- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #13.401
hahaha benım lakabımdı lisede tiviti kıçım kafamdan büyükyativitide tam tersi biliyosun
bende hepsini severim hala izlerım
tüm hepsi hafızamdan geçti cok mutlu oldum sayende
ne güzel bi gun yaa valla cok sevdım bu günü ben cok eglenceli geciyor inş.
bu cuma gülen yüzlerden kalplerden olalım inş.
kop gel anacım kayserıye meliside caaarır kahve keyfi yaparız.
oğlusunu kucagımıza alır "darısı başıma " yaparız evde gezdırır pokunu köşelere süreriz
şaka bı yana cıddı beklerim sen bana gel o varyemezlere gitme boşver onları çoktur onlardan burda
İnşallah canım gün olur yolum duser gelirim görüşürüz
hahaha benım lakabımdı lisede tiviti kıçım kafamdan büyükyativitide tam tersi biliyosun
bende hepsini severim hala izlerım
tüm hepsi hafızamdan geçti cok mutlu oldum sayende
ne güzel bi gun yaa valla cok sevdım bu günü ben cok eglenceli geciyor inş.
bu cuma gülen yüzlerden kalplerden olalım inş.
dün gibi transfer, test sonucun, doğumun ve şimdi 5. aylık olmuş denizoğlanbin kere maşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin size..
huhuuuuu
passsiiiiiiiiiiiiiii
bebiiiiiiiişşşşşşşşşşş
kızlarrr canım arkadaşlarımmmm nasılsınızz
pasim gelmiş olim gelmiş herkes gelmiş ne güzell
ya şu pc olayını halledemedim henüzz
hepinizi çok özledim
bugün dr a gidicem ve iğnelerime başlıyorum inşallahhh bakalım ne dicek
olimm seninde aşılaman hayırlı olsun canımmm inşallah bu son olur ve hayırlısıyla gelir inşallah yavrun
hepinizi çook seviyorummm
ha bu arada birselle güzel bir pazar kahvaltısı yapcaz inşallah dimi kız sizlerde gelinnn
hayırlı olsun canım benım
evet süper bi pazar kahvaltısı yapacagız inş. kocişleri postaladık bol bol sohbet edecegiz inş.
inşallah canım
kızlarr sizi de çekiştircez haaaaaaaaaa
ay sanki ev sahibi benmişim gibi davet ettim birsel ya
inşallah canım
kızlarr sizi de çekiştircez haaaaaaaaaa
ay sanki ev sahibi benmişim gibi davet ettim birsel ya
snowlaken sonunda denk geldim senle..
tebrik ederim canım Allah bebeğine sağ salim kavuştursun inşallah..
ben bu sabah saglık ocagına gıttım gecen hafta kan ve ıdrar tahlılı yapmısladı sonuclarını almaya doktor dedıkı sen bu sonucla dusuk yaparsın enfeksıyon var dedi bırde kullandıgım progestanı duyunca bak demekkı tehlıken var doktorda vermıs dedi...cok moralım bozuldu yarınkırandevumu bugune aldım gıttım hemen doktor cok sınırlendı bu sonuclarda enfeksıyon yok nasıl boyle bı kanyıa varmıs dedi..hıcbırseyım yokmus cok sukur ve bebegımın kalp atıslarını gördük çok sukur:)ama ben heyecandan goremedım eşim görmus :)doktor gosterdı bana elıyle ama anlayamadım:)))))))eskı makıne oldugu ıcın sesı duyamadık hafta ıcı sesı duymak ıcın baska hastaneye gıdıcez
slm kızlar şimdi bahar haber verdi keseyi görememişler yine sanırım pazartesı kürtaj olacakmış.
dualarınızı esirgemeyın inşallah
Rabbim acısını unutturacak saglıklı bebek versin inşallah baharcıgımızada hakkında hayırlısı olsn
slm kızlar şimdi bahar haber verdi keseyi görememişler yine sanırım pazartesı kürtaj olacakmış.
dualarınızı esirgemeyın inşallah
Rabbim acısını unutturacak saglıklı bebek versin inşallah baharcıgımızada hakkında hayırlısı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?