- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #13.241
o zaman senin çaren ben değilim düdüklü tenceren
git ablandan al ev yemek yap
ayy baharı da nasıl merak ettim
gelse artık
sonimm başım çok ağrıdı benım
çıkıyorum ben
sen de git toz al,ne bileyim yap bişeyler
hadi öptüm sei
Kızlar bu arada sonunda düdüklü tenceremi aldım
Dün öyle avm de dolaşırken esse mağazasına girdim bi baktım kasada kuyruk ne oluyo len dedimn meğer bütün ürünlerde %50 indirim yapmışlar ve artı o indirimin üzerinden tekrar %50 indirim yapmışlar
baktım aradığım düdüklüü
bakıyorum 6 lt bana yeter dedim kutularında kalmamış tabi bi tane kalmış oda teşhir olarak ortaya koymuşlar benle bi kadın daha aynı tencereye bakıyormuşuz meğer .. ben kutuları ararken diğer kadın o tencereyi almış koymuş arabaya anaa dedim gitti tenceree
Ablamda yanımda bi kadına bi tencereye bakıp konuşuyoruz kadın biz bakana kadar aldı gitti diye vahlanıyoruz 5 dk sonra baktım kadın tencereyi geri bırakmışş vede yanıma gelip al al ben almıyorum demezmi döövecek gibi
amaaa ben o 6 lt olandan vazgeçiipp 8 lt aldım tabi daha işe yarar dedim
başka şeylerde aldım kızlar hebriniz olsun baya güzel şeyler vardı kampanya bu pazar bitiyormuş
süpper indirim yakalamışsın hayırlı olsun..
ben de severim öyle ihtiyacım olan bişeyi pat diye indirimde bulmayı.
ne kadara aldın??
güzel pişiriyo mu denedikten sonra anlat bize de
teşekkürler canım
400 tl den 200 flna indirmişlerdi tekrar indrim olunca 100 tl indi
litresine göre değişiyor 90 tl idi bi küçüğü
100 tl benim için iyi normal tefal flnda bakmıştım onlar 300 tl fln
kızlar size iyi haber vermek isterdim ama veremiycem
içimdeki ses sürekli doktora gitmemi söylüyordu biliyorsunuz.
kendi doktorumu bile bekleyemedim.ve bugün 2kez gittim 2.sinde muayene olabildim.
önce karından baktı bişey göremedi sonra vajinal bakalımmı dedi tamam dedim.
baktı bebeğin kesesini yolk kesesini gördü ama içinde embriyo göremedi.
ne oldu dedim embriyo yok dedi boş gebelikmi dedim hayır değil öyle olsa yolk keseside görünmezdi dedi.
ama yolk kesesi olması gerekenden çok büyümüş ve bebeğe baskı yapıp öldürmüş büyük ihtimalle dedi.
normalde en fazla 5,5olması gerekirken benimki 7,2mm imiş.
1hafta sonra gel tekrar bakıcaz ama umutlanma kürtaj için hazırla kendini dedi.
hastaneden eve zor attım kendimi eşime bile zor söyledim başka kimselere diyemedik.
eşimde bende çok üzgünüz bütün hayallerimiz yıkıldı artık benimle değil.
zaten en başından biliyordum bi sorun olacağını.çünkü içimden hiç tam anlamıyla sevinmek gelmedi.
yüzüm gülmedi anlayacağınız.
bu gece son damla gözyaşıma kadar akıtmak istiyorum.birdaha nasıl kendime gelirim bilmiyorum.
ama rabbim hayırlısını sağlıklısını ver dedim demekki bizim için hayırlı değilmiş diye kendimi teselli etmek istiyorum.
şimdi sizden ricam bu mesajımdan sonra hiçkimse bana teselli yazmasın lütfennn.
bunlarda elimde kalan boş keselerEki Görüntüle 500397
Eki Görüntüle 500398
Eki Görüntüle 500399
bu 5haftalıkkken.
