Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlarr doktordan geldimm
11 olan yumoş 13.5 olmuş biraz geriden geliyor ama olsun herşey yolunda sakın stres yapma kafana takma gelişmez diye rahat ol güzel gidiyor tedavimiz dedi
salı günü tekrar kontrolüm var büyük ihtimal diğer haftasonuna alırız dediii
aynı dozda devam et dedi
işte böyle canlar özledim sizii

meliss maşallah bak çok güzel iştee inşallah iyi olacak tatlım gerçekten stres yokk :34:

banada dün doktorum,iki yumoş var büyüyen dedi,sağdaki,11.mm soldakide 15.mm dedi dün 12.günümdü

senin kaç tatlım? gün sormaktan helak oldum hee :9:

11 olan yumoş 13.5 olmuş biraz geriden geliyor ama olsun herşey yolunda sakın stres yapma kafana takma gelişmez diye rahat ol güzel gidiyor tedavimiz dedi
aynı dozda devam et dedi

doktoruna güven cnm sonuçta tek yumoş büyütmüyorsun bi çok yumoş büyüyor :34:
bende seni özledim cnmmmm:4:

meliss maşallah bak çok güzel iştee inşallah iyi olacak tatlım gerçekten stres yokk :34:

banada dün doktorum,iki yumoş var büyüyen dedi,sağdaki,11.mm soldakide 15.mm dedi dün 12.günümdü

senin kaç tatlım? gün sormaktan helak oldum hee :9:

benim 9. günüm bugün canım
maşallah seninkilerde güzel büyümüş hayırlısı diyelim canım

herkez dönem dönem sıkıntılar yaşıyor bahar neden gelmiyor bilmiyorum ne yalan söyleyim belki işleri vardır benmde uğrayamadığım dönemler oluyor,hülyayı da bilmiyorum neden gelmediğini ama bu tmamen bi istektir o istek yksa zaten kimse kendini zorlamıyor mantıken bu da böyle olmalı ..
evet rütbeliyiz biz biraz daha ..:1:

valla bilmiyorum göründüğünü sıvının bak heryeni gün bişi katıyor malum göbekten usg olayı bende tarihe karşıtığı için :9:
belki bu değişik ve birazda bilinçcizce ilerlemektedir işin sırrı neden olmasın ..

yahu gittiğim dr.da baya eski bi dr. aslında dün idrara sıkışık gitmemiştim inadına gitmicem demiştim alttan bakmak zorunda kalsın diye ama yine sıkıştım oraya gidince :37:

olii valla hayranım senin bu fikirlerine aslında neden olmasın?? hayır ola inşallah :34:

Kızlar anlatmadan geçemicem..

Biz dün hülyayla buluştuk fener maçı için bilet almaya..

Dr.dan çıktım gideceğim yerde minik bi avm diyeyim..

tabi ben idrara sıkışıktım orda gitmeyi unuttum yolda iyice sıkıştım buluştuk hülüyle hadi dedim bana tuvalet bulalım önce :)
girdik bi cafeye orda vc yokmuş sölicem adını banae yaa şikayet ediyorum işte (kahve dünyası) acil merter şubenize vc kondurun :37:

neyse ordan çıktık üst katta başka bir elektronik mağazasına girdik dedimki kızlar şöle hem telefonlara bakınalım bende o arada vc arıyorum ayhh ordada yok :1:
ordan çıktık indik altta markete sordum bi görevliye var ama personele ait güvenlikle beraber gidebilirsiniz demezmi :1: ee teşekkürler tamam dedim.
ordan çıktık yola etrafta lavobo arıyorken mc donalds ı gördük hemen daldık içeriye gitm kasiyere kızda hemen atladı ne alırdınız diye:)
bende dedim tuvalet :) malesef lavobomuz tadilatta dedi :53:

yuhh dedimm

ordanda çıkıp artık eve gidelim dedik mecbur tutucam..

hülyacığımda bana son bir şansın var dedi nee ? hemen yandaki benzin istasyonu :1:

el mahkum biraz tereddütle içeri girdik hemen koştum lavoboya doğru baktım 2 kişi sırada yaa dedim kuyruk mu var?kızlarda bana vhat dedii yuhh meğer arapmışlar :) bekle beklee beklee içerdeki çıktı diğer iki kızda girdi sona kaldım amaaa nihayett yaptım :27:

Melis sen bugün evdesin galibaa

bende öğleden sonra bi arkadaşa oturmaya gidicem şimdi hazırlanmam gerek
ben çıkayım artık.

