- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.941
canimm kiz diyo takvimm
temmuz veya agustos her 2side kiz oluyo ama gercekten hic yalansiz soyluyorum icime erkek doguyo
hadi bakalim hayirlisi annesi, prensin mi gelicek prensesin mi
tabiki en basta sagligi, hayirli evlat olmasi, guzel bi kaderinin olmasi, hep mutlu olmaniz cinsiyetin hicbi onemi yok tabikide canim ama dedigim gibi insan merak ediyo
kalp atislarini da duyarsin canimmm insallah iki hafta sonra :)))
icin pir pir olcakk dua edicem canim senin bebegin tum sifa ve evlat bekleyenler icin..
Bu arada telefondan giriyorum gec yaziyorum o yuzden kusura bakma canimm
çok çok teşekkür ederim tatlımmm olsun kız erkek farketmez benim için.
haa yalan söylemeyim ama hep bi oğlum olsun istemişimdir.
ama olsun sağlıklı olsun hayırlı olsun bahtı güzel olsun ve bebğim sonuna kadar benimle olsun başka bişey istemem
çok sağol canım duaların için inan çok ihtiyacım var inşallah herşey yolundadır.
senin bebişinde inşallah size hayırlı bi evlat olsunnnn
tabiki canim insanin en cok ihtiyac duydugu sey dua..
cookk cok sagol insallahh canim Allah herkese hayirli evlat nasip etsin insallah..
Kendine dikkat et yorma cok fazlaa :))) Allah gonlune gore versin ins cinsiyetini de ogrencez yakindaa :))
simdi ben sofra hazirlayayimm zaman yaklasiyor canimm tekrar gelirim konusuruzz :)))
kendine iyi bak tekrar hoscakal
kızlar cok mutluyum:119: son iş günüm ve ben 3 eylüle kadar yokumbayramdı, tatildi, dügündü derken 17 gun yokum.
7 yıldır ilk kez bu kadar uzun işden ayrı kalcam için nasıl mutluyum anlatamam. tabı sizlerin hasretı başka ama arada vınla insallah sokulurum yanınıza haberler verırım. umarım her bakışımda bı hamişle karsılasırım.
hamişlerimiz inş. bebeklerıne dikkat etsin. çok mutlu sonunda güzel haberlerin geleceği bir bayram diliyorum hepinize.hepinizi cok seviyorumayrı ayrı öpüyorum sizleri Allaha emanet olun.
(iş toparlamaktan togunluktan gelemeyebilirim şimdiden yazıyorum)
bu arada metformin işe yaradığını birke daha kanıtladı 2 kilo verdim hemde aynışekilde yiyerek (zatende az yerdim ama veremezdım):125: ve beyaz akıntım devam ediyor
canimm kiz diyo takvimm
temmuz veya agustos her 2side kiz oluyo ama gercekten hic yalansiz soyluyorum icime erkek doguyo
hadi bakalim hayirlisi annesi, prensin mi gelicek prensesin mi
tabiki en basta sagligi, hayirli evlat olmasi, guzel bi kaderinin olmasi, hep mutlu olmaniz cinsiyetin hicbi onemi yok tabikide canim ama dedigim gibi insan merak ediyo
kalp atislarini da duyarsin canimmm insallah iki hafta sonra :)))
icin pir pir olcakk dua edicem canim senin bebegin tum sifa ve evlat bekleyenler icin..
Bu arada telefondan giriyorum gec yaziyorum o yuzden kusura bakma canimm
baharımmm bencede senin çok tatlı bi oğluşun olacak gibi hissediyorummmmmmmm
tabiki sağlıklı ve hayırlı olması en baş dileğimizz
yalancıben oğlan istiyorum diye beni mutlu etmek için diyorsun
ne demek tatlım beğendiysen çok mutlu olurum.
benim misafirlerimde çok beğenirler.bende sık sık yaparım.eşim bıktı ama
çin takvimine baktım ama bi değişik ya
yani 2yaş ekliyormuşsun falan
ocak şubatta doğanların yaşına 2 yaş diğer aylarda doğanlara 1yaş ekleniyormuş
bende ekledim ve 29yaşa denk geliyor ve ben temmuzda gebe kaldım kız diyor.
ama burdaki kızlar erkek diyor benimde içimden erkek geçiyor ama hep ekşi şeyler yiyorum tatlıyı gözüm görmüyor ki normalde tatlı hastasıyımdır.
neyse böyle karışık bi durum ama allahım hayırlı sağlıklı olanı versin inşallahhh.
