- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #13.301
MERHABA CANIM ARKADAŞLARIM
iş başı yaptım bugun döndüm aranıza
baharcım hakkında hayırlısı üzülme diyemicem elbette üzüleceksin ama her şerde vardır bir hayır. güzel kısmından bakmaya calışalım en azından ulaştıgın bı gebelıgın var doğal. ayrıca bebek gelişedebilirmiş umudunu kaybetme lütfen.Dualarımız senınle
meliscim okulun tüp tedavin hayırlı olsun canım İnş.hayırlısı ile sonuçlansın
naz bittimi tatil?
soni nasılsın canım düdüklün hayırlı olsun =)
hale nerelerde???
nilay kese görünmüş Rabbim hayırla kavustursun inş.takvimini yerim senın
deryacım nasılsın ?
saydıgım saayamadıgım tum kızlar hepinizi sevıyorum hakkımızda hayırlısı hepimizin
bana gelecek olursak 28 ags.hasta oldum üzülmedm en azından düzenlı oldum hakkımızda hayırlısı diyorum yıne napım
özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende özledım bendeeeee
nasılsın cnm basladımı okullar sıze
ferdinin şarkısı gibi oldu
evet canım yeni okulumda başladım dicem ama seminerleri almak için farklı bir okuldayım 1 haftalığına
asıl maratonum haftaya başlıyorr
bakalım bu seneki canavarlarım nasıl olacak
sen nasılsın canım ne durumdasın alıştınmı annelik hissine
iyi bari kötü bişe olmasındahale tatilde kızlar ani oldu gidişi yazmaya fırsatı olmadı heralde.
teşekkür ederım 1 2 gun yogun olurum ama artık döndum buradayım inş.var canım en fazla 5 yada 6 sefer denenir ama çoğu dr.olumsuz olunca aşılamayı tavsiye ediyor .
hayırlı olsun koca bebelere iyi bak öğretmenim :)
canım oh bee şimdi topic şenlendi işteee gelin yahuu ayrı gayrı zaman geçmiyor.
ben iyiyim sağol cnm. bende adeti bekliyorum
hoşbulduk bende düzenli olusuna sevındım sanada dedımya telde üzülmedim bu ay cunku çok gezdık 3200km gezdık resmen bu yola bebek dayanmazdınazcım geçmiş olsun tatlım...hadi bakalım hayırlısı olsun canm..
canım iğneden kastedilen klomen yerine iğne vuruncaksın yumoşları büyütmek için sonrada çatlatma iğnesi vuruncaksın..iğneli diyorsan bu şekilde olur..canım en iyi kararı sen verirsin bizde aşılamayı sorduğumuzda 500 tl ve iğnelerde 300 tl demişti..
amin canım zorlu bir seneye adım attık hayırlısı olsun inşallah
saol kuzum sanada başarılar diliyorum...
canım hoşgeldin
çok sağol canım inşallah hayırla sonuçlanır...
seninde zamanında adet görmene sevindim canım o bile olumlu bişey senin için hayırlısı olsun canm bu aya gelsin bebeğin hayırlısıyla
amııııııııııııncanimmmm hep diyoruz ya herseyin hayirlisi diyeeee
hayirlisi olsun cnmm benimmm
ALLAH' IM
> > Gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,
> > Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle... "> >
> > Karanlık anlarda ona parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceği zamanlar da da sevebilsin.
> > Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona, onunla yürüdüğünü hissettir ki, kendisini güvende bilsin.
> >
amin
hosgeldın canım özledık seni..tatılın nasıldı nerelerdeydın neler yaptın
saol cnm benım coksukur keseyı gorduk sırada kalp atısları var ınsallah darısı hepınızınbasına en kısa zamanda
hayırlısı inş.bakarsın öyle olurya canim benim durumda tuhaf bisey oldu
bu ay 11 agustosta hastalandim sonrasinda 30 agustosta pembeler kahveler derken 2 eylulde adet oldum saldir suldur hemde cokta duzenlidir adetim 28 gunde bir seklinde ama anlayamadim bunu
bugun ist daki doktora mail yolladim geldigim gun hemen randevu almak istedigimi tupluye gecmek istedigimide yazdim bakalim hayirlisi olsun diyorum sadece
bu arada aslinda tam yumurtlama gunumde donuyoruz ve doktorda olucaz bakalim
bu ay ne adacayi ne bal hicbisey yapmadan direk dogala biraktim isi :) hayirlisi allahtan
senin durumlar nedir
senden tiyo almak istiyorum neler bekliyo benide diye:)
iyi bari kötü bişe olmasında
teşekkür ederım 1 2 gun yogun olurum ama artık döndum buradayım inş.
