- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #13.461
Gunaydin kizlarrrr herkese iyi pazarlar ben birazdan birsele kahvaltiya gitcem gelincede ev temizligi falan var sizler nasilsiniz gecmise bakamadim hemen cikmam lazim ha bu arada cuma gunu dr a gitmistim ignelere basladum lucrin kullaniyorum sanirim haftaya adet olursun dedi adetin 2.gunu tekrar gitcem iste boyleeee.. Hepinizi opuyorum gorusmek uzeree
nerdesiniz yavrularrrrrrrrrrrrrrr pazar pazar ne sıkıcı bi gün yaaa şu pazarı atlasak cumartesi pazartesine geçsek ne olur sankiii
ben burdayım canım sen nasılsın..
koca bi pazarı yaprak sararak geçirdim
iyi olmaya çalışıyorum karanfilcim yaa.ne yapalım başımıza geldi allahım başka dert vermesin inşallah.
yaprak sarmasına bayılırımmmmmmmmmm ama sarmayı pek sevmiyorum yemesi güzel
dolabamı atıcaksın.aferin sana becerikli hatunsun.kışlıkları hazırladın.benim kayınvalde olmasa aç kalırdım sanırım
yada ona güvendiğim için yapmıyorum.belki o yapmasa yaparımm
oh oh kayınvalidenin kıymetini bil. benimki bilgisayarın başından kalkamaz bencileyin
yok canım buzluk için değil o kadar fazla değil ama ben uyuşuk uyuşuk zor sardım. annem düşünüp yaprak almış göndermiş köylülerden ama bana sarması nasıl zor geldi haşlayıp dolaba atmıştım anca şimdi sardım.
biliyorum canım kıymetini saolsun bi çok konuda iyidir.dininde imanında temiz bi kadındır.güvenirim yani.
tabi arasıra sorun oluyor ama ne yapalım hepimizde vardır bi kusur.
ben 10 15 yaprağı masaya açıyorum içlerini koyuyorum sonra teker teker sarıyorum ozaman daha çabuk bitiyor.
kız karanfilce...sen ne becerikli bi hatunsun maşallah...ben 4 buçuk yıllık evliyim hiç yaprak sarmadım.allahtan eşim çok sevmez.öle kışlık mışlıkta koymadım.vakit bulamıyorum ne yazık ki....size imreniyorum vallaaa
senin yumurtan 21. gün çatladı sanırım canım
amin tatlım amin gönülden kocaman bir aminntatlım iğnemi oluyorum her gün saat 5 te bugün dördüncü günüm yarın folikül takibim başlıyor ..bende gelişme şimdilik bu kadar..
rabbim hayırlısı ile verdiğim ve verdiğimiz emekleri boşa çıkarmasın..
iyi olmaya çalışıyorum karanfilcim yaa.ne yapalım başımıza geldi allahım başka dert vermesin inşallah.
yaprak sarmasına bayılırımmmmmmmmmm ama sarmayı pek sevmiyorum yemesi güzel
dolabamı atıcaksın.aferin sana becerikli hatunsun.kışlıkları hazırladın.benim kayınvalde olmasa aç kalırdım sanırım
yada ona güvendiğim için yapmıyorum.belki o yapmasa yaparımm
ne yaptınız kız dün
ne güzel yaaaa
valla cok keyıflıydı inanılmaz keyıf aldım 11den öglen 4 e kadar falan oturduk
umarım melisde memnun kalmıştır iyi ağırlayabilmişimdir :)
sohbet çok harikaydı hepinizden bahsettik tek tek sohbetin odak noktası tabıkı bebekti yasadıklarımız acabalarımız
merak ettiginiz kahvaltıdan sonra kahve sigara keyfide yaptık
inşallah en yakın zamanda yenileyecegız bu gorusmeyi :87:
keske hepimiz aynı şehirde olsak görüşebilsek ne guzel olurdu. inşallah yolumuz hepinizle biryerlerde kesişir.uzaktan konuşmakla karşılıklı konusmak çok başka. burada özellıkle bu topikte belkı sayımız cok aşırı fazla deıl ama sohbet ve insanlar çok kalitelisiniz
çok farklı bir bag kurmuşuz dertlerin içinde ugrasırken.inşallah burayla sınırlı kalmayacak görüşmeler dostluklar kuracagız herbirinizle:81:
Melisin transferi bu ay sonu olacak inşallah dün kendinede söyledım inşallah topiğimizin ikizi olacak.ben dün dahada umutlandım melis için pırıl pırıl gencecik kendine güvenı tam çok güzel bi hatun. Rabbim yolunu bahtını açık etsin evladın hayırlısını versin inş.
