Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kizlar iyi aksamlar hepinize
Dun doktor kontrolundeydik cok sukur herseyimiz yolunda doktorumuzla dogum sekline ve tarihine karar verdik nihayet 1 Ekim Pazartesi gunu Allah nasip ederse kizima kavusuyorum :nazar: cok heyecanlaniyorum spinal sezaryen olucam ilk dakikalarina sahit olmak istedim insaallah
Acaba aramizda spinal sezaryeni kim olmustu? Pasiflora miydi tam hatirlayamadim bana deneyimlerinden bahsederse bir ara sevinirim :34:

heyecanlı bekleyıs basladı saglıkla al kucagına ınsallah ..ne heyecandır sımdı yaaa

dogumdan cıkarken hamıs kalmak ısteyen arkadaslarımıza dua et cnm cunku o an tum gunahlar sılınıyormus ve allah duaları kabul edermıs ınsallah

Dun doktor kontrolundeydik cok sukur herseyimiz yolunda doktorumuzla dogum sekline ve tarihine karar verdik nihayet 1 Ekim Pazartesi gunu Allah nasip ederse kizima kavusuyorum :nazar: cok heyecanlaniyorum spinal sezaryen olucam ilk dakikalarina sahit olmak istedim insaallah
Acaba aramizda spinal sezaryeni kim olmustu? Pasiflora miydi tam hatirlayamadim bana deneyimlerinden bahsederse bir ara sevinirim :34:

hadi bakalım...sonunda gelio minik ecemiz....Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım

ben geldim huuu
canım metformin umarım sende de ben de olduğu gibi işe yarar
doktorlar nedense hemen yanaşmıyorlar metformine
benım doktorum da önce bekle demişti
sonra verdi
kim biliir vardır bir bildikleri
hayırlı olsun inşallah

sağol tatlımm ne ediyor memeooo :)

özele mi gidiyordun deryaa belkide önce klomen iğne derken zaman geçirip bizim paralarımızı yediler,en sonunda şeker ilacını verdiler diyorum ben :27:
gece yatmadan önce içtim sabaha doğru hafif bulantı oldu ama ilaçtanmıdır nedir anlamadım.
sendede hemen bulantı yapmışmıydı ne kadar sürdü?

bu dr.dediki,bu ilacı sırf zayıflamak için gizliden alan hastalar oluyormuş. :) acaba ben bu homili gırtlakla ne kadar kilo verebilirim bilemedim :P

kızlar aşılamam yapıldı ..bekle 2 hafta şimdi işin yoksa:ssz::ssz:

süper ..
Allah'ım inşallah bu sefer tüpe gerek kalmasın olimizin meleği gelsinn inşallahhh.. sakin sakin sabırla bekle ...

7 ekim olsaydı doğum günümüzü beraber kutlardık :1:
terazi geliyor vayy yandın sen kızımmm :)
spinal doğumu abimin eşi denedi oda 1.5ay önce doğum yaptı.keşke denemesydim dedi :) her şeyi duymuş falan o çok heyecan yapmış,habire soru sormuş doktora,ki doktorlarda pişman olmuş bu hastayı genel anestezi verilmeliydi demişler :)

ama pasimizin güzel geçmişti sanırım öyle yazmıştı sende istediğine göre bi sorun olmaz bence hayırla sağlıkla gelsin kızımız haber ver canım olur mu

hayırlısı olsun cnm ınslalah o ılacın faydasını gorursun de tatlı tombıs bı bebişin olurrr

hee şeker ilacıya şeker gibide bi oğluşum olur inşş :) yada kızım ne farkeder :)

Kız nilayy sölicem hep unutuyorum,emininm bebeğinde senin gibi güzel bi hatun olur yada yakışıklı bi erkek :) annesi güzel çünküü ;)

netim baglandi bugun bi girim dedim haber verim dedim..hala beklemedeyim:6:su an icin normal dogum :36:

oyy özlemm Allah sana kolay bir doğum nasip etsin inşallah benim ablam 2 çocuğunuda normal doğurdu 3.yapıcam diyor onuda normal hemde :) bari bu ablama benzeseymişimm yaaa :))

haberini bekliyorum sağlıkla bi kucağına alda resmini görelim bizde bebeklerimizin merakla bekliyorum ..

surumem mı kuzummm
ınsallah pespese dogurcaz bızım ınatcı veletlerı
hep ole hayal ve dua edıyorm ıns allahım duyar.
Cok ama cokkk mutlu olucam ayy smdıden heyecanlandım :64:
inşallah deryoşummm herşey güzel olucak..
oy oy oyy hadı hayırlısı olsun canım ınslalah melegın sımsıkı tutunur dualarımız senınle
amin tatlımm...
canım hayırlı olsun...bugün saat 11:25 de tam 7 adet ayetel kürsi okudum sırf senin için.inşallah tutar canımcım yaaaa
saol cnm ağzına sağlık allah razı olsunn
ben geldim huuu
sonra verdi
hayırlı olsun inşallah

