- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.921
Patates kızartıyoruummmm
nabersin hülüüü sen ne yapcan baklava börek açmayı biliyon mu hee ben biliyom eheh ühüüüü
benim kayınpeder acıcak baklavacı ya kendisi bana gerek yok
ama niye gıdıyorum bende bilmiyorum kalabalık olsun diye herhalde
bende onu dicektim kayınbeder dururken sen mi açacan
Ben sana geçerli bi sebep söyleyeyim gitmen için,baklava tepsisini kapıp bana gel olur mu tatlım
iyi fikirsoni hadi çıkalım geç kalcaz
vın var arada ama zaman kalmıyokışu eve bi pc alamadınkı gece gece takılalım hep beraber böleee acıkırsın ıste
çok sukur cnm ıyı dıyelım ıyı olalım batlar yaklasıyor yıne gelcek kırmızılar
ohhhh missss eliniz değmişken bizedeeeeeeeeYarın büyük gün kayınvalidemle baklava börek sarcaz
Bendede taze fasulye var ama iftarda yedik biraz sahurda hayatta tencere yemeği yemem bende eşimde.
şimdi ne yapcam bilmiyorum daha var nede olsa..
Melis'cim selam nasılsın? sen gitmicen mi bi yerlere
yaaa çok pis aklıma düşürdün şimdi sen bu patates işinii
bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaparsan banada yolla
ben şu kızartmayı yapim da geliyim pissss nilayy aklıma düşürdün
şaka şaka iyikide düşürdün hadi gittim bennnnnnn öptüm sizi
Yarın büyük gün kayınvalidemle baklava börek sarcaz
vın var arada ama zaman kalmıyokı
inşallah ocaktan sonra bi ayrılıyım işdende
sen naptın tokat işini?
ohhhh missss eliniz değmişken bizedeeeeeeee
aynı şekilde tatile çıkıormuşuz.bende 3 eylüle kadar tatilde olacam..ohh yandan yandan...kızlar cok mutluyum:119: son iş günüm ve ben 3 eylüle kadar yokumbayramdı, tatildi, dügündü derken 17 gun yokum.
7 yıldır ilk kez bu kadar uzun işden ayrı kalcam için nasıl mutluyum anlatamam. tabı sizlerin hasretı başka ama arada vınla insallah sokulurum yanınıza haberler verırım. umarım her bakışımda bı hamişle karsılasırım.
hamişlerimiz inş. bebeklerıne dikkat etsin. çok mutlu sonunda güzel haberlerin geleceği bir bayram diliyorum hepinize.hepinizi cok seviyorumayrı ayrı öpüyorum sizleri Allaha emanet olun.
(iş toparlamaktan togunluktan gelemeyebilirim şimdiden yazıyorum)
bu arada metformin işe yaradığını birke daha kanıtladı 2 kilo verdim hemde aynışekilde yiyerek (zatende az yerdim ama veremezdım):125: ve beyaz akıntım devam ediyor
kızlar cok mutluyum:119: son iş günüm ve ben 3 eylüle kadar yokumbayramdı, tatildi, dügündü derken 17 gun yokum.
7 yıldır ilk kez bu kadar uzun işden ayrı kalcam için nasıl mutluyum anlatamam. tabı sizlerin hasretı başka ama arada vınla insallah sokulurum yanınıza haberler verırım. umarım her bakışımda bı hamişle karsılasırım.
hamişlerimiz inş. bebeklerıne dikkat etsin. çok mutlu sonunda güzel haberlerin geleceği bir bayram diliyorum hepinize.hepinizi cok seviyorumayrı ayrı öpüyorum sizleri Allaha emanet olun.
bu arada metformin işe yaradığını birke daha kanıtladı 2 kilo verdim hemde aynışekilde yiyerek (zatende az yerdim ama veremezdım):125: ve beyaz akıntım devam ediyor
kızlar cok mutluyum:119: son iş günüm ve ben 3 eylüle kadar yokumbayramdı, tatildi, dügündü derken 17 gun yokum.
baharcim hazir seni online bulmusken, tarifini dun yaptim ve gercekten mukemmel oldu diyebilirim cook sagol :)))
bir de cin takvimine baktin mi canimm, tabiki en basta hayirlisiyla saglikli guzel bir sekilde dunyaya gelmesi ama bu da bi merakk iste :))
ne demek tatlım beğendiysen çok mutlu olurum.
benim misafirlerimde çok beğenirler.bende sık sık yaparım.eşim bıktı ama
çin takvimine baktım ama bi değişik ya
yani 2yaş ekliyormuşsun falan
ocak şubatta doğanların yaşına 2 yaş diğer aylarda doğanlara 1yaş ekleniyormuş
bende ekledim ve 29yaşa denk geliyor ve ben temmuzda gebe kaldım kız diyor.
ama burdaki kızlar erkek diyor benimde içimden erkek geçiyor ama hep ekşi şeyler yiyorum tatlıyı gözüm görmüyor ki normalde tatlı hastasıyımdır.
neyse böyle karışık bi durum ama allahım hayırlı sağlıklı olanı versin inşallahhh.
eşimde dün gece diyorki acaba erkek olsun diye dua etsem günah olurmu
olur tabi sağlıklısını hayırlısını dile dedim.
evet canim cok guzeldi bende artik sık sık yaparım vallaa
bende tutmustu cin takvimi valla, sen bana yasini soyle canim temmuzda hamile kaldin heralde ben sana soylim, tabiki Allah bilir ama bakiyoruz iste :)))
acikcasi benim icime de erkek doguyo nedense
şimdi 27yaşındayım tatlım ve şubat doğumluyum
ve sanırım temmuzda kalmış oluyorum çünkü yumurtlama zaamanım temmuzdaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?