Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

saol deryosum ıyı gıdıyo cok sukur bulantı fln yok kımısı daha erken dıyo kımsıı daha olmaz dıyo bende anlamadım cok uyumasam belım agrımasa bırde mınıgımı gormesen hamıle olduguma ınanmıcam

canım zaten olacak diye bir şey yok
benımde 8.haftayla başladı
ama her zaman değil akşamları oluyordu ve çıkartıyordum
ben de diyordum hamile gibi değilim diyee
ama çok şükür hamileyizz

evet canım 1 taneden fazlası olmıcakkkkkk..

saol canım inşallah hayırlısı olur..
beni niye bekliyon kız anlamadım

Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor....

saol canomm inşallah...
ayyy yerim ben bu sosisii yaaaaaaaaaa

senın merkeze gidicem ondanda ocagı beklemem lazım konustukya bebişşş işden ayrılmam gerek falan
senin transfer olsun inş. tutsun azcık karın büyüsün sonrada ben başlarım inş. ocaga kadar başlayamam zaten

Ben de 2. bebeğim için çalışıyorum. hamilelik için arınma diyetini deneyen var mı?

Ben Dr. Yaşar Yılmaz'ın Arınma Kitabı'nı okudum. Çok faydalandım. Son 2 aydır Bebek Yapım Bakım Onarım'ın fertilite için arınma diyetini takip ediyorum. Bakalım neler olacak:)

ben geldiimmm

doktor yumoşlarımı gördü bir sürü sıra sıra dizilen yumoşlar var ama henüz 9.mm iş en büyüğü cuma günü tekrar gel dedi
bakalım büyücek mi ama gün aşırı ilişki verdi sen başla çalışmalara dedi bana kalsa çatladığı zaman yapacaktık hee

bu aradaa artık bende metformincilerin diyarına katıldım,bu kadına dedim bu ilacın faydası oluyormuş fln .aa sahi dedi faydasını gören var dedi al al iç dedi :) hatırlatmasam söylemeyecekti diğer doktorlar gibi..
bi kutu aldım akşam başlıcam ilaca mide bulantısı yaptığını söyledi umarım bende olmaz yoksa eşim yandı

böle kızlar ...

eee neden kimseler gelmemişş

ben geldim huuu
canım metformin umarım sende de ben de olduğu gibi işe yarar
doktorlar nedense hemen yanaşmıyorlar metformine
benım doktorum da önce bekle demişti
sonra verdi
kim biliir vardır bir bildikleri
hayırlı olsun inşallah

bugunü cok sevmedım ben
hem kımse yok hemde barut gibiyim nedense

yine ne oldu gıııııı
bomba bomba ... kom
ne kadar kroyum dimi

Kizlar iyi aksamlar hepinize
Dun doktor kontrolundeydik cok sukur herseyimiz yolunda doktorumuzla dogum sekline ve tarihine karar verdik nihayet 1 Ekim Pazartesi gunu Allah nasip ederse kizima kavusuyorum cok heyecanlaniyorum spinal sezaryen olucam ilk dakikalarina sahit olmak istedim insaallah
Acaba aramizda spinal sezaryeni kim olmustu? Pasiflora miydi tam hatirlayamadim bana deneyimlerinden bahsederse bir ara sevinirim

hayırlısı olsun cnm ınslalah o ılacın faydasını gorursun de tatlı tombıs bı bebişin olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…