- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #13.441
evet ben bi ara tablo hazırlıyodumda artık bıraktım yaa
çatladım mı diyorsunn inşşş öyledir..
oyyyy o zaman ben hamileyimmm
aynıları şuan bende oluyor kasıklarımdan bacaklarıma doğru ağrı bel ağrısı,göğüslerim patlayacak heralde
ee bide mide bulantısı baş dönmesii
canım benimm hoşgeldin yaa valla özlemişim bebişimmmm nasılsın? tatilde nerelere gittin bakiimmm
ama 3.aşılamayı neden deniyorsun tatlım tüpe geçmiyecekmiydiniz siz :26:
bu arada iyi fikir evde olan herşeye varım ben
ne çok konuşmuşsunuz ne çok çeneniz düşmüş pesss...oku oku bitiremedim.öncelikle baharcım msn de de dedigim gibi...hakkında hayırlısı olsun.olicim senin de aşılama başlamış.bu sefer tutacak inşbu iğneleri devlet karşılıyo demi?sana aaşağıda tekrar yazacam merak ettiklerimi.çok cahilim biraz bilgilendir beni tatlış..birselllll melis.bir kayserili olarak kıskandm sizi.keşke bende orda olabilseydim.kesin gelirdim dedikoduya
melisssss senin de tutar aşılaman inş...sonnur sen ne yapmayı düşünüyorsun?testi aldın bekliyon öle mi?snowflaken bebişinin iyi olmasına sevindim.pasi de gelmiş gitmiş.denizi öp benim için deniz anasıatladıgım varsa kusura bakmaynn kızlar sizi seviorum..
şimdi sana sorayım sorularımı.bugün kontrolüm vardı.10 günüm..2 yumurta oluşmuş sağda ve solda.13,8 mm diğeri de 13 mm..salı günü tekrar çağırdı bakalım nolcak..inş gidene kadar çatlamaz bunlar :) bu ay yine pek ümidim yok o yüzden diğer ayı düşünmeye başladım bile..doktor aşılama deneyelim dedi.iğne ile yapacaz dedi.ama gittigim hastane özel.o yüzden rapor falan çıkartılmıyormuş. iğneler haric aşılama 600 tutar dedi.sorum şu.ben devlet hastanesine gitsem direk aşılama yaparlar mı?klomen ve yumurta takibi yaptırdıgımı ama sonuçsuz kaldıgını nasıl ispatlıcam?yani orada da oyalanırmıyım i kaç ay?biraz da biz deneyelim derler mi?bide iğneler hergün mü oluyo?bide arka arkaya iki ay aşılama deneme şansımız varmı?bugün kontrolde doktor rahim duvarın incelmiş dedi.östrojen hormonu içeren bi ilaç verdi.sabah akşam kullancam.kilo da yapıyoırmuş bu ay tutnazsa diğer ay direk devlette aşılamaya geceyim mi ne dersiniz kızlar?
eşim uyuyorken bir günaydın diyim size dedim
malum artık nete girmeme sınır getirdi
bugün de misafirim var
öpüyorum sizi
günaydın kızlarrrr
sonıcım gunaydın nasılsın.
duşmez olsaymıs su ateş bende umutlanmıstım
inşallah yanlış ölçmüşündür
inşallah canımm ama çoyle bırsey vardı her ay ben de olan mıde bulanması bas donmesı bu ay yoktucunku ben bu ay kendımı rahım fılmının korkusuyla gecırıyordum nasılsa o cekıldıkten sonra hamıle kalırım dıyordum kii hamıleymısım darısı basınıza ınsallah kızlar hepınız duamdasınız
eşim uyuyorken bir günaydın diyim size dedim
malum artık nete girmeme sınır getirdi
bugün de misafirim var
öpüyorum sizi
evet canım ben düşünüyorumda ablamda diyorki aşılamanın çok fazla iyi sonuç alınmadığını söylemiştim ona,direk tüp yaptır diyor biz destek oluruz dedi ..
bana kalsa özelde yaptırmak isterim ama maddiyat..