özele mi gidiyordun deryaa belkide önce klomen iğne derken zaman geçirip bizim paralarımızı yediler,en sonunda şeker ilacını verdiler diyorum ben :27:
gece yatmadan önce içtim sabaha doğru hafif bulantı oldu ama ilaçtanmıdır nedir anlamadım.

bu dr.dediki,bu ilacı sırf zayıflamak için gizliden alan hastalar oluyormuş. :) acaba ben bu homili gırtlakla ne kadar kilo verebilirim bilemedim :P

süper ..
Allah'ım inşallah bu sefer tüpe gerek kalmasın olimizin meleği gelsinn inşallahhh.. sakin sakin sabırla bekle ...

haberini bekliyorum sağlıkla bi kucağına alda resmini görelim bizde bebeklerimizin merakla bekliyorum ..

saol sonicim herzaman sabırla duayla bekleyelimm:16:

canım sağlıkla sorunsuz kucağına al inşallah kızını
spinal belden uyuşturulan dimi
pasi sanırım beloved da öyle olmuştu
ALlah kısmet ederse ben de öyle istiyorum

netim baglandi bugun bi girim dedim haber verim dedim..hala beklemedeyim:6:su an icin normal dogum :36:
kızzz özlemmmm ne cesaretlisin maşalah:nazar:
sağlıkla gelsin oğlun inşallah
bir avazda doğurrrr:16:

ben geldim huuu
sonra verdi
hayırlı olsun inşallah

süper ..

7 ekim olsaydı doğum günümüzü beraber kutlardık :1:
terazi geliyor vayy yandın sen kızımmm :)
spinal doğumu abimin eşi denedi oda 1.5ay önce doğum yaptı.keşke denemesydim dedi :) her şeyi duymuş falan o çok heyecan yapmış,habire soru sormuş doktora,ki doktorlarda pişman olmuş bu hastayı genel anestezi verilmeliydi demişler :)

ama pasimizin güzel geçmişti sanırım öyle yazmıştı sende istediğine göre bi sorun olmaz bence hayırla sağlıkla gelsin kızımız haber ver canım olur mu

hee şeker ilacıya şeker gibide bi oğluşum olur inşş :) yada kızım ne farkeder :)

Kız nilayy sölicem hep unutuyorum,emininm bebeğinde senin gibi güzel bi hatun olur yada yakışıklı bi erkek :) annesi güzel çünküü ;)

oyy özlemm Allah sana kolay bir doğum nasip etsin inşallah benim ablam 2 çocuğunuda normal doğurdu 3.yapıcam diyor onuda normal hemde :) bari bu ablama benzeseymişimm yaaa :))

önce birkonuda anlaşalım
Memo kim???Mehmet Tuna diyecektin sanırsamm

canım ben özele gidiyorum ama doktorumun paracı olmadığı kanattindeyım
sonuçta metforminin de garantisi yok ki
evet etkili ama herkeste aynı etkiyi aynı zamkanda göstermiyorr

ben geldim huuu
sonra verdi
hayırlı olsun inşallah

yine ne oldu gıııııı
bomba bomba ... kom:9::9:
ne kadar kroyum dimi:27:
Arada gelıyolar işte
gelincede gıtmeeyolar

canım benım hayırlı olsn bende dua ettım inşallah saat 12 gibi ama :17: galıba sen ayaklarını diktin yatıyodun 2 yasin okuduk inş.ahcımızda okudugu tum dualarda adını gecirdi dün inşallah kabul olur.

Son düzenleme:
Metformini son birkaç yıldır pek çok doktor önermiyor. Tahmin edilenden daha fazla yan etkileri çıktı. O riskleri almak istemiyorlar. Ben de tavsiye etmem.

Arada gelıyolar işte
gelincede gıtmeeyolar

canım benım hayırlı olsn bende dua ettım inşallah saat 12 gibi ama :17: galıba sen ayaklarını diktin yatıyodun 2 yasin okuduk inş.ahcımızda okudugu tum dualarda adını gecirdi dün inşallah kabul olur.
çok duyguandım cnm inan llah razı olsun sizden:14:
Metformini son birkaç yıldır pek çok doktor önermiyor. Tahmin edilenden daha fazla yan etkileri çıktı. O riskleri almak istemiyorlar. Ben de tavsiye etmem.

