- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #13.421
selam canlar orlic yazmış saolsun ama bende size haber vereyim dedim
keseyi görmüştük zaten kese varda içinde bebek görünmüyor
boş gebelik değil diyor doktor yolk kesesi var diyor.
ama bu bebek nerede.artık yapacak bişey yok 17eylülde özeldeki doktoruma gidicem ve sanırım o gün kürtaj olucam
bugün devlettekine gittim.hakkımızda hayırlısı.
heyecanla okudum yüreğim ağzımda Ama çok şükür Allah a güzellce görmüşsünüz kalp atışlarını Allah sağlık sıhhat versin inşAllah.
ama bu bebek nerede.artık yapacak bişey yok 17eylülde özeldeki doktoruma gidicem ve sanırım o gün kürtaj olucam
canım ben üşengecim sen benden de üşengeçsin sanırım
bak böyle daha net bişey çıkıyooo
ben çatlamadığını bile düşünmüştüm ama bak burdan çatladığın daha net belli oluyor.
Eki Görüntüle 505033
cnm benım tek belırtım adetımden 10 gun once baslayan bel sırt ve ayak agrımdı oylekı 3 gun yattım agrıdan özellıkle belıme sancı gırıyordu kıvrandırıyordu benı bel fıtıgım var benım esımle kavga edıyordum bıde agır kaldırdım senın yuzunden agrıyor dıyemeger hamıleymısım
normal gogus agrım vardı her zmn adet olacakmsıım gıbı ama suanda yatamıyorum 2 gecedır gogus zonklamasına uyanıyorum cok sıstıler ve canım cok yanıyor
kızlar zorlu süreçler yaşadım ama bugün itibariyle puregon iğnemi olmaya başladım sonu güzel olsun inşallah...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dün ve bugün o kadar zor şeyler atlattımki ara ara dedim bu nedir böyle başka bi kadın olsa çoktan pes etmişti diye ama yılmadım zafer bnm oldu
kız o kadarda değil ALLAH seni napmasın soni duymasın bunu
evet cnm gidicektik ama rapor şartlrından olan iki aşılamanın klomenle değil iğnelerle olması gerektiğini öğrenince tekrrdan iki aşaılama daha yaptırcaz..evet ben bi ara tablo hazırlıyodumda artık bıraktım yaa
çatladım mı diyorsunn inşşş öyledir..
canım benimm hoşgeldin yaa valla özlemişim bebişimmmm nasılsın? tatilde nerelere gittin bakiimmm
ama 3.aşılamayı neden deniyorsun tatlım tüpe geçmiyecekmiydiniz siz :26:
bu arada iyi fikir evde olan herşeye varım ben
evet cnm gidicektik ama rapor şartlrından olan iki aşılamanın klomenle değil iğnelerle olması gerektiğini öğrenince tekrrdan iki aşaılama daha yaptırcaz..
kız o kadar msjlar yazdım brda okumadınmı sen bakimm
eşimin son kez deneyelim diyerek 3. istediğini gittiğimizde bunu öğrendiğimizi fln fln ...
sanıırm ben ayakta yadaa oturarak uyuyorum yaaa
okumuşumdur illakide demek unutmuşum canım affet
yok cnm ne affı olabilir böyle şeyler..
ne çok konuşmuşsunuz ne çok çeneniz düşmüş pesss...oku oku bitiremedim.öncelikle baharcım msn de de dedigim gibi...hakkında hayırlısı olsun.olicim senin de aşılama başlamış.bu sefer tutacak inşbu iğneleri devlet karşılıyo demi?sana aaşağıda tekrar yazacam merak ettiklerimi.çok cahilim biraz bilgilendir beni tatlış..birselllll melis.bir kayserili olarak kıskandm sizi.keşke bende orda olabilseydim.kesin gelirdim dedikoduya
melisssss senin de tutar aşılaman inş...sonnur sen ne yapmayı düşünüyorsun?testi aldın bekliyon öle mi?snowflaken bebişinin iyi olmasına sevindim.pasi de gelmiş gitmiş.denizi öp benim için deniz anasıatladıgım varsa kusura bakmaynn kızlar sizi seviorum..
evet bugün çok güzel muhabbet etmiş kızlar ne güzell
evet bugün eczaneye gitmiştik ablamla o ilaç alırken bende dayanamadım test aldımda,ben her zamanki gibi korkuyorum zaten varsada çıkmaz onuda biliyorum..
ama bakayım sabah ölçerim ateşi duruma göre test yaparım belki..
destekleriniz için teşekkür ederim canlar ama ben iyiyim arada geliyorlar ama genel olarak atlattım sayılır.
şu kürtaj olayınıda atlatırsam çok daha iyi olucam.
inşallah vardır demekten başka çarem yok...eğer adet olursan(inş olmazsında)aşılama düşünüyormusun?hangi hastaneyi önerirsin birde.malum senle komşuyuz canımmm
tondora bugün ateşin kaç çıktı ben sana yanlış söyledim sanırım sen ateşin hala aynı giderse dpo14 de yap istersen o da yarından sonraya denk geliyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?