- Konu Sahibi bebisimolsun
- #13.861
Slm kizlar nasılsiniz bebis hala benle:)
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr selamlar herkese..
bugün müthiş yoğundum hala koşturmaya gidicem dışarda bir dünya işlerim var..
doktordan geliyorum,iki yumoştan biri öle kalmış 12.mm de diğeri 19 fln olmuş çok çok güzel dedi doktorum ben bile şaşrıdım ekrandan görünce yumoşum böle yusyuvarlak bişeydi yaa
şekli fln çok iyi dedi çok güzel büyümüş dedi.
pregnly verdi sabah iğnemi olucam akşamada ilişki verdi hatta ertesi günüde yapın garanti olsun dedi.
iyide doktor hanım kocama ne yedireyim bunun için dedim bendecan kalmadı adamda zaten yorgun geliyor bu