topiğimiz zaten şenlikli canımcım ruhumuz yeter anacım
hoşbulduk bende düzenli olusuna sevındım sanada dedımya telde üzülmedim bu ay cunku çok gezdık 3200km gezdık resmen bu yola bebek dayanmazdı
amıııııııııııın
hoşbulduk. tatıl yorucuydu ama güzeldı tüm egeyi gezdık (kuşadası,şirince,çeşme,urla,kemeraltı,izmir,foça,ayvalık,çanakkale,istanbul)
istanbulda 3 gun kaldık ama avrp.yak.da biliyosun yoksa ugrardım
hayırlı olsun inş. sağlıkla
hayırlısı inş.bakarsın öyle olur
adaçayı bal nasıl uyguluyorsun???
HOŞGELDIIIINNNkızlar benim de tatil bitti.sahalara dönüş yapptım işte..bugün bi hamile haberi daha aldım:arkadaşım 11 haftalık hamileymiş.hem de ikiz.bizden 2 sene sonra evlenmişlerdi...bana soruyo ne diyim.daha düşünmüyoruz yeni yeni başlıcaz diyebildim...
offff offffff...valla çok sıkıldım.bizim bu ay aşılama yatar o zaman.ben devlette tüp hakkı elde etmek istiyorum da..
bişi sorcam devlet tüp bebegi sadece devlet hastanelerinde mi karşılıyo?özelde yaptırınca aradaki farkı verince de oluyor mu acaba?bide bu aşılamaların da illa devlet hastanesiinde mi yapılması lazım?ben hep özele gidiyorum o yüzden.bilen beri gelsin...
adet oldugum gunden yumurtlayincaya kadar sabahlari 1 tatli kasigi kadar adacayi demliyorum 1 bardaga 7 dak demleyip iciyorum yumurtlayinca birakiyodum
bal-tarcin-corekotu da karistirip her sabah 1 kasik yutuyodum
ikiside yumurtlama ve kalitesini arttirmak icin
optummm
HOŞGELDIIIINNN
neden aşılama yatıyo??
ben özelde yaptırdım aşılamamı 500 tl ye ssk ödedı kalanı ben odedım özeldede yaptırabılırsın
ama şimdi daha pahalıdır benım yaptırdıgım dönemde katkı paraları serbest deildi şimdi serbest oldu :26:
bendemı yapsam pkoluyum banada olurmukı
yeni bitti adetım başlıyımmı hemen?
basla canimm hemennnn sifa olsunn insallahhh yumoslarinnnna can olsunnnnn optummmmm
icerkende oyle diyorum sifa ol insallahh hem vucuduma hem yumoslarima duali falann iciyorumm :)))
du bende öle yapım
ada cayını demledım bıle (iş yerıne almıstım )
sabahta bal tarcın çörekotu inşallah
saol yaaa yumoşlar can bulsun yaaaaarabbbim
iğneli olmuyoır ki benimki...klomen yerine iğne olmam gerekiyormuş ondan...
ya canim benim durumda tuhaf bisey oldu
bu ay 11 agustosta hastalandim sonrasinda 30 agustosta pembeler kahveler derken 2 eylulde adet oldum saldir suldur hemde cokta duzenlidir adetim 28 gunde bir seklinde ama anlayamadim bunu
bugun ist daki doktora mail yolladim geldigim gun hemen randevu almak istedigimi tupluye gecmek istedigimide yazdim bakalim hayirlisi olsun diyorum sadece
bu arada aslinda tam yumurtlama gunumde donuyoruz ve doktorda olucaz bakalim
bu ay ne adacayi ne bal hicbisey yapmadan direk dogala biraktim isi :) hayirlisi allahtan
senin durumlar nedir
senden tiyo almak istiyorum neler bekliyo benide diye:)
hehehehe evet cnm ama yazarken demet akalın dusunmustum
allah yardımcın olsun bırcok cocukla ugrasmak emınım cok cordur ama bı o kadar da keyıflıdır...
ben ıyıyım cnm cok sukur alısamadım hıcbısey hıssetmıyorum:)bazen unutuyorum sonra aklıma gelıyo yuzume bı tebessum gelıyo cok farklı bırsey ınsallah cumartesı gunu kalp atıslarını duyarsam daha bı rahat edıcem cnm ...
sen de gelısmelerden haberdar et bızı mutlaka
günaydın kızlar
iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?