Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Aynen benimde gözümün önüne geldi hepsi
Ne güzel çocukluk gecirmisiz şimdiki cocuklar doyumsuz
Herkes icin güzel bir gün olsun

İnşallah canım gün olur yolum duser gelirim görüşürüz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrr canım arkadaşlarımmmm nasılsınızz
pasim gelmiş olim gelmiş herkes gelmiş ne güzell
ya şu pc olayını halledemedim henüzz
hepinizi çok özledim
bugün dr a gidicem ve iğnelerime başlıyorum inşallahhh bakalım ne dicek
olimm seninde aşılaman hayırlı olsun canımmm inşallah bu son olur ve hayırlısıyla gelir inşallah yavrun
hepinizi çook seviyorummm
ha bu arada birselle güzel bir pazar kahvaltısı yapcaz inşallah dimi kız sizlerde gelinnn

hayırlı olsun canım benım
evet süper bi pazar kahvaltısı yapacagız inş. kocişleri postaladık bol bol sohbet edecegiz inş.

ben bu sabah saglık ocagına gıttım gecen hafta kan ve ıdrar tahlılı yapmısladı sonuclarını almaya doktor dedıkı sen bu sonucla dusuk yaparsın enfeksıyon var dedi bırde kullandıgım progestanı duyunca bak demekkı tehlıken var doktorda vermıs dedi...cok moralım bozuldu yarınkırandevumu bugune aldım gıttım hemen doktor cok sınırlendı bu sonuclarda enfeksıyon yok nasıl boyle bı kanyıa varmıs dedi..hıcbırseyım yokmus cok sukur ve bebegımın kalp atıslarını gördük çok sukur:)ama ben heyecandan goremedım eşim görmus :)doktor gosterdı bana elıyle ama anlayamadım:)))))))eskı makıne oldugu ıcın sesı duyamadık hafta ıcı sesı duymak ıcın baska hastaneye gıdıcez

slm kızlar şimdi bahar haber verdi keseyi görememişler yine sanırım pazartesı kürtaj olacakmış.
dualarınızı esirgemeyın inşallah
Rabbim acısını unutturacak saglıklı bebek versin inşallah baharcıgımızada hakkında hayırlısı olsn

Son düzenleme:

heyecanla okudum yüreğim ağzımda Ama çok şükür Allah a güzellce görmüşsünüz kalp atışlarını Allah sağlık sıhhat versin inşAllah.

Allah hayırlısını versin inşAllah.. bir an önce sağlığına kavuştursun mevlam.. kürtaj olayıda hiç bişey anlamadan olur biter inşAllah.. Allah ım bir daha hep yüzünü güldürsün.. hiç kimseye bizlerede acı vermesin.. Güzel iyi olsun herşey..

oofffffff

selam canlar orlic yazmış saolsun ama bende size haber vereyim dedim
keseyi görmüştük zaten kese varda içinde bebek görünmüyor
boş gebelik değil diyor doktor yolk kesesi var diyor.
ama bu bebek nerede.artık yapacak bişey yok 17eylülde özeldeki doktoruma gidicem ve sanırım o gün kürtaj olucam
bugün devlettekine gittim.hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…