Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hayalimizi birselle gerçekleştiriyorsun bebişim ne güsel..oralara kadar geldik görüştük ama bi kahvaltı yapıp dertleşemedik.
neyse ulen benim tabağımada yediklerinizden koydunuzmu yoksa boş tabağımı koydunuz söleyin bakalım.
birde arıyorlar sabah sabah hava atmaya adiler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nerdesiniz yavrularrrrrrrrrrrrrrr pazar pazar ne sıkıcı bi gün yaaa şu pazarı atlasak cumartesi pazartesine geçsek ne olur sankiii

ben burdayım canım sen nasılsın..
koca bi pazarı yaprak sararak geçirdim

iyi olmaya çalışıyorum karanfilcim yaa.ne yapalım başımıza geldi allahım başka dert vermesin inşallah.
yaprak sarmasına bayılırımmmmmmmmmm ama sarmayı pek sevmiyorum yemesi güzel
dolabamı atıcaksın.aferin sana becerikli hatunsun.kışlıkları hazırladın.benim kayınvalde olmasa aç kalırdım sanırım
yada ona güvendiğim için yapmıyorum.belki o yapmasa yaparımm

oh oh kayınvalidenin kıymetini bil. benimki bilgisayarın başından kalkamaz bencileyin

yok canım buzluk için değil o kadar fazla değil ama ben uyuşuk uyuşuk zor sardım. annem düşünüp yaprak almış göndermiş köylülerden ama bana sarması nasıl zor geldi haşlayıp dolaba atmıştım anca şimdi sardım.

biliyorum canım kıymetini saolsun bi çok konuda iyidir.dininde imanında temiz bi kadındır.güvenirim yani.
tabi arasıra sorun oluyor ama ne yapalım hepimizde vardır bi kusur.
ben 10 15 yaprağı masaya açıyorum içlerini koyuyorum sonra teker teker sarıyorum ozaman daha çabuk bitiyor.

ben tv nin karşısında sinide yapıyorum genelde kucağıma koyup. yaprakları haşladıktan sonra dolaba atmıştım. biraz erimiş çok zor ayırdm birbirinden
bi de arada canım sıkıldıkça kalktım

kız karanfilce...sen ne becerikli bi hatunsun maşallah...ben 4 buçuk yıllık evliyim hiç yaprak sarmadım.allahtan eşim çok sevmez.öle kışlık mışlıkta koymadım.vakit bulamıyorum ne yazık ki....size imreniyorum vallaaa

canım yaprak sarmayı hiç sevmem aslında yemesi güzel ama.
bu yaprak dolapta yer kaplamasın diye çıkardım belki inanmazsın 1 haftadır günden güne erteledim bugün sonunda sardım.
ben yaprağı genelde senede bi kaç kere misafir için sarıyorum. ben çok çeşit yapmayı sevmiyorum. bi de çok aşırı çeşit bilmem. kız meslek lisesinde çalışıyorum ve arkadaşlarım çok çok becerikli. evlenmeden önce annemle yaprak sararken evlenince hayatta sarmam dedim ama misafir için sarılıyormuş işte. misafirler her halukarda yaprağa bayılıyor

haa ama kışlık hazırlamaya çok önem veririm kışın hem sağlıklı hem doğal hem pratik hem de ekonomik oluyor. çalışan bayanız yazın böyle hazırlayınca kışın okuldan gelince o yorgunlukla iyi çıkageliyor.

amin tatlım amin gönülden kocaman bir aminn

aynı ben
ben de kayınvalideye güvenenlerdenizm
kadıncağız salçamızı,kışlık domatesimizi, biber domates karışık sosumuzu yaptı
ALlah bin kere razı olsunn

eee ben de kalktım eşimi okula göndrdim
kahvaltı ettik
veeee dünden beri çamurunu bir türlü akıtamadığım semizotunu şimdi ocağa koydum ki öğlene aç kalmayalım diyee
ulen var ya 7-8 su yaptı hala çamur akıttı yaa
neyse canlar ben okula gidiyorum
toplantı var
öpüldünüz beybiler

