- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.821
canlarım hiçbiriniz yoksunuz ama ben güzel bi haber vermeye geldim sizlere.
çok bekledim yılmadım usanmadım çok hüsranlar yaşadım her ay ağladım çok zaman neden diye sordum
çok zaman eşimin adet oldun mu soruları beni yıktı bitirdi.oda üzüldü bende üzüldüm
ama şimdi inşallah allahım iizn verirse devamına sevinme zamanı.
bugün çift çizgiyi gördüm.ama hala çok sevinemiyorum belkide yüreğim okadar nasırlaştıki bundandır diyorum.
doktor tarafından kesinleşmedikçe risk dönemini atlatmadıkça da inanamayacağım sanırım.
hepiniz herzaman yanımda oldunuz çok kahrımı çektiniz çok teselli ettiniz beni.
allah hepinizden binlerce kez razı olsun.sizler benim için çok değerlisiniz inanın henüz kimselere demedim.
ilk size diyorum.inşallah bende herzaman sizlerin yanında olmaya çalışacağım ve sizin de bu güzel haberi vermenize şahit olacağım
çok değil inşallah kısa zamanda gerçekleşecek.hepinizi çok seviyoum ve çokkk teşekkür ediyorum destekleriniz için Eki Görüntüle 487777
Eki Görüntüle 487778
Canım benim Rabbim seni daha da mutlu etsin inşallah Güzel yüreğine sağlık şu bebişi hayırlısı ile bir kucağına alda sevelim azıcıkkızlar oli en başından hikayemi anlatmamı istemişti hazır fırsat bulmuşken başımdan geçenleri anlatıyorum
3senelik evliyim evliliğimin ilk aylarında bebek düşünmediğim için 10 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım daha sonrabebek düşünmeye başladım
mayıs ayında korunmayı bıraktım ki hemen olacak sanıyordum ve bebeğimin şubatta doğmasını istiyordum ama olmadı
aylar aylar geçti hep ve ben netten araştırmalara başladım yumurtlama günlerini hesapladım ve o günlerde çalışma yapmaya özen gösterdim ve bu araştırmalara başlamak sanırım hayatımın hatası oldu.çünkü olmadıkça hırslandım olmadıkça daha çok şey öğrenmek için kendmi paraladım.sonunda doktor kadar bilgili oldum.
bütün araştırmalarım beni kk ya yönlendiriyordu geçen sene mart ayıydı sanırım üye oldum.ve burada güzel dostluklar kurdum güzel sohbetler ettim.
derdim biraz azaldı biraz arttı.haksızlığada uğradım burda ama en çokta burda paylaştım acılarımı.sizler varken başka kimseye ihtiyaç duymadım derdimi anlatmak için.
sizler herzaman en kötü en güzel günlerimde yanımda oldunuz.
1sene dolduktan sonra doktora gittim ve benim serüvenim başladı hormon tahlilleri yapıldı normal çıktı vajinal muayeneyle tanıştım ve pko görünümü olduğunu öğrendim
sonra soğan suyu yaptım yine gittim fakat daha sonraki doktorlar pko demedi.prolaktin sorunu yaşadım dostinex kullandım sonra yükselmedi çok şükr.
sonra rahim filmi dediler gözümde okadar büyüttüm ki ama onu da çektirmeyi başardım şükür oda temiz çıktı.sonra klomen dediler tamam dedim kullanıcam ve bu iş tamamdır.
kullandım 2 adet 19mm yumurtam oldu fakat yine adet oldum.sonraki ay gitmedim doktora ve sonra yine serophene verdiler.bu sefer 3yumurtam vardı ve 17mm iken çatlama iğnesi oldum fakat bi işe yaramadı banada 3 4 ay uğraştıracak bi kist hediye etti.sonra karar verdim aşılama olucam dedim.geçen ay tekrar serophene ile aşılama oldum fakat başımdan geçenleri biliyorsunuz .spermlerin olduğu şırıngayı tuvalete düşürdüm sildim aldım aşılamam yapıldı fakat tutmadı.bu arada ateş ölçme yöntemini kullanıyorum 1senedir güzel tablolarım oldu ama güzel hüsranlarım oldu.hep bi gebelik tablom olmasını hayal etmiştim ama olmadı.bu ay ölçmeyeceğim sadece kendi kendime çalışacağım dedim.adetimin 7.günü 13.günü ve 15.günü birlikteliklerim oldu eşimle çok birbirimize girdik bu konuda önceden peşimden ayrılmazdı ama sonraları yatağı gösterdikçe benden kaçar oldu.bu ayda aynı şekildeydi zorla bişeyler yapmaya çalıştık.ve rabbim çabalarımı 2,5senedir çektiklerimi gördü ve bana bu mübarek ayda anne olmayı nasip etti inşallah.şimdi tek duam devamının gelmesi sağlıklı hayırlı ve bahtı güzel bir evlat olması.bu rüyadan uyanmak istemiyorum.ve hepinizin bu mutluluğu yaşamasını canı gönülden diliyorum allahım yanınızda olsun ve bana da sizin güzel haberinizi almayı nasip etsin.sizleri çok ama çok çok seviyorum.yanımda olduğunuz için sizlere minnettarım.bu bir veda mesajı değil asla sonun başlangıcı.hepinizi gebe olarak görmeden buralardan gitmek bana haram olsun.bi aksilik olmadığı sürece tabi.
Kızlar ben bu ay ne dediysem oluyor bahardan başka iki arkadaş vardı onlarada hamilesin demiştim ikisi de hamileymiş gerçi biri istemıyordu öyle deme diyordu ama artık çok geç.he biri de ehlıyet sınavına girdi öylesine kaldın sen geçmiş olsun dedim kalmış:)))ama bunları hiç bişeye dayanarak söylememiştim.. sanırım kafayı sıyırdığımdan malum olmaya başladı
şimdi kızlar söylüyorum hepimiz Hamileyiz
Canım arkadaşım...
İnandığın ve bildiğin yolda devam ettin,ama sevinerek ama üzülerek..
Ve Allah gönlündeki isteğini en güzel vakitte sana nasip etti.
Bundan sonrasındada,sana ailenle huzurla,sağlıkla ve bebeğinle uzun seneler geçirmeni diliyorum..
Bu arada yazını okurken beni baya ağlattın alacağın olsun :)
BAHARCIM çok haketmiştin bu mutlulugu Rabbim en güzel günlerde nasip etti inşallah.Allah sağlıkla kucagına kavuştursun.çok güzel biilinçli bi anne olacaksın inş.
hepimize çok destek oldun bilmediklerimizi,yanlış uyguladıklarımızı anlattın hemde sıkılmadan sende hakkını helal et bizlere inş.
kimseyı evlatla sınamasın inş. Hepimize nasip etsin
Bahar guzel haberlerle döndüğüne cok sevindim cnm Bnm. Allah tamamına erdirsin gönlünü ferah tut kötü seyler getirme hiç aklına öptüm kocaman
Baharcim guzel haberini aldim cok sevindim canim Allah saglikla tamamina erdirir insaallah bak vakti saati gelince nasil oluyor en ummadigin anda aldin bu mujdeyi Rabbim tamamina erdirsin canim arkadasim hadi gozunuz aydin
Canım benim Rabbim seni daha da mutlu etsin inşallah Güzel yüreğine sağlık şu bebişi hayırlısı ile bir kucağına alda sevelim azıcık
dün okuudum ama yazamadım misafirim var
çok şükür kesemizi gördün
tek yumurtaya bşr kesede olur unutma
şaka bir yana bence tek
ALlah 15 gün sonra kalbini duymayı njasip etsin
sonra kucağına almayıu kısa kesmem lazım
öpüyorum akşam gelicem rahatça konuşuruz
kızlar hepinizi seviyorum ve duamdasınız
bana iftara gelmek isteyen varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Eki Görüntüle 489852
çok sevindim canım keseyi gördüğne,artıık orada büyük bir inşaat var, her gittiğinde hep farklı görceksin, şimdilik bir fasulye oyyy çok güzel yaa dünyadaki en büyük mucizeAllahım hayırlı sağlıklı bir evlat etsin, sizi birbirinizden ayırmasın, ve bütün isteyen arkadaşlarıma hayırlı zamanda nasip etsin, evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın
Eki Görüntüle 489852
Eki Görüntüle 489852
Eki Görüntüle 489852
Eki Görüntüle 489852
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?