özelde yaptırsaydım bahçeci varya o güzel mesela
yok tatlım özele gitmicem aşlama için devlette tavsiye edebilecegin yer var mı demiştim. .oli de yazmış zaten.değmez.maddi açıdan epey sarsar kesin olsa önemli degil de..ben de tüp için aşama olarak görüyorum.senin de ateş düşmüş ne diyim ki..bu arada ben çapaya gitmeye karar verdim aşılama için.orası için iyi diyorlar.dedigim gibi önemli olan iğneli olarak 2 aşılama yapılması ve devlette tüp hakkı kazanmak..
günaydın kızlar erken yatar erken kalkar oldum ne güzel :)
nazcım iğneleri devlet ödüyor evet ama pahalı olduğu için bi miktar ödeme yapılıyor ben aldığım bu iğne puregon 300 yüzdesi 96 tl tuttu mesela ve yüksek ihtimal bi kez daha alcam ..birde üzerine çatlatma iğnesi alınca 280 civarı bi ödeme yapılır sadece ilaçlara bana doktorlarımın ikiside aşılama için özele para vermeyin vermeye gerek yok dediler..ben de ilk özelde yaptırcaktım doktor umun burda yapıyoruz demesiyle devvlette başladım..
sen hastaneye gidince hikayeni anlatınca aşılamaya geçmek istediğini söylersin yanında sonuçlarınıda götürürsün ..doktorda değerlendirmeleri yapar ve aşılamaya geçer..
nasılmıyıımm mmmmmm
boşluktayım sankiii ama toparlarım ben merak etme nede olsa alıştık...
Sanırım geliyor yavaştan bakıcam birazdan lavoboya gidip.
Bugünde çok yoğunum bi arkadaşa gidicem akşamada nişan var.
Ben senin kendiliğinden hamile kalacağından çok emindim zaten
hsg korkusu sana bebeğini getirdi :)
sağol canım zaten duadan başka ne dileyebilirizki teşekkür cnm
tatlımm sanada kolay gelsin başarılar..
olicim cevabın için teşekkür ederim.bu iğneler adetin hangi günü yapılıyor?kaç tane alabilecegimize doktor mu karar verecek?kontrollerde mi anlaşııyo?valla hiç bilmiyorum kusura bakma hep sana soruyominşallah senin de tutar aşılaman...aşılama anında bol bol besmele çek..dualarım seninle.
evet canım ben düşünüyorumda ablamda diyorki aşılamanın çok fazla iyi sonuç alınmadığını söylemiştim ona,direk tüp yaptır diyor biz destek oluruz dedi ..
bana kalsa özelde yaptırmak isterim ama maddiyat..
özelde yaptırsaydım bahçeci varya o güzel mesela
yok tatlım özele gitmicem aşlama için devlette tavsiye edebilecegin yer var mı demiştim. .oli de yazmış zaten.değmez.maddi açıdan epey sarsar kesin olsa önemli degil de..ben de tüp için aşama olarak görüyorum.senin de ateş düşmüş ne diyim ki..bu arada ben çapaya gitmeye karar verdim aşılama için.orası için iyi diyorlar.dedigim gibi önemli olan iğneli olarak 2 aşılama yapılması ve devlette tüp hakkı kazanmak..
aynen cnm külfeti azaltmak için rapor şart..
ama tabiki aşılama ile gebe kalanlarda azımsanmayacak kadar çok..bellimi olur ...
aşılama topiğine girip istanbulda nerelerde hangi hastanede yapıldığını fln öğrenebilirsin tatlım..
cnm yaa gercekten cok korkuyordum dua edıyordum hep zaten bu konuda hassasım nasıl cektırıcem dıye kara kara dusunuyordum
nabersiniz kızlarr
aşılama yaptıracak olanlar oli sonii varsa kaçırdığım iyi haberler verin inşallah
öpüyorum sizi
Gunaydin kizlarrrr herkese iyi pazarlar ben birazdan birsele kahvaltiya gitcem gelincede ev temizligi falan var sizler nasilsiniz gecmise bakamadim hemen cikmam lazim ha bu arada cuma gunu dr a gitmistim ignelere basladum lucrin kullaniyorum sanirim haftaya adet olursun dedi adetin 2.gunu tekrar gitcem iste boyleeee.. Hepinizi opuyorum gorusmek uzeree
Gunaydin kizlarrrr herkese iyi pazarlar ben birazdan birsele kahvaltiya gitcem gelincede ev temizligi falan var sizler nasilsiniz gecmise bakamadim hemen cikmam lazim ha bu arada cuma gunu dr a gitmistim ignelere basladum lucrin kullaniyorum sanirim haftaya adet olursun dedi adetin 2.gunu tekrar gitcem iste boyleeee.. Hepinizi opuyorum gorusmek uzeree
canım ateşini bi daha eklesene
nabersiniz kızlarr
aşılama yaptıracak olanlar oli sonii varsa kaçırdığım iyi haberler verin inşallah
öpüyorum sizi
30.gün.36.2
31.gün.36.2
32.gün.36.4
33.gün.36.0
34.gün.36.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?