Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

biz bebek istediğimiz zmandan beri böyleydik canım.
ben istemesemde eşim ısrar ederdi adet bitince.
ama yumurtlama zamanı gelince tık yok zorla yatağa götürürdüm.
bu ay yaklaştırmadım bile.

idilim alışamadım bebeğim yani açıkçası daha inanamadım sanırım.
sen baya erken yumurtluyormuşsun canım.eğer hep bu şekilde oluyorsa ilişkilerin yani hep 10 12 14 gibi oluyorsa bu ayda tekli günlerde dene.
mesela 5 9 11 13 15 gibi

evet ıdıl doktor banada oyle soylemıstı ılk ay cıft gunler dıger ay tek gunler deneyın dıye tabı uyamadık o ayrı

ımmmm enfes görünüyor oliiiiiii sana gelince yap bana tamammı
sen gel ben sana neler yaparım bu nekiii
zaten besamel ayrı bı lezzet bıtıyorum guzel durmus evet ama nasıl yaptılar acaba

gecen gun lazanya yaptım o da cok lezzetlı oldu besemalı sevıdıgımden yada bana olegeldı

bende lazanyayı merak ediyorum hiç denemedim ama merakta etmyor değilim...

kızın biri konu açmış pkoluymuşş ilk aydan gebe kalmış vay beeeeeeeee

sen gel ben sana neler yaparım bu nekiii

bende lazanyayı merak ediyorum hiç denemedim ama merakta etmyor değilim...

kızın biri konu açmış pkoluymuşş ilk aydan gebe kalmış vay beeeeeeeee

börek yapımından cok daha kolay tavsıye ederım istersen tarıf te veerbılırm

ne kadar sanslıymıssss allah ısteeee nasıp etmıs olmus

evet ıdıl doktor banada oyle soylemıstı ılk ay cıft gunler dıger ay tek gunler deneyın dıye tabı uyamadık o ayrı

pikisiiii sizi dinlicemmmmm mucksssss

5-9-11-13-15-17-19
5=cepte

valla canım biz de bu ay o şekilde denedik.8.gün çalışma vardı bir de 13.gün oldu.14 ve 15 de çalışın dedi doktorum.zaten ateşe göre ve karnımdaki ağrıya göre çatladım ben.bu gece de önemli bizim için.bakalım tutacak mı?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen arada böle şen şen gell pekbi ekşınlı olyo gelişlerinnn

bencede gel sen hep..oliye katılıyorum.bu arada sadece yan topic komşusu olma bizimde topikte ol heheee

GÜNAYDIN KIZLARRR
misss kokular geliyo burnuma sabah sabah
aksam tok karna koyuyosunuz resımlerı bize yazık deılmi uuuuuleeeeeeeynnnn çok pis dalcamda topikte hamile var

bahaaaar minnoşum daha unutursun aklına gelır uyanınca başka bi uyanıyosun sabaha falan az da olsa yaşadım bu duyguyu inş. yine yaşarım

melis kuzu avatarın cok güzelde sanki her bakısımda hüzün, yüzünde bi gölge var gibi üzüntülü gibi hissediyorum hep sen. ilk tanıdıgımda senı kocaman yanaklı bir bebek vardı sankı sarılımıydı ne.

deryacım sağlıkla git gel inş.

olii şeker napıyosun yumurtlaman ne zaman ? batı geeçtikmi bittimi gelmez olasıca ?

soniii nilay hayal naz nasılsınız

cancagızım iyiyiz nolsun be...bu arada oruçta tutamıyom ama topikteki yemekler iştahımı açtı.olsa da yesek moduna girdim.allahtan pasta neyim koymuolar yoksa mahvolurdum...

cancagızım iyiyiz nolsun be...bu arada oruçta tutamıyom ama topikteki yemekler iştahımı açtı.olsa da yesek moduna girdim.allahtan pasta neyim koymuolar yoksa mahvolurdum...

sorma bir ramazan ne çektim hemşire
az kaldı 2 gun bişe kalmadı
keyfın nasıl çalışmalar nasıl?

sorma bir ramazan ne çektim hemşire
az kaldı 2 gun bişe kalmadı
keyfın nasıl çalışmalar nasıl?

tatile gidecegimi çin mutluyum..pazar yola çıkıoruz...
canım ben 8. gün çalıştım.sonra 12.ç gün çatlatma iğnesi oldum.13 (yani dün) 14 ve 15 gün çalışmış olacam.sonra 17-19-21 diye düşünüyorum.tabi düşünmekle olacak mı onu da bilmiyorum.evdeki hesap çarşıya hiç uymuyor
sende durumlar ne?

Çok gezmee heee iyi tatiller, allaha emanet.

Hoşgeldinn arkidişimmm

Bencede kesinlikle yumurtlama döneminde başlayın bende bu ay öle yapıcam çünkü her seferinde adam adet bitince istiyor verimli dönemdede yanıma yaklaşmıyor.. gerçi 8.gün bi kere oldu ama
Şimdi beklicem yada diyorum eşime ben yine memlekete gidip geleyim baya güzel oluyorr

olucak cnm yakındır

şeni koyssun kız yapacaktı o sanırım yarın ama netten alıntılarım senin için sorun diill

Eki Görüntüle 489986 afiyet olsunn..

bu sultan kebabını ben denemiştim ama yufkanın içine koydum tüm malzemeyi

günaydın canımm naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…