Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hayırlısı canım
evet genel anestezi ile olacak
ve ben daha önce hiç anestezi almadımmmm korkuyom ya:18:

ben hsg yi genel anestezi ile çektirmiştim.koluma iğneyi enjetke ettikten tam 10 sn sonra gözlerim gitti.hiç bir şey hissetmiyorsun merak etme.çok tatlı rüya bile görüyorsun.hadi bakalım canım.inşallah güzel güzel yumoşlar oluşur :-) bu ayki hamişimizlerimizden birisi ol

ben hsg yi genel anestezi ile çektirmiştim.koluma iğneyi enjetke ettikten tam 10 sn sonra gözlerim gitti.hiç bir şey hissetmiyorsun merak etme.çok tatlı rüya bile görüyorsun.hadi bakalım canım.inşallah güzel güzel yumoşlar oluşur :-) bu ayki hamişimizlerimizden birisi ol

inşallah canım sağol hayırlısı neyse o olsun

hayırlısı canım
evet genel anestezi ile olacak
ve ben daha önce hiç anestezi almadımmmm korkuyom ya:18:

bende ilk anestezimi tup bebek denememde almistim, sadece o odaya yuruyerek gideceksen biraz zor insanin ayaklari geri geri gidiyo farketmeden. ama orda olusunun sebebi insani rahatlatiyor bir nebze. allah gonlunuze gore versin

bende ilk anestezimi tup bebek denememde almistim, sadece o odaya yuruyerek gideceksen biraz zor insanin ayaklari geri geri gidiyo farketmeden. ama orda olusunun sebebi insani rahatlatiyor bir nebze. allah gonlunuze gore versin

evet canım sonunda bebeğinin geleceğini hayal etmek bile yetiyor
çok saol canım teşekkürler

ilk denemen sanirim, sen birde transfer yapilirken heyecani bir gor:-) kucagina ativeriyolar emb.larin resimlerinibakiyim derken ne yapildiginin farkina bile varmiyosun

evet canım ilk denemem
oyyy o daha heyecanlıdır elbette yaa çok garip gerçekten
seninde tüp bebekle mi oldu kızın ..Allah bağışlasın canım

birselllllllllll
günaydın canım naber

gunaydın canımm gecmışı okumaktn seni kaçırmısım
nasılsın tatlım yumoşların harıka bence dr da demıs guzel ilerliyor die bence hiç korkma rahat ol
az kaldı zamanın rahatla canım benım

bende pek kaygısız oturuyorum metformini içip içip duruyorum ne dra gıttıgım var ne araştırdıgım iiice saldım haaa

Kızlarr selamlar herkese..

bugün müthiş yoğundum hala koşturmaya gidicem dışarda bir dünya işlerim var..

doktordan geliyorum,iki yumoştan biri öle kalmış 12.mm de diğeri 19 fln olmuş çok çok güzel dedi doktorum ben bile şaşrıdım ekrandan görünce yumoşum böle yusyuvarlak bişeydi yaa :9:

şekli fln çok iyi dedi çok güzel büyümüş dedi.

pregnly verdi sabah iğnemi olucam akşamada ilişki verdi hatta ertesi günüde yapın garanti olsun dedi.

iyide doktor hanım kocama ne yedireyim bunun için dedim bende :1::1: can kalmadı adamda zaten yorgun geliyor bu ara

bu aradaa yarın sabah işe başlıyorum kızlar umarım bu sefer benim için hayırlı olur ve işim severek devam ederim :1:

hepinizi çokk seviyor ve öpüyorummmmmmmmm

canımcım umarım herşey güzel olur ve kolay bir şekilde atlatmışsındır bugünü..
ALLAHA emanet ol seni seviyorum .

gunaydın canımm gecmışı okumaktn seni kaçırmısım
nasılsın tatlım yumoşların harıka bence dr da demıs guzel ilerliyor die bence hiç korkma rahat ol
az kaldı zamanın rahatla canım benım

bende pek kaygısız oturuyorum metformini içip içip duruyorum ne dra gıttıgım var ne araştırdıgım iiice saldım haaa

iyiyim canım çok şükür şimdilk iyi dedi bakalım yarın kontrol var ne diyecek
boşver ocak a kadar sal gitsin tatlım yaa boşver birazda böyle takıl
hayırlısı olsun

Slm kizlar nasılsiniz bebis hala benle:)

iiyiz canım seni sormalı oyy az kaldı ama gelecek yakında annesi hayırlısıyla kucağına alırssın inşallah

Kızlarr selamlar herkese..

bugün müthiş yoğundum hala koşturmaya gidicem dışarda bir dünya işlerim var..

doktordan geliyorum,iki yumoştan biri öle kalmış 12.mm de diğeri 19 fln olmuş çok çok güzel dedi doktorum ben bile şaşrıdım ekrandan görünce yumoşum böle yusyuvarlak bişeydi yaa :9:

şekli fln çok iyi dedi çok güzel büyümüş dedi.

pregnly verdi sabah iğnemi olucam akşamada ilişki verdi hatta ertesi günüde yapın garanti olsun dedi.

iyide doktor hanım kocama ne yedireyim bunun için dedim bende :1::1: can kalmadı adamda zaten yorgun geliyor bu ara

bu aradaa yarın sabah işe başlıyorum kızlar umarım bu sefer benim için hayırlı olur ve işim severek devam ederim :1:

hepinizi çokk seviyor ve öpüyorummmmmmmmm

yeni işin hayırlı olsun sonnur
hadi bakalım ilşkilere dikkat edin canım eşine sert b,i kahve yap ve doğruuu halvete:1:
inşallah bebişin gelir

kızlar günaydınnn
şimdi doktordan geldim
yumoşlar çok güzel olmuş tam ideale ulaşmış herşey yolunda dedi endometrium kalınlığı falan çok iyi dedi
çok şükür şimdilik herşey iyi gidiyor:nazar:
veeeeeeee perşembe yumurtalarım toplanacak kızlarrrr
dualarınızı bekliyorum canlarım

kızlar günaydınnn
şimdi doktordan geldim
yumoşlar çok güzel olmuş tam ideale ulaşmış herşey yolunda dedi endometrium kalınlığı falan çok iyi dedi
çok şükür şimdilik herşey iyi gidiyor:nazar:
veeeeeeee perşembe yumurtalarım toplanacak kızlarrrr
dualarınızı bekliyorum canlarım

melis günaydın cnm...
oyy oyy adım adım gidiyorsun meleğini almaya inşallah...
iğneye devam edecekmisin o güne kadar??

Back
X