- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #13.841
dur bakalım tatlım ya belli olmaz belkide çatlamıştır az daha bekle bakalım inşallah bebişin sana süprizzzz yapar
sanmıyorum canım ama Rabbimin sonsuz merhameti var. o dilerse olur tabi.
senin yumoş toplama işi genel anestezi ile mi olacak?
hayırlısı canım
evet genel anestezi ile olacak
ve ben daha önce hiç anestezi almadımmmm korkuyom ya:18:
ben hsg yi genel anestezi ile çektirmiştim.koluma iğneyi enjetke ettikten tam 10 sn sonra gözlerim gitti.hiç bir şey hissetmiyorsun merak etme.çok tatlı rüya bile görüyorsun.hadi bakalım canım.inşallah güzel güzel yumoşlar oluşurbu ayki hamişimizlerimizden birisi ol
hayırlısı canım
evet genel anestezi ile olacak
ve ben daha önce hiç anestezi almadımmmm korkuyom ya:18:
bende ilk anestezimi tup bebek denememde almistim, sadece o odaya yuruyerek gideceksen biraz zor insanin ayaklari geri geri gidiyo farketmeden. ama orda olusunun sebebi insani rahatlatiyor bir nebze. allah gonlunuze gore versin
evet canım sonunda bebeğinin geleceğini hayal etmek bile yetiyor
çok saol canım teşekkürler
ilk denemen sanirim, sen birde transfer yapilirken heyecani bir gorkucagina ativeriyolar emb.larin resimlerinibakiyim derken ne yapildiginin farkina bile varmiyosun
evet canım ilk denemem
oyyy o daha heyecanlıdır elbette yaa çok garip gerçekten
seninde tüp bebekle mi oldu kızın ..Allah bağışlasın canım[/QUOT
sagol tup bebek olmadi 2008 de yaptirmistim. umidimi kaybedip bir daha yaptiramam diye dusunuyordum. ama allah cok buyuk iste
kendiliginden oldu
birselllllllllll
günaydın canım naber
Slm kizlar nasılsiniz bebis hala benle:)
çok şükür iyiym canım sen nasılsın
oyy çokmu uyku yapıyo senin bebiş
olsun canım ne demek yeterki siz iyi olunda arada uğra bize güzel haberler ver yeter
gunaydın canımm gecmışı okumaktn seni kaçırmısım
nasılsın tatlım yumoşların harıka bence dr da demıs guzel ilerliyor die bence hiç korkma rahat ol
az kaldı zamanın rahatla canım benım
bende pek kaygısız oturuyorum metformini içip içip duruyorum ne dra gıttıgım var ne araştırdıgım iiice saldım haaa
Kızlarr selamlar herkese..
bugün müthiş yoğundum hala koşturmaya gidicem dışarda bir dünya işlerim var..
doktordan geliyorum,iki yumoştan biri öle kalmış 12.mm de diğeri 19 fln olmuş çok çok güzel dedi doktorum ben bile şaşrıdım ekrandan görünce yumoşum böle yusyuvarlak bişeydi yaa
şekli fln çok iyi dedi çok güzel büyümüş dedi.
pregnly verdi sabah iğnemi olucam akşamada ilişki verdi hatta ertesi günüde yapın garanti olsun dedi.
iyide doktor hanım kocama ne yedireyim bunun için dedim bendecan kalmadı adamda zaten yorgun geliyor bu ara
bu aradaa yarın sabah işe başlıyorum kızlar umarım bu sefer benim için hayırlı olur ve işim severek devam ederim
hepinizi çokk seviyor ve öpüyorummmmmmmmm
kızlar günaydınnn
şimdi doktordan geldim
yumoşlar çok güzel olmuş tam ideale ulaşmış herşey yolunda dedi endometrium kalınlığı falan çok iyi dedi
çok şükür şimdilik herşey iyi gidiyor
veeeeeeee perşembe yumurtalarım toplanacak kızlarrrr
dualarınızı bekliyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?