eşimde dün gece diyorki acaba erkek olsun diye dua etsem günah olurmu
olur tabi sağlıklısını hayırlısını dile dedim.
tabiki sorabilirsin tatlımkızlar ya sayfanızı isgal etmek gibi olmasınn ama cok endiseleniyorum valla hicbi yerden cevap gelmedi sorabilcegim bir de siz varsınızz sorabilir miyimmm
banada erkek fgıbı fgelıyor tatlım senden ıyı kaynana olur belkıde ondan
komsummm gttinmi bugun doktora ne dediiiii ne yaptinnnnnn
TAKVIMINI YAP artikda gorelim bebiscaniiiiiiiiiiiii
buay icin ozel dua bekliyorum senden cnmcmmmmmm
bide tam hamile kaldigin doonemi soylesene bana cnmmm yani halvet gece tarihini bende cinsiyet soyliyeyimm sanaa kendimceeee
MUCKSSSSSSSSSSSS
benim takvimde 22 temmuza kadar kiz bebisssssss 22 temmuzdan sonra olanlarr erkek bebis derrrr pek bi donemecde olmusss:)))))
hayirlisi olsun insallahh ama benim icimden gecen erkekk gibi ne bilimm hayirlisi olsunnnnnnnn
takvim konusundada haklisin cnmmm
hayirlisiii
hepimiz icinnn
muckss
burda anca iftar
optumm
tabiki sorabilirsin tatlım
keşke sorup giitseydin sen yokkende cevaplardık[/B]
canımm simdi geldim oglum uyandı da hemen cıktım bianda o yüzden..
Simdi ben bundan 10 gün önce felan doktora gittim usg de sag overde 2,5 cm lik dominant folikül cıktı.. Yani catlamamıs bir yumurta, dolayısıyla orda öyle kist olarak kalmıs.. doktor bana DUPHASTON verdi.. Adet olduktan sonra gel bakalım ne durumda dedi..
Duphastonun bugün 8.günündeyim.. Yani 2 günüm daha var.. Ama benim dün baslayan bir kahverengi akıntım var..
Dün iftardan sonra baktım azıcık kahverengi lekelenme gelmis.. Bugün de öglede ve yine iftardan sonra kahverengi lekelenmelerim var.. Yogun ve ck degil ama sonucta geliyor ara ara
Simdi bunun sebebi nedir acaba doktora zaten adet olunca gidicem o yüzden gitmiyorum ama DUPHASTON böyle bir etki yapar mı.. Ya da kist mi yapıyo bunu, kist büyüyo mu ya cok endiseliyimm
canım o ilaç hakkında çok bilgim yok ama rahim kalınlaşması için adeti düzene sokmak için ve bebeğin tutunması için verildiğini biliyorum
bence senin rahim kalınlığın yeterli düzeye gelmiş ve dökülmeye çalışıyor.
kist böyle bişey yapmaz yani kanama olmaz olsada baya büyük olması lazım.
şimdi seninki çok küçük o 2.5santim dediği 25mmlik bi yumutrta ve adetle geçer gider o.
eğer kanama yapacak kadar büyük olsaydı kistin ozzaman çokta ağrın olurdu.bence ilacın bitene kadar bekle ve endişe etme.
tabiki sorabilirsin tatlım
keşke sorup giitseydin sen yokkende cevaplardık
kızzz niliiii güldürdün beniiii
aslında doğru tespit benden iyi kaynana olur evet ama geline yazık olur beee
tatlımm ben doktora bi daha gitmedim en son kesesini gördük ve beni 15gün sonra çağırdı.
şimdilik beklemedeyim talımmmmm günler zor geçiyor ama buna da şükür.
dua etmezmiyim canımsın yaaa hep ediyorum inan gün içinde sürekli aklıma geldikçe isim isim ediyorum
inşallahh seninde yakındır bebişine kavuşma tarihin canımmm
takvimi şimdilik yapmak istemiyorum idilim henü bu fikre alışamadım alışınca yapıcam yani yapıp kaldırmak baana çok ağır gelebilir.
bi öğreneyim sağlıklı olduğunu ondan sonra yani son aylara doğru yaparım
şimdi canım ben muhtemelen 14 yada 15.gün yumurtladım yani tarih olarak 23 24temmuz olması lazım.ama ilişki 13.gün 15.gün 16.gün oldu
tarih olarakta 22temmuz 24temmuz 25temmuzda oldu.
karışıkmı anlattım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?