bende diyorum bu kulaklarım niye böle çın çınladıne güzel ya..valla süper olmuş.istanbuldaki hatunlarda bi adım atarsa ben de buluşmaya varım valla.ama ne yazık ki istanbul derya deniz...bir ucundan diğer ucu 3 saatten fazla sürebiliyor.buradaki dostluklar benim için de çok anlamlı.kimseyle paylaşamadığım üzüntümü sıkıntımı dile getirebiliyorum.ama en önemlisi karşımda beni anlayan kaliteli insanlar var.görmesem de konuşamasam da hepinizi çok seviyorummmmm
inşallah oda olur bi gün
biz şanslıydık evlerımızın arası 200 300 metre falan sanırım
uzakta olsa gıderdım gercı istanbul mesafsı trafıgı ıle kayserı kıyaslanmaz elbette :)
inşallah bi gun inşallah nazcım doğumlarda toplanırız belkı birinin dogumuna gıderız kimbilir
evet geerçekten ben 1.5 senedir burdayım ve çok hoş sohbetler ediyoruzvalla cok keyıflıydı inanılmaz keyıf aldım 11den öglen 4 e kadar falan oturduk
umarım melisde memnun kalmıştır iyi ağırlayabilmişimdir :)
sohbet çok harikaydı hepinizden bahsettik tek tek sohbetin odak noktası tabıkı bebekti yasadıklarımız acabalarımız
merak ettiginiz kahvaltıdan sonra kahve sigara keyfide yaptık
inşallah en yakın zamanda yenileyecegız bu gorusmeyi :87:
keske hepimiz aynı şehirde olsak görüşebilsek ne guzel olurdu. inşallah yolumuz hepinizle biryerlerde kesişir.uzaktan konuşmakla karşılıklı konusmak çok başka. burada özellıkle bu topikte belkı sayımız cok aşırı fazla deıl ama sohbet ve insanlar çok kalitelisiniz
çok farklı bir bag kurmuşuz dertlerin içinde ugrasırken.inşallah burayla sınırlı kalmayacak görüşmeler dostluklar kuracagız herbirinizle:81:
Melisin transferi bu ay sonu olacak inşallah dün kendinede söyledım inşallah topiğimizin ikizi olacak.ben dün dahada umutlandım melis için pırıl pırıl gencecik kendine güvenı tam çok güzel bi hatun. Rabbim yolunu bahtını açık etsin evladın hayırlısını versin inş.
bende diyorum bu kulaklarım niye böle çın çınladıne güzel ya..valla süper olmuş.istanbuldaki hatunlarda bi adım atarsa ben de buluşmaya varım valla.ama ne yazık ki istanbul derya deniz...bir ucundan diğer ucu 3 saatten fazla sürebiliyor.buradaki dostluklar benim için de çok anlamlı.kimseyle paylaşamadığım üzüntümü sıkıntımı dile getirebiliyorum.ama en önemlisi karşımda beni anlayan kaliteli insanlar var.görmesem de konuşamasam da hepinizi çok seviyorummmmm
dun melıs soyledı kaysrılı oldugunu bılmıyordum benbende kayseriliyim belki biliyorsundur.orda çok sayıda akrabam var.eğer bi gün yolum düşerse rahatsz ederim sizi...
melisin transferi olumlu olacak gibi geliyor bana da. ikizmiolur onu bilmiyorum ama olacakbelki de 3üz..olur mu olur valla.rabbim sağlıklısını versin.benim de bu ay tutarsa ikiz olabilir.iki tane aynı boyutta yumurtam var.yarın doktora gidicem bakalım ne dicek..ne ateş ölçüyom ne test yapıom.saldım çayıra yani
evet geerçekten ben 1.5 senedir burdayım ve çok hoş sohbetler ediyoruz
ve gerçekten değer veriyorum burdaki kızlara
senin Kayseri'de olduğunu bilmiyordum ben
umarım tekrarlarsınız canım
bi gün ben de gelcem bana ne
nazcım katılıyorum kimseyle konuşamadıklarımızı burada paylaşıyoruz
dun melıs soyledı kaysrılı oldugunu bılmıyordum ben
gel hemen toplaşırız haber ver yeter hemşerimm :)
sal bakalım bı ayda tutar belkı inşallah
gel gel kop gel ne zaman dılersen
memocanıda al gel kapımız acık
memocan değil
bu konuda haasusummm
mehmet tuna eşimle karar verdik iki ismini de kullanacağız
ama ben lakap buldum bile
MEtuş
eşim diyor Ş harfını kaldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?