Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

merak ettik seni
neyse ki iyiymişsin
grçi baharla melis biliyormuş heralde gittiğini ben bilmiyordum
doktorunla gelince konuşursun diyeceğim ama geç olur diye endişeleniyorsun sanırım
hakkında hayırlısı olsun canım

hmm bnımkı iğnelıydı
sizde sorun erkek infiritesimi ? senın yumoşlar çalısıyor anladıgım kadarıyla

evet tatlım benim yumoşlar rrahim tüpler vs herşey süper...rabbime şükürler olsun.eşim de hafif oligospermi çıkmıştı son yaptırdıgı tahlilde.değerleri sınırda yani.morfoloji 11,ileri hızlı 29 toplam sperm sayısı 1 cc de 10 milyondu

canım o duyguyu o kadar iyi bilirim ki...

Allah sizlerede kimseye de daha fazla aratmasın
gönlünce olsun her şey

saol deryoşum..gerçekten zor..insanlara açıklamayapması da zor.2 gün önce annemle de tartıştım.kırdım kALBİNİ..bana bir daha bebek tedavi vs hiç bişi sorma dedim.adım adım anlatırdım önceden.şimdi hiçbişeye tahammülüm yok .bağırdım birazda...bugünlerde hassasım.muhabbet kuşumda bugün öldü..

Son düzenleme:

oyy başın sağolsun
Allah başka acı yaşatmasın kız
bu dönemlerde gerçekten çok gergin oluyor
herkes bir şey sorar
neden yapmıyorsunuz,hadi artık,darısı sana vs
pööööffffffff
çok bunaltıcı sahiden
ama şuna gerçekten inandım ben her şeyin bir vakti saati var

bende inanıyorum.Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin...versin de beklerim ben.o ne zaman uygun görürse...

ne iyi yapmışsınız bende tatil tatil dedim ama memleketten başka bir yere gidemedim.hadi ben yine gittim eşim hiç bir yere gidemedi,işler yoğunlaştı 1.5 ay daha böyle sürecekmiş.artık bizde kışa doğru bir yerlere gideriz oda olur benim için :)

sen bizim taraflara gelmişsin demekk nereye geldiniz bende avrupa yakasındayım

nazz canikooomm sen o haberlere takılma gayet normal birşey etrafındaki birisinin hamile kalması bizde kalcaz

Sadece devlet hastanesinde yaptırabilirsin ben araştırdım,özele gidersen karşılamıyor bütün ücret sana ait oluyor.
Ancak,devlete gidip,bir çok işlem deneyip olmazda,o zaman büyük bir üniversite hastanesine gidip doktorlar uygun gördüğünde sana heyet raporu hazırlayıp özele sevk edebiliyorlarmış. ondada fark ödüyorsun tam emin değilim ama...

parayı ver git özelde aşılamanı yaptır :) o kadar

inşallah cnm

guzel haberlerını beklıyoruz cnm

canım hosgeldınn dön dön ozledık seni...

umutsuz deılsinki nazcım 1 tane yetıyor biliyosun Rabbim ol desin yeterki

sonnurcum fatihdeydık ben bilmiyordum senin ist.oldugunu bilsem haberleşirdik

halecim gerçekten özledik seni
dönüşün döngün muhteşem olsun inş.

Son düzenleme:

sana bişey diyemiyorumm burdan özel e bak

Benimde adet günüm yaklaşıyor yumurtlama döneminden beride ateş ölçüyorum bir yere not aldım kızlar ateşim yerinde ilerliyor düşmedi :26:

kızlar ellerimle hazırladığım ateş tablom fertilty halt etmiş

16.gün: 36.2

17.gün: .. ..

18.gün: 35.8 (kasık ağrısı akıntı)

19.gün: 36.0

20.gün: 36.0

21.gün: 36.2

22.gün: 36.2

23.gün: .. ..

24.gün: 364

25.gün: .. ..

26.gün: 36.2

27.gün: 36.2

28.gün: 36.6 (1 saat geç ölçmüştüm)

29.gün: 36.2

30.gün: 36.2

:26::26:

ÇOK GUZEL BENCE anlamam pek ama stabil bi ateş hoş şık ne diyeyim düşmez inş.

ayy canım benim

keşke önceki ölçümlerin de olsaydı.. yumurtanın çatlayıp çatlamadığını daha net anlardık ama çatlamış gibi görünüyor..
2 gün daha düşmeden giderse test yap

ayy canım benim

keşke önceki ölçümlerin de olsaydı.. yumurtanın çatlayıp çatlamadığını daha net anlardık ama çatlamış gibi görünüyor..

ayy canım benim

3 gün daha düşmeden giderse test yap

Son düzenleme:

ayy canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…