- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.861
olucak cnm yakındır
şeni koyssun kız yapacaktı o sanırım yarın ama netten alıntılarım senin için sorun diill
Eki Görüntüle 489986 afiyet olsunn..
biz bebek istediğimiz zmandan beri böyleydik canım.bende normal kofteyı ozledım ama maalesef yapmıyorum kendım ıcın bıle olsa hala alısamadım4 yıl oldu
bu arada bızde hep regl bıtınce ful calısıyoruz yumurtlama gunlerıne senın gıbı pek hal kalmazdı gercı bu ay ne yumurtlama e regl toplasan 4 kere ılıskı oldu galıbaramazan dolayısıyla tadılattayız
cevaplar icin tesekkurlerrrrr kislarrr
o zaman bugun 5.gun bitti ben genelde 10. gun yumutluyorum o zaman bu aksam yapip 5 gun yapmadan 10.12.14.16.gunlerde halvet yapmalii sanirsammmm
ayyy sizi seviyorummmm KOMSUCANLARIMMM benimmmmmmmmmm
BAHARCIMM alistinmi cnmcmmm anecikligeeeeee ayyyy cok dua et bizeeeee mucksssssss
OLI ve SNOW cummmmm cevaap veren dillerinize , kocislerinizee hamisizzzz diye bagirmayida nasip etsin insallahhhhhhhhh
hepimizee
muckss
wuuuuuu bu nasıl bırsey yaaaaaa super gorunuyor uzerındekı ne cnm?
biz bebek istediğimiz zmandan beri böyleydik canım.
ben istemesemde eşim ısrar ederdi adet bitince.
ama yumurtlama zamanı gelince tık yok zorla yatağa götürürdüm.
bu ay yaklaştırmadım bile.
kısmet ıste canım bu ay zamanıymıs demekkı alla guldurdu yuzunu
idilim alışamadım bebeğim yani açıkçası daha inanamadım sanırım.
sen baya erken yumurtluyormuşsun canım.eğer hep bu şekilde oluyorsa ilişkilerin yani hep 10 12 14 gibi oluyorsa bu ayda tekli günlerde dene.
mesela 5 9 11 13 15 gibi
olucak cnm yakındır
şeni koyssun kız yapacaktı o sanırım yarın ama netten alıntılarım senin için sorun diill
beşamel ve kaşar olyo ama bunun üzeri bi değişik durmuş gerçekten
sen gel ben sana neler yaparım bu nekiiiımmmm enfes görünüyor oliiiiiii sana gelince yap bana tamammı
zaten besamel ayrı bı lezzet bıtıyorum guzel durmus evet ama nasıl yaptılar acaba
gecen gun lazanya yaptım o da cok lezzetlı oldu besemalı sevıdıgımden yada bana olegeldı
sen gel ben sana neler yaparım bu nekiii
bende lazanyayı merak ediyorum hiç denemedim ama merakta etmyor değilim...
kızın biri konu açmış pkoluymuşş ilk aydan gebe kalmış vay beeeeeeeee
biz bebek istediğimiz zmandan beri böyleydik canım.
ben istemesemde eşim ısrar ederdi adet bitince.
ama yumurtlama zamanı gelince tık yok zorla yatağa götürürdüm.
bu ay yaklaştırmadım bile.
idilim alışamadım bebeğim yani açıkçası daha inanamadım sanırım.
sen baya erken yumurtluyormuşsun canım.eğer hep bu şekilde oluyorsa ilişkilerin yani hep 10 12 14 gibi oluyorsa bu ayda tekli günlerde dene.
