorucu bi gün oldu 2kez hastaneye gittim çarşı pazar derken akşamada annemler ve kaynanamlar gelicek.
neyse gittim keseyi gördü ama bi tane
olsun zaten ben sağlıklı olsun tek olsun istedim hep.
yani pek bişey söylemedi doktor aydınlatmadı.
folic verdi birde multivitamin verdi. 15gün sonra gel bütün tahlillerini yaparız daha çok erken dedi.sadece bi test istedi adını bilmiyorum.
böyle işte kızlar.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.inşallah bu mübarek günde hepinizin yüreğindeki dilekler gerçek olsun.
gördüm canlar 5.6mm bişey
benim yumurtam bundan daaha büyüktü
gördüm canlar 5.6mm bişey
benim yumurtam bundan daaha büyüktü
bugün benim için çok yorucu bi gün oldu 2kez hastaneye gittim çarşı pazar derken akşamada annemler ve kaynanamlar gelicek.
folic verdi birde multivitamin verdi. 15gün sonra gel bütün tahlillerini yaparız daha çok erken dedi.sadece bi test istedi adını bilmiyorum.
böyle işte kızlar.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.inşallah bu mübarek günde hepinizin yüreğindeki dilekler gerçek olsun.
çok sağol nilaycım darısı başına olsun inşallah.sabah beri gırıp cıkıp sana bakıyıroum bahar yaaaaaa
cok sukur hersey yolundaymıs oh beeeeee
çok yorma canım kendını opuyoum
vee hanı senın hamılelık takvımın hep heves ederdın hadi koyda gozumuz gonlumuz acılsın
çok sağol tatlım darısı başına inşallah.adetim bitince olmamışımdır tatlım ya ben en erken 14.gün yumurtlarım hep.bahar gözün aydın ohh bee dünya varmışAllah ım hayırlısını versin inşAllah.. bence sen 7.günde adetin bitince gebe kaldın.. ben ööle inanıyorum
çokk sağol pasimm canım pasim.inşallah o günleride göürürüm allahım bu rüyayı yarıda bırakmaz inşallahRabbime şükürler olsun maşallah subhanallah
Annesi o kesenin icinde minnacik bir kalp var buyucek buyucek bı tane kuzucuk
olacak Allah'ın izniyle
nazım çok sağol tatlım inşallah darısı başına iğnenide olmuşsun hadi gelsin bebişinn.takvim olayını yapmayı hiç düşünmedim nazcım.canım benim gözün aydın...artık için rahatlamıştır.yaaa şu gebelik takvimini koy bence de...ben olsam kesin koyardım..ahhh ahh bi hamş olayım koyacammmm
baharımmm şükür kesenide gördün üstelikte tekmişş
15 gün sonrada gup gup ları duyarsın ...
maşallah darısı tüm isteyenlere olsun ...
mübarek kadir gecesinde dualarda buluşalım kızlar...
baharım zahmet verdim yakızlar oli en başından hikayemi anlatmamı istemişti hazır fırsat bulmuşken başımdan geçenleri anlatıyorum
3senelik evliyim evliliğimin ilk aylarında bebek düşünmediğim için 10 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım daha sonrabebek düşünmeye başladım
mayıs ayında korunmayı bıraktım ki hemen olacak sanıyordum ve bebeğimin şubatta doğmasını istiyordum ama olmadı
aylar aylar geçti hep ve ben netten araştırmalara başladım yumurtlama günlerini hesapladım ve o günlerde çalışma yapmaya özen gösterdim ve bu araştırmalara başlamak sanırım hayatımın hatası oldu.çünkü olmadıkça hırslandım olmadıkça daha çok şey öğrenmek için kendmi paraladım.sonunda doktor kadar bilgili oldum.
bütün araştırmalarım beni kk ya yönlendiriyordu geçen sene mart ayıydı sanırım üye oldum.ve burada güzel dostluklar kurdum güzel sohbetler ettim.
derdim biraz azaldı biraz arttı.haksızlığada uğradım burda ama en çokta burda paylaştım acılarımı.sizler varken başka kimseye ihtiyaç duymadım derdimi anlatmak için.
sizler herzaman en kötü en güzel günlerimde yanımda oldunuz.