ne yaptınız kız dün
ne güzel yaaaa

valla cok keyıflıydı inanılmaz keyıf aldım 11den öglen 4 e kadar falan oturduk
umarım melisde memnun kalmıştır iyi ağırlayabilmişimdir :)
sohbet çok harikaydı hepinizden bahsettik tek tek sohbetin odak noktası tabıkı bebekti yasadıklarımız acabalarımız
merak ettiginiz kahvaltıdan sonra kahve sigara keyfide yaptık
inşallah en yakın zamanda yenileyecegız bu gorusmeyi :87:

keske hepimiz aynı şehirde olsak görüşebilsek ne guzel olurdu. inşallah yolumuz hepinizle biryerlerde kesişir.uzaktan konuşmakla karşılıklı konusmak çok başka. burada özellıkle bu topikte belkı sayımız cok aşırı fazla deıl ama sohbet ve insanlar çok kalitelisiniz
çok farklı bir bag kurmuşuz dertlerin içinde ugrasırken.inşallah burayla sınırlı kalmayacak görüşmeler dostluklar kuracagız herbirinizle:81:

Melisin transferi bu ay sonu olacak inşallah dün kendinede söyledım inşallah topiğimizin ikizi olacak.ben dün dahada umutlandım melis için pırıl pırıl gencecik kendine güvenı tam çok güzel bi hatun. Rabbim yolunu bahtını açık etsin evladın hayırlısını versin inş.

bende diyorum bu kulaklarım niye böle çın çınladı ne güzel ya..valla süper olmuş.istanbuldaki hatunlarda bi adım atarsa ben de buluşmaya varım valla.ama ne yazık ki istanbul derya deniz...bir ucundan diğer ucu 3 saatten fazla sürebiliyor.buradaki dostluklar benim için de çok anlamlı.kimseyle paylaşamadığım üzüntümü sıkıntımı dile getirebiliyorum.ama en önemlisi karşımda beni anlayan kaliteli insanlar var.görmesem de konuşamasam da hepinizi çok seviyorummmmm

inşallah oda olur bi gün
biz şanslıydık evlerımızın arası 200 300 metre falan sanırım
uzakta olsa gıderdım gercı istanbul mesafsı trafıgı ıle kayserı kıyaslanmaz elbette :)
inşallah bi gun inşallah nazcım doğumlarda toplanırız belkı birinin dogumuna gıderız kimbilir

bende kayseriliyim belki biliyorsundur.orda çok sayıda akrabam var.eğer bi gün yolum düşerse rahatsz ederim sizi...
melisin transferi olumlu olacak gibi geliyor bana da. ikizmiolur onu bilmiyorum ama olacak belki de 3üz..olur mu olur valla.rabbim sağlıklısını versin.benim de bu ay tutarsa ikiz olabilir.iki tane aynı boyutta yumurtam var.yarın doktora gidicem bakalım ne dicek..ne ateş ölçüyom ne test yapıom.saldım çayıra yani

evet geerçekten ben 1.5 senedir burdayım ve çok hoş sohbetler ediyoruz
ve gerçekten değer veriyorum burdaki kızlara
senin Kayseri'de olduğunu bilmiyordum ben
umarım tekrarlarsınız canım
bi gün ben de gelcem bana ne

nazcım katılıyorum kimseyle konuşamadıklarımızı burada paylaşıyoruz

dun melıs soyledı kaysrılı oldugunu bılmıyordum ben
gel hemen toplaşırız haber ver yeter hemşerimm :)
sal bakalım bı ayda tutar belkı inşallah

gel gel kop gel ne zaman dılersen
memocanıda al gel kapımız acık

memocan değil
bu konuda haasusummm
mehmet tuna eşimle karar verdik iki ismini de kullanacağız
ama ben lakap buldum bile
MEtuş
eşim diyor Ş harfını kaldır

memocan değil
bu konuda haasusummm
mehmet tuna eşimle karar verdik iki ismini de kullanacağız
ama ben lakap buldum bile
MEtuş
eşim diyor Ş harfını kaldır

haha taaam hassas garuu saygı duyarz efeeem
ıyyıms metuşda
tuna kesınleştı yanı güzel olmus adıyla yaşasın inş.
bence büyüyene kadar yakışır "ş" aşka yakıştıgı gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…