Rabbim istediğimiz,dilediğimiz,hayırsızsada hayırlı olsun dediğimiz herşeyi kabul etsin inşallah..

kendinize iyi bakın kızlar :54:

güzel hayırlı haftasonları olsun inşallah kızlar...
melisim güzel haberlerle gel emiii...
evet topik biraz sesszileşti sanırım baharın olmayışıda buna büyük etken ,
kimi doğurdu bebekle ilgileniyor kimi doğurdu doğurcak kimi tedavi peşinde koşturuyr ,
ama olsun gerçek arkadaşlar bu süreçler bitince elek üstü kalacaktır :31:

aynı dozda devam et dedi

gözün aydın canım 9.gün maşalahh:nazar:
şimdi senin bu yumurtalar toplanacak dışarıda döllenecek ve rahmeme gönderiecek döllenen embrıyoo
tüp bebek bu şekilde mi oluyo:26:

merhaba herkese...bi serzeniş var topikte.ben de pek uğrayamadım.kendimi pek iyi hissetmiyordum.okuyup çıkıyordum.yazacak pek de bişi yok.kaçıncı günümdeyim ne zaman çatlatma iğnesi oldum inanın bilmiyorum.bi düşüneyim yazıyım...
eeeeeeeeeeee bugün 25.günümdeymişim.çatlatma iğnesi olalı da 10 gün gecmiş.gerçi benim bu ay çok degişikti.yumurtalar göründü gelişti büyüdü ama çatlamadan kendi kendine çekilip yok oldu.sanırım kalitesiz yumoşlar oldu bu ay.ateş de ölçmedim.sadece aralarda aklıma geldikçe bi bakıyım dedim.en yüksek gördügüm ateş 36,4 dü ki benim 36,7 e kadar çıkar.yani bende bu ay hiç çatlayan yumurta yok.çatlatma iğnesi de işe yaramadı.bu ay gebelik testi yapmayı bile düşünmüyorum.paşa paşa adetimi beklicem.çapa da infertilite kliniğine başladık eşimle.eşim sperm testini yineleyecek.bende adetin 3. günü kan vercem.diğer tahliller eskimiş dedi doktor.iyi dedim.benden durumlar böle kızlar.meliscim yumoşlar büyüyüormuş.aman stres neyim yapma.inşallah olumlu sonuçlar alacaksın.oliii sende gün saymamakla en doğrusunu yapıyorsun.bir buçuk yıldır ilk defa bu ay ki kadar rahatım yaa...özlemişim hiç bişeyi takip etmemeyi.şimdi size yazacam die hesapladım.öle işte benden haberler.....diğer kızçeler siz nasılsınız????

selam kızlar nasılsınız umarım hersey yolundadır
melııscım senı merak ettım massallah yumosların buyuyooo :nazar:
az kaldııı ıns halaylar cekcez..

olim de gelıyo pesınden az kaldııı allahın ıznıyle.

