- Konu Sahibi bebisimolsun
- #13.761
cnm bnm ne güzel herşey yolunda imiş ...merak etmiştim seni...
çarşamba yumoş toplansa transferde 3 gün sonrası fln olurr az kaldı bebiklerini almana![]()
![]()
halee nabersin güzelimm ateş ölçmüyon mu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çarşamba yumoş toplansa transferde 3 gün sonrası fln olurr az kaldı bebiklerini almana![]()
![]()
ben geldim huuu
canım metformin umarım sende de ben de olduğu gibi işe yarar
doktorlar nedense hemen yanaşmıyorlar metformine
benım doktorum da önce bekle demişti
sonra verdi
kim biliir vardır bir bildikleri
hayırlı olsun inşallah
sağol tatlımm ne ediyor memeooo :)
özele mi gidiyordun deryaa belkide önce klomen iğne derken zaman geçirip bizim paralarımızı yediler,en sonunda şeker ilacını verdiler diyorum ben![]()
gece yatmadan önce içtim sabaha doğru hafif bulantı oldu ama ilaçtanmıdır nedir anlamadım.
sendede hemen bulantı yapmışmıydı ne kadar sürdü?
bu dr.dediki,bu ilacı sırf zayıflamak için gizliden alan hastalar oluyormuş. :) acaba ben bu homili gırtlakla ne kadar kilo verebilirim bilemedim
süper ..
Allah'ım inşallah bu sefer tüpe gerek kalmasın olimizin meleği gelsinn inşallahhh.. sakin sakin sabırla bekle ...
7 ekim olsaydı doğum günümüzü beraber kutlardık
terazi geliyor vayy yandın sen kızımmm :)
spinal doğumu abimin eşi denedi oda 1.5ay önce doğum yaptı.keşke denemesydim dedi :) her şeyi duymuş falan o çok heyecan yapmış,habire soru sormuş doktora,ki doktorlarda pişman olmuş bu hastayı genel anestezi verilmeliydi demişler :)
ama pasimizin güzel geçmişti sanırım öyle yazmıştı sende istediğine göre bi sorun olmaz bence hayırla sağlıkla gelsin kızımız haber ver canım olur mu
hee şeker ilacıya şeker gibide bi oğluşum olur inşş :) yada kızım ne farkeder :)
Kız nilayy sölicem hep unutuyorum,emininm bebeğinde senin gibi güzel bi hatun olur yada yakışıklı bi erkek :) annesi güzel çünküü
oyy özlemm Allah sana kolay bir doğum nasip etsin inşallah benim ablam 2 çocuğunuda normal doğurdu 3.yapıcam diyor onuda normal hemde :) bari bu ablama benzeseymişimm yaaa :))
haberini bekliyorum sağlıkla bi kucağına alda resmini görelim bizde bebeklerimizin merakla bekliyorum ..
inşallah kusum seker olsunlar bal bal yıyelım onları![]()
kızlar bugün kontole gittim
yumoşun biri 11 m olmuş cumartesi tekrar gidicem aynı dozda iğneye devam et dedi
veeeee haftaya çarşamba olabilir kendini hazırla dedii kızlarrrrrrrr
zaman yaklaşıyor heyecan artıyor bende
rabbim hayırlısını versin
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnn
![]()
ayy bende heyecanlanırdım yaa sakın stres yapma düşünmemeye çalış olur mu cnm
bende arkandan geliyorum salı günü 9.mm di bakalım yarına kaç olur
dua edicem cnım allah yardımcın olsun.
saol sonnurcum stres yapmamaya çalışıyorum şimdilik iyiyim ama bakalım o gün geldiğinde nasıl olurum
seninde hayırlı olsun yumoşların güzelce büyüyüp döllensinler inşallah
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnn
günaydın kuşummmmmmmmmmmmm
hadı hayırlısı canım benım
cidden halenın dedıgı gibi al bebitoları gel inş.
saol canım benimm inşallah az kaldı almaya hayırlısıyla
sen nasılsın özledim seni
canuuum nasılsın
bebişcim
bende canım benım
sen bebeklerını al bı toparlan gelırım inş. hayırlı olsuna![]()
nerdesiniz tontişlerim yaaaaaaaaa
bebısıımmmm ben burdayımmmm![]()
hoşgeldinnnn
nabersin
sakin bir gece eşim maç yorumlarında bende kafama göree
sen napıyorsun
sakin bir gece eşim maç yorumlarında bende kafama göree
sen napıyorsun
napim bende öyle takılıyorum bir gözüm tv de bir gözüm pc de
çay içiyorum falan öyle iştee