- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #13.281
boyun fıtığım azdığı için giremedim internete..baharım söyleyecek bir sözüm var.sadece Allah senin için ne hayırlıysa onu versin.başka da bişi demiyorum.üzüldüm tabi ama tevekkül etmek lazım.
ben de yine klomene başladım.doktor aşılama yapalım isterseniz dedi.düşüncez.cuma günü karar vericez
geçmiş olsun naz'cım bu ikinci klomen mi cnm eğer öyleyse biraz daha bekle cnm
aslında 3. klomen...şubat ayında da içmiştim ama doktor takip yapmamıştı.iğne falan da olmamıştım.fakat ilacı aldım.ağustosta takip+iğne oldu..
bu ay nolcak bilmiyorum.devlette tüp bebek karşılaması için aşılamanın iğneli olması gerekiyormuş.bu iğne acaba klomen yerine gececek iğne mi yoksa çatlatma iğnesi mi kastediliyo?oli bilir kesin.bu arada 500-600 tl arası fiyat verdi aşılama için.napalım dersiniz kızlar?yoksa bu ayda böle gecsin diğer aya mı?
ama takip etmese bile ilacı almışsın. kastettikleri iğne aşılamada kullanılan çatlatma iğnesi işte.
bence bu ayda klomen olsun nede olsa 2 hakkın daha var :)
baktın olumsuz o zaman aşı denersiniz bence fiyat özelse gayet normal banada dr.aşılamayı kendim 250 tl ye yapıyorum demişti ama sperm yıkama işlemi pahalı sanırım.
birselcim merhaba
düzenli adet olmana sevind,m
unutma bu da bir nimet
iyi bak kendine
teşekkür ederim canlar.
her şey güzel olucakkkkkkkkkk
çokk özlemişsim sizi yaaaaaww
hale napıyo yaa kaybolmus oda??
klomen kullanmada sınır mı var?
bir de benim aşılamaya sperm yıkama dahil herhalde...
yeni dönemin ilk iş günü
umarım sağlıklı , hayırlı ve başarılı bir yıl olur
MElisçim yeni okulunda başarılar sana da
hepinizi seviyorum
MERHABA CANIM ARKADAŞLARIM
iş başı yaptım bugun döndüm aranıza
baharcım hakkında hayırlısı üzülme diyemicem elbette üzüleceksin ama her şerde vardır bir hayır. güzel kısmından bakmaya calışalım en azından ulaştıgın bı gebelıgın var doğal. ayrıca bebek gelişedebilirmiş umudunu kaybetme lütfen.Dualarımız senınle
meliscim okulun tüp tedavin hayırlı olsun canım İnş.hayırlısı ile sonuçlansın
naz bittimi tatil?
soni nasılsın canım düdüklün hayırlı olsun =)
hale nerelerde???
nilay kese görünmüş Rabbim hayırla kavustursun inş.takvimini yerim senın
deryacım nasılsın ?
saydıgım saayamadıgım tum kızlar hepinizi sevıyorum hakkımızda hayırlısı hepimizin
bana gelecek olursak 28 ags.hasta oldum üzülmedm en azından düzenlı oldum hakkımızda hayırlısı diyorum yıne napım
hale tatilde kızlar ani oldu gidişi yazmaya fırsatı olmadı heralde.
boyun fıtığım azdığı için giremedim internete..baharım söyleyecek bir sözüm var.sadece Allah senin için ne hayırlıysa onu versin.başka da bişi demiyorum.üzüldüm tabi ama tevekkül etmek lazım.
ben de yine klomene başladım.doktor aşılama yapalım isterseniz dedi.düşüncez.cuma günü karar vericez
aslında 3. klomen...şubat ayında da içmiştim ama doktor takip yapmamıştı.iğne falan da olmamıştım.fakat ilacı aldım.ağustosta takip+iğne oldu..
bu ay nolcak bilmiyorum.devlette tüp bebek karşılaması için aşılamanın iğneli olması gerekiyormuş.bu iğne acaba klomen yerine gececek iğne mi yoksa çatlatma iğnesi mi kastediliyo?oli bilir kesin.bu arada 500-600 tl arası fiyat verdi aşılama için.napalım dersiniz kızlar?yoksa bu ayda böle gecsin diğer aya mı?
yeni dönemin ilk iş günü
umarım sağlıklı , hayırlı ve başarılı bir yıl olur
MElisçim yeni okulunda başarılar sana da
hepinizi seviyorum
MERHABA CANIM ARKADAŞLARIM
iş başı yaptım bugun döndüm aranıza
baharcım hakkında hayırlısı üzülme diyemicem elbette üzüleceksin ama her şerde vardır bir hayır. güzel kısmından bakmaya calışalım en azından ulaştıgın bı gebelıgın var doğal. ayrıca bebek gelişedebilirmiş umudunu kaybetme lütfen.Dualarımız senınle
meliscim okulun tüp tedavin hayırlı olsun canım İnş.hayırlısı ile sonuçlansın
naz bittimi tatil?
soni nasılsın canım düdüklün hayırlı olsun =)
hale nerelerde???
nilay kese görünmüş Rabbim hayırla kavustursun inş.takvimini yerim senın
deryacım nasılsın ?
saydıgım saayamadıgım tum kızlar hepinizi sevıyorum hakkımızda hayırlısı hepimizin
bana gelecek olursak 28 ags.hasta oldum üzülmedm en azından düzenlı oldum hakkımızda hayırlısı diyorum yıne napım
canimmmm hep diyoruz ya herseyin hayirlisi diyeeee
hayirlisi olsun cnmm benimmm
ALLAH' IM
> > Gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,
> > Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle... "> >
> > Karanlık anlarda ona parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceği zamanlar da da sevebilsin.
> > Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona, onunla yürüdüğünü hissettir ki, kendisini güvende bilsin.
> >
amin
yürekten AMİNNNNNNNNNN diyorum canım
sen ne durumdasın idilim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?