Ya ben baharı cok merak edıyorum hıc hbrı olan varmı tlf fln gorusen
hıc gelmedı canım bnm umarım daha ıyıdır :(

bende cokmus durumdayım aksam kırmızı kan geldı 3*4 damla
aklım cıktı yerınden dr yat dedı yatıyorum ama kafam bozuk
neyse kotu dusunmıcem artık yoruldum

hepımız ıcın ıyı dusunelım canlarım...

merhaba herkese...bi serzeniş var topikte.ben de pek uğrayamadım.kendimi pek iyi hissetmiyordum.okuyup çıkıyordum.yazacak pek de bişi yok.kaçıncı günümdeyim ne zaman çatlatma iğnesi oldum inanın bilmiyorum.bi düşüneyim yazıyım...
eeeeeeeeeeee bugün 25.günümdeymişim.çatlatma iğnesi olalı da 10 gün gecmiş.gerçi benim bu ay çok degişikti.yumurtalar göründü gelişti büyüdü ama çatlamadan kendi kendine çekilip yok oldu.sanırım kalitesiz yumoşlar oldu bu ay.ateş de ölçmedim.sadece aralarda aklıma geldikçe bi bakıyım dedim.en yüksek gördügüm ateş 36,4 dü ki benim 36,7 e kadar çıkar.yani bende bu ay hiç çatlayan yumurta yok.çatlatma iğnesi de işe yaramadı.bu ay gebelik testi yapmayı bile düşünmüyorum.paşa paşa adetimi beklicem.çapa da infertilite kliniğine başladık eşimle.eşim sperm testini yineleyecek.bende adetin 3. günü kan vercem.diğer tahliller eskimiş dedi doktor.iyi dedim.benden durumlar böle kızlar.meliscim yumoşlar büyüyüormuş.aman stres neyim yapma.inşallah olumlu sonuçlar alacaksın.oliii sende gün saymamakla en doğrusunu yapıyorsun.bir buçuk yıldır ilk defa bu ay ki kadar rahatım yaa...özlemişim hiç bişeyi takip etmemeyi.şimdi size yazacam die hesapladım.öle işte benden haberler.....diğer kızçeler siz nasılsınız????
bnmki serzeniş değil cnm ..olabilir yani isteyen uğrar istemeyen uğramaz,
yumoş durumuna gelince bunu hiç bilemezyiz gündoğmadan neler doğar ,allahım nasip etsin tez zamanda...

kötü düşünme cnm bu tür lekelenmeler genelde ve çoğunlukla oluyor korkma bol bol dinlen...
umarım dediğin gibidir ve ardından geliyoruzdur..

tabikii canımm benimmm
ben zaten bu ara kendimi kaptırdım çok fenaa herşeyde dua tabikii başkane gelir elden..

zaten dua topiğndende yasin alıyorum duasını yaparken hepimize ediyorum allah kabul eder inşş

saol canım Allah kabul etsin hepimizin dualarını

Melis sen bugün evdesin galibaa

bende öğleden sonra bi arkadaşa oturmaya gidicem şimdi hazırlanmam gerek
ben çıkayım artık.

Rabbim istediğimiz,dilediğimiz,hayırsızsada hayırlı olsun dediğimiz herşeyi kabul etsin inşallah..

kendinize iyi bakın kızlar :54:

evde değildim canım benim evde durduğumu kim görmüş:1:

gözün aydın canım 9.gün maşalahh:nazar:
şimdi senin bu yumurtalar toplanacak dışarıda döllenecek ve rahmeme gönderiecek döllenen embrıyoo
tüp bebek bu şekilde mi oluyo:26:
evet canım aynen öyle oluyor

valla stres yapmamaya çalışıyorum ama bazen elde olmuyor ya
seninde hakkında hayırlısı canım kısmet

saol canım benim hayırlısı inşallah bebişlerimiz gelir
sende bol bol yat dinlen ve olumlu düşün lütfen sakın aklına kötü şeyler getirmeeee bebişin seninle olacak annesiii

oyy melisss tam kapatıyordum seni gördüm

okuyup çıkacaktım herkes gibi :)

hafta sonuya heralde evdesindir diye düşündüm :)
bende yoktum valla oturmadaydık bi arkadaşta çok güzel geçti.

ben işe başlayabilirim bu arada akşam görüştüm olumlu geçti bakalım neler olur dua bekliyorum kızlar..

hoşçakalın iyi geceler..

Back
X