çok iyi almışsın canım esse nasıl bilmiyorum ama ben düdüklü çok kullanırım. iki tane var evde biri hisarın onu çeyiz setimle almıştım diğeri de düğünde hediye gelmişti ama çok iyi pişirmiyor.. hisarınki güzel. ben de küçük bi tane olsa ne iyi olur diye düşünüyorum arkadaşlarım fisleri öve öve bitiremiyor ama o da çok pahalı arkadaş o kadar para veremem imkansız
Bu arada Bnm de bı haberim var kizlar. Dün kontrolum vardı çatı muayenesi yapti doktor yaklaşık 3 cm açılmam varmış ve muayenede bebeğin kafasına dokunuyorum dedi bide 3 gündür fln az hareket ediyo dedim hastaneye sevkedip nst ye girdim orada öle pek sancı çıkmadı bebeğin kalp atışları ve hareketleri fln iyiymis. Öle iste erken gelicek sanırım hepinizi öpüyorum
Hoşgeldin Özlem'cim
ee o halde ne yapılacak peki normal mi olacak doğum :26:
Su anda hersey normal gözukuo cnm ama dogum esnasında bile bu durum değişebilir dedi
Bahar canım biliyorsun bizim teselliye ihtiyacımız yok çünkü boş sözler ne üzül nede üzülme diyemem.duygunu yaşa ne hissediyorsan onu yaşa..kızlar size iyi haber vermek isterdim ama veremiycem
içimdeki ses sürekli doktora gitmemi söylüyordu biliyorsunuz.
kendi doktorumu bile bekleyemedim.ve bugün 2kez gittim 2.sinde muayene olabildim.
önce karından baktı bişey göremedi sonra vajinal bakalımmı dedi tamam dedim.
baktı bebeğin kesesini yolk kesesini gördü ama içinde embriyo göremedi.
ne oldu dedim embriyo yok dedi boş gebelikmi dedim hayır değil öyle olsa yolk keseside görünmezdi dedi.
ama yolk kesesi olması gerekenden çok büyümüş ve bebeğe baskı yapıp öldürmüş büyük ihtimalle dedi.
normalde en fazla 5,5olması gerekirken benimki 7,2mm imiş.
1hafta sonra gel tekrar bakıcaz ama umutlanma kürtaj için hazırla kendini dedi.
hastaneden eve zor attım kendimi eşime bile zor söyledim başka kimselere diyemedik.
eşimde bende çok üzgünüz bütün hayallerimiz yıkıldı artık benimle değil.
zaten en başından biliyordum bi sorun olacağını.çünkü içimden hiç tam anlamıyla sevinmek gelmedi.
yüzüm gülmedi anlayacağınız.
bu gece son damla gözyaşıma kadar akıtmak istiyorum.birdaha nasıl kendime gelirim bilmiyorum.
ama rabbim hayırlısını sağlıklısını ver dedim demekki bizim için hayırlı değilmiş diye kendimi teselli etmek istiyorum.
şimdi sizden ricam bu mesajımdan sonra hiçkimse bana teselli yazmasın lütfennn.
bunlarda elimde kalan boş keselerEki Görüntüle 500397
Eki Görüntüle 500398
Eki Görüntüle 500399
bu 5haftalıkkken.
sabırsız çıktı seninki hiç anasına çekmemiş sen ne kadar beklemiştin halbukiBu arada Bnm de bı haberim var kizlar. Dün kontrolum vardı çatı muayenesi yapti doktor yaklaşık 3 cm açılmam varmış ve muayenede bebeğin kafasına dokunuyorum dedi bide 3 gündür fln az hareket ediyo dedim hastaneye sevkedip nst ye girdim orada öle pek sancı çıkmadı bebeğin kalp atışları ve hareketleri fln iyiymis. Öle iste erken gelicek sanırım hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?