mesela 5 9 11 13 15 gibi
evet ıdıl doktor banada oyle soylemıstı ılk ay cıft gunler dıger ay tek gunler deneyın dıye tabı uyamadık o ayrı
pikisiiii sizi dinlicemmmmm mucksssss
5-9-11-13-15-17-19
5=cepte
cevaplar icin tesekkurlerrrrr kislarrr
o zaman bugun 5.gun bitti ben genelde 10. gun yumutluyorum o zaman bu aksam yapip 5 gun yapmadan 10.12.14.16.gunlerde halvet yapmalii sanirsammmm
ayyy sizi seviyorummmm KOMSUCANLARIMMM benimmmmmmmmmm
BAHARCIMM alistinmi cnmcmmm anecikligeeeeee ayyyy cok dua et bizeeeee mucksssssss
OLI ve SNOW cummmmm cevaap veren dillerinize , kocislerinizee hamisizzzz diye bagirmayida nasip etsin insallahhhhhhhhh
hepimizee
muckss
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsen arada böle şen şen gell pekbi ekşınlı olyo gelişlerinnn
GÜNAYDIN KIZLARRR
misss kokular geliyo burnuma sabah sabah
aksam tok karna koyuyosunuz resımlerı bize yazık deılmi uuuuuleeeeeeeynnnn çok pis dalcamda topikte hamile var
bahaaaar minnoşum daha unutursun aklına gelır uyanınca başka bi uyanıyosun sabaha falan az da olsa yaşadım bu duyguyuinş. yine yaşarım
melis kuzu avatarın cok güzelde sanki her bakısımda hüzün, yüzünde bi gölge var gibi üzüntülü gibi hissediyorum hep sen. ilk tanıdıgımda senı kocaman yanaklı bir bebek vardı sankı sarılımıydı ne.
deryacım sağlıkla git gel inş.
olii şeker napıyosun yumurtlaman ne zaman ? batı geeçtikmi bittimi gelmez olasıca ?
soniii nilay hayal naz nasılsınız
cancagızım iyiyiz nolsun be...bu arada oruçta tutamıyom ama topikteki yemekler iştahımı açtı.olsa da yesek moduna girdim.allahtan pasta neyim koymuolar yoksa mahvolurdum...
sorma bir ramazan ne çektim hemşire
az kaldı 2 gun bişe kalmadı
keyfın nasıl çalışmalar nasıl?
kızlar hiçbiriniz gelmeyeceksiniz sanırım ama benım çıkmam lazım
yarın girebilir miyim bilmiyorum
giremezsem herkes kendine iyi baksın şimdiden iyi bayramlar hepinize
baharcım çok dikkat et kendine yorma kendini fazla kalsiyum olarak ne alabiliyorsan süt ayran yoğurt bunları gün içinde mutlaka tüket
ceviz ve badem özellikle hergün 3-5 tane ye
midenin en az düzeyde bulanması için soğuk içecekler buzlu ayran buzlu cacık ya da dondurma tüket doktorumdan tavsiyeler bunlar
herbirinizi kocaman öpüyorum
döndüğümde herkes burda olsun
yan topikten soru varrr:))
kislarr simdi sperm kalitesi icin yumurtlama gununne kadar cinsel perhiz acaba dahami iyi olur ?????????
yani 10. gune kadar hic halvet yapmamak mi lazim ??? yoksa sperm kalitesi 4-5 gunden sonra duser mi
isin icindden cikamadim da??
beşinci günden sonra spermcanların kalitesi düşer diye bilmekteyim...
baharımm çok güzel görünyoo valla ah bi ykın olsam dalardım hmn...
Eki Görüntüle 489984 kızlar mutluluğun resmini buldumm..darısı başımıza olsun tez zmandaaa...
bi an önce yırtalım bizde bu durumdan
olucak cnm yakındır
GÜNAYDIN KIZLARRR
misss kokular geliyo burnuma sabah sabah
aksam tok karna koyuyosunuz resımlerı bize yazık deılmi uuuuuleeeeeeeynnnn çok pis dalcamda topikte hamile var
bahaaaar minnoşum daha unutursun aklına gelır uyanınca başka bi uyanıyosun sabaha falan az da olsa yaşadım bu duyguyuinş. yine yaşarım
melis kuzu avatarın cok güzelde sanki her bakısımda hüzün, yüzünde bi gölge var gibi üzüntülü gibi hissediyorum hep sen. ilk tanıdıgımda senı kocaman yanaklı bir bebek vardı sankı sarılımıydı ne.
deryacım sağlıkla git gel inş.
olii şeker napıyosun yumurtlaman ne zaman ? batı geeçtikmi bittimi gelmez olasıca ?
soniii nilay hayal naz nasılsınız
Naber nazz kız nere gidiyon tatilee
ayvalık canım..yaklaşık 2 hafta kalacam ohhhhh...süper olacak.ordan gelirken ya bebekle gelecem yada ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?