dozunda ve ayarında kullanıldığı sürece harika bi ilaç diyebilirim ...onu kullanmaya başladığımdan beri adetlerim vaktinde oluyor ve yumurtlamamda oluyor ,herkes sen nasıl pkolusun diyor evet yan etkiler olabilir ama şuda bi gerçekki pkoluların şeker hastası olması bi çok kişiye göre daha yüksek bi ihtimal..

evet ağır bir ilaç olabilir
ama doktorlar dozunu kullanma süresini ayarladığı takdirde problem olmuyor
örneğin ben kullandığımın 45.günü hamile olduğumu öğrendim
ve birçok pkolunun gerçekten mucizesi

önce birkonuda anlaşalım
Memo kim???Mehmet Tuna diyecektin sanırsamm

canım ben özele gidiyorum ama doktorumun paracı olmadığı kanattindeyım
sonuçta metforminin de garantisi yok ki
evet etkili ama herkeste aynı etkiyi aynı zamkanda göstermiyorr

memoo memo benim eniştemin adı :1:

özel muayenesi olan tüm doktorların değil belki ama bir çoğununda bize farkettirmeden usulca oyaladıklarını görmemezlikten gelemem..
yani metformin üzerinden konuşuyoruz belki ama diğer ilaç tedavileri vs.. bunlar içinde düşünülebilir..

belkide ben çok fesatımdır ne bileyimm :1: umarım ben öyle düşünüyorumdur

ben kesin bu ilaçla olacak diyememki zaten onu zamanla görücez inşallah güzel olur herşey...

doğrudur her ilaç gibi yan etkileri var ama mecbur kalınca..

memoo memo benim eniştemin adı :1:

özel muayenesi olan tüm doktorların değil belki ama bir çoğununda bize farkettirmeden usulca oyaladıklarını görmemezlikten gelemem..
yani metformin üzerinden konuşuyoruz belki ama diğer ilaç tedavileri vs.. bunlar içinde düşünülebilir..

belkide ben çok fesatımdır ne bileyimm :1: umarım ben öyle düşünüyorumdur

ben kesin bu ilaçla olacak diyememki zaten onu zamanla görücez inşallah güzel olur herşey...

doğrudur her ilaç gibi yan etkileri var ama mecbur kalınca..
yok haklısın aslnda
mesela kendi doktorumuz ne yapıyor başka bir işlem için hemen bir doktora yönlendiryor o kim arkadaşı tanıdığı
ve kesinlikle bir şekilde komisyon gibi bir durum vardır aralarında

kızlar hayırlı doğumlar diliyorum ikinize de Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah

canım benimmm hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin
hep birlikte heyecanlı bekleyişimiz başladı canım

kızlar bugün kontole gittim
yumoşun biri 11 m olmuş cumartesi tekrar gidicem aynı dozda iğneye devam et dedi
veeeee haftaya çarşamba olabilir kendini hazırla dedii kızlarrrrrrrr
zaman yaklaşıyor heyecan artıyor bende
rabbim hayırlısını versin

yumoşun biri 11 m olmuş cumartesi tekrar gidicem aynı dozda iğneye devam et dedi

cnm bnm ne güzel herşey yolunda imiş ...merak etmiştim seni...
çarşamba yumoş toplansa transferde 3 gün sonrası fln olurr az kaldı bebiklerini almana:52::52: :49:

yok haklısın aslnda
mesela kendi doktorumuz ne yapıyor başka bir işlem için hemen bir doktora yönlendiryor o kim arkadaşı tanıdığı
ve kesinlikle bir şekilde komisyon gibi bir durum vardır aralarında

evet evet son gittiğimde ilacı yazacaktıya bi eczaneye sorayım bakayım 850 lik var mı dedi şaşrıdım dedim benide şimdi yollamasın o eczaneye sadece orda var diyerek ama bişey demedi bu kadın. daha önce gittiğim dr.pregnly yazmıştı ilacın yanınada eczanenin adını yazmış adreside tarif etti bi güzel her yerde bulamazsın dedi bu eczaneden al dedi.:31:

bu arada ben ilk muayene ücretini verip muayene oldumya,ikinci sefer gittiğimde ücret ödemedim.ama yarın gidicemya ücret alıcaklarmış.
bende durumu kayınvalideme söyledim oo bakalım dedi garanti verecek mi vermezse parada vermem dedi :)
dedim anne ne garantisi allah aşkına hangi dr.garanti verebilirki ? allah allahh hem kendi istedi tekrar doktora gitmemi..

bakalım yarın ne dicek doktora oda gelip konuşacakmış doktorla.

bu arada bu ilaç bana hiç bulantı yapmadı normalde herşeye bulanan midem :37:

ayy bende heyecanlanırdım yaa sakın stres yapma düşünmemeye çalış olur mu cnm
bende arkandan geliyorum salı günü 9.mm di bakalım yarına kaç olur
dua edicem cnım allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Back
X