1sene dolduktan sonra doktora gittim ve benim serüvenim başladı hormon tahlilleri yapıldı normal çıktı vajinal muayeneyle tanıştım ve pko görünümü olduğunu öğrendim
sonra soğan suyu yaptım yine gittim fakat daha sonraki doktorlar pko demedi.prolaktin sorunu yaşadım dostinex kullandım sonra yükselmedi çok şükr.
sonra rahim filmi dediler gözümde okadar büyüttüm ki ama onu da çektirmeyi başardım şükür oda temiz çıktı.sonra klomen dediler tamam dedim kullanıcam ve bu iş tamamdır.
kullandım 2 adet 19mm yumurtam oldu fakat yine adet oldum.sonraki ay gitmedim doktora ve sonra yine serophene verdiler.bu sefer 3yumurtam vardı ve 17mm iken çatlama iğnesi oldum fakat bi işe yaramadı banada 3 4 ay uğraştıracak bi kist hediye etti.sonra karar verdim aşılama olucam dedim.geçen ay tekrar serophene ile aşılama oldum fakat başımdan geçenleri biliyorsunuz .spermlerin olduğu şırıngayı tuvalete düşürdüm sildim aldım aşılamam yapıldı fakat tutmadı.bu arada ateş ölçme yöntemini kullanıyorum 1senedir güzel tablolarım oldu ama güzel hüsranlarım oldu.hep bi gebelik tablom olmasını hayal etmiştim ama olmadı.bu ay ölçmeyeceğim sadece kendi kendime çalışacağım dedim.adetimin 7.günü 13.günü ve 15.günü birlikteliklerim oldu eşimle çok birbirimize girdik bu konuda önceden peşimden ayrılmazdı ama sonraları yatağı gösterdikçe benden kaçar oldu.bu ayda aynı şekildeydi zorla bişeyler yapmaya çalıştık.ve rabbim çabalarımı 2,5senedir çektiklerimi gördü ve bana bu mübarek ayda anne olmayı nasip etti inşallah.şimdi tek duam devamının gelmesi sağlıklı hayırlı ve bahtı güzel bir evlat olması.bu rüyadan uyanmak istemiyorum.ve hepinizin bu mutluluğu yaşamasını canı gönülden diliyorum allahım yanınızda olsun ve bana da sizin güzel haberinizi almayı nasip etsin.sizleri çok ama çok çok seviyorum.yanımda olduğunuz için sizlere minnettarım.bu bir veda mesajı değil asla sonun başlangıcı.hepinizi gebe olarak görmeden buralardan gitmek bana haram olsun.bi aksilik olmadığı sürece tabi.
kızlar oli en başından hikayemi anlatmamı istemişti hazır fırsat bulmuşken başımdan geçenleri anlatıyorum
3senelik evliyim evliliğimin ilk aylarında bebek düşünmediğim için 10 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım daha sonrabebek düşünmeye başladım
mayıs ayında korunmayı bıraktım ki hemen olacak sanıyordum ve bebeğimin şubatta doğmasını istiyordum ama olmadı
aylar aylar geçti hep ve ben netten araştırmalara başladım yumurtlama günlerini hesapladım ve o günlerde çalışma yapmaya özen gösterdim ve bu araştırmalara başlamak sanırım hayatımın hatası oldu.çünkü olmadıkça hırslandım olmadıkça daha çok şey öğrenmek için kendmi paraladım.sonunda doktor kadar bilgili oldum.
bütün araştırmalarım beni kk ya yönlendiriyordu geçen sene mart ayıydı sanırım üye oldum.ve burada güzel dostluklar kurdum güzel sohbetler ettim.
derdim biraz azaldı biraz arttı.haksızlığada uğradım burda ama en çokta burda paylaştım acılarımı.sizler varken başka kimseye ihtiyaç duymadım derdimi anlatmak için.
sizler herzaman en kötü en güzel günlerimde yanımda oldunuz.
1sene dolduktan sonra doktora gittim ve benim serüvenim başladı hormon tahlilleri yapıldı normal çıktı vajinal muayeneyle tanıştım ve pko görünümü olduğunu öğrendim
sonra soğan suyu yaptım yine gittim fakat daha sonraki doktorlar pko demedi.prolaktin sorunu yaşadım dostinex kullandım sonra yükselmedi çok şükr.
sonra rahim filmi dediler gözümde okadar büyüttüm ki ama onu da çektirmeyi başardım şükür oda temiz çıktı.sonra klomen dediler tamam dedim kullanıcam ve bu iş tamamdır.
kullandım 2 adet 19mm yumurtam oldu fakat yine adet oldum.sonraki ay gitmedim doktora ve sonra yine serophene verdiler.bu sefer 3yumurtam vardı ve 17mm iken çatlama iğnesi oldum fakat bi işe yaramadı banada 3 4 ay uğraştıracak bi kist hediye etti.sonra karar verdim aşılama olucam dedim.geçen ay tekrar serophene ile aşılama oldum fakat başımdan geçenleri biliyorsunuz .spermlerin olduğu şırıngayı tuvalete düşürdüm sildim aldım aşılamam yapıldı fakat tutmadı.bu arada ateş ölçme yöntemini kullanıyorum 1senedir güzel tablolarım oldu ama güzel hüsranlarım oldu.hep bi gebelik tablom olmasını hayal etmiştim ama olmadı.bu ay ölçmeyeceğim sadece kendi kendime çalışacağım dedim.adetimin 7.günü 13.günü ve 15.günü birlikteliklerim oldu eşimle çok birbirimize girdik bu konuda önceden peşimden ayrılmazdı ama sonraları yatağı gösterdikçe benden kaçar oldu.bu ayda aynı şekildeydi zorla bişeyler yapmaya çalıştık.ve rabbim çabalarımı 2,5senedir çektiklerimi gördü ve bana bu mübarek ayda anne olmayı nasip etti inşallah.şimdi tek duam devamının gelmesi sağlıklı hayırlı ve bahtı güzel bir evlat olması.bu rüyadan uyanmak istemiyorum.ve hepinizin bu mutluluğu yaşamasını canı gönülden diliyorum allahım yanınızda olsun ve bana da sizin güzel haberinizi almayı nasip etsin.sizleri çok ama çok çok seviyorum.yanımda olduğunuz için sizlere minnettarım.bu bir veda mesajı değil asla sonun başlangıcı.hepinizi gebe olarak görmeden buralardan gitmek bana haram olsun.bi aksilik olmadığı sürece tabi.
baharım zahmet verdim ya..sende bi mucizeye imza attın zaten bnmde tahminim öyle idi tedavili bi ayında gebe olcan değildi hiç ummadığın anda diye düşünüyordum ve o kadar iğne ilaç gün takibi yaptığın ay değil hiçbişi yapmadığın ay gebe kaldın ..şükür bu rüya gibi bişiydir eminim ama sonsuz gerçek yakında göbüşün büyüdükçe anlarsın
bizi bırakıp gitmessin sen biliyorum hep destek için kalacaksın gebe kalıp gidenlerden değilsin sen bunu biliyorum ...
kızlar hepimiz için dualar ettim gebeşlere hayırlı doğum ,bizlerede bebiş diledim hemde isim isim rabbim kabul etsin..
ne demek olicimmm iyi oldu içimi dökmek.baharım zahmet verdim ya..sende bi mucizeye imza attın zaten bnmde tahminim öyle idi tedavili bi ayında gebe olcan değildi hiç ummadığın anda diye düşünüyordum ve o kadar iğne ilaç gün takibi yaptığın ay değil hiçbişi yapmadığın ay gebe kaldın ..şükür bu rüya gibi bişiydir eminim ama sonsuz gerçek yakında göbüşün büyüdükçe anlarsın
bizi bırakıp gitmessin sen biliyorum hep destek için kalacaksın gebe kalıp gidenlerden değilsin sen bunu biliyorum ...
kızlar hepimiz için dualar ettim gebeşlere hayırlı doğum ,bizlerede bebiş diledim hemde isim isim rabbim kabul etsin..
ewet bir veda konuşması gibi olmuş ama hayırlısı olsun inşAllah hakkımızda.. güzel olucak inşAllah herşey.. evet ne güzel bu güzel günlerde mübarek akşamlarda müjdeledi Allah anneliği sana.. bende sabahtan beri içimde keşke aşılamasını yaptırmasaydı deyip druyorumama vardır bir hayır.. Allah bundan sonrasında hep güzel haberler almayı nasip etsin sana, hepimize.. senin bu kadar doktorluk bilgilerinden faydalandık çokca.. Allah senden razı olsun
meliscim benim batı 29 ağustos olarak değiştirir misin? bugün iğnemi oldum.15. gün adet gelmezseeeo tarih 29 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?