- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.781
aslinda korkmuorum ama ne bilim yinede gizli kalmis korkularim cikabilio zmn zmn
basin gozun allaha emanet
ardacik firsat verdikce ugrarim kusum ben sizi hep her zaman cok merak ediorumm sira sizlerde sizlerin de mutluluklarini gormek icin sizi hic birakamam galiba hele bi hamile kalin hepiniz
kaynanama gidicem malesef
hosbuldum cnmmm ıyı olmaya calısıyorum ıste.)
eşim evde ramazan basından berı cok sık gıremıyorum dısarı cıkınca ole bı bakınıyorum..
durum regl bayrama gelıyo bayramdan sonra hsg demıstı doktor oyleolcak heralde...hayırlsı
sız neler yapıyorsunuz burayı boyle kalabalık gormek cok guzel
Sonra et temizliğini şekerim
Takılıyoz burda
brıwnicik napıyosun buralardaaa
sonı nasılsın tatlım
nilay
şu behıye napıyosa ondanda ses yok
Bende aşkı memnu yu seyrediyorum
uykum varrr susadımmm
herkes ednan beyı izliyo haaa
bak git ooooolum dedim
ben öyle yaa yeni bölümlerini seyretmem şimdi görünce bakıyorum işte
kizlar hamis varmis ya cok sevindim.. Ona bakiyodum gecmisi okudum birazda..
Valla cok gelmiyorum ama cok sevindim anlatamamm.. :))
darisi basiniza kizlarr bahardan tuyo alin hangi pozisyon hangi gun diye, ben farkinda olsam hangi pozisyon hangi gunler sizlere soylerdim am hatirlamiyorum kizlar habersiz bi hamilelik oldugu icin :))
tabiki Allah ol diyince olcaak ama bizler yapmamiz gerekeni yapalim kizlar :))
hamile arkadasi cook tebrik ediyorumm sagsalim kucagina alir insallah, hep beraber saglikli,uzun, mutlu, huzurlu bir omur gecirirsiniz :)))
kızlar merhaba.bugün doktora gittim.3 tane yumurtam oluşmuş.hepsi sol taraftaymış.bir tanesi 19 mm miş.bugün 12. günüm.doktor en çok o yumurtayı beğendi.bu iyi dediovitrelle çatlatma iğnesi 250 mm lik vuruldum.bu gece ilişki olmasın çarşamba perşembe cuma günü üst üste 3 dedi.dün çalışma yapmamıştık.5 gün bekleme ile çalışmaya başlıcaz.bir bakıma iyi oldu herehalde.yoksa 3 gün üst üste sperm falan dayanmazdı haber veriyim dedim.doktor aslında çatlatma iğnesine gerek yok ama yine de garanti olsun dedi.yumurta ne zaman çatlıyor arkadaşlar?19 mm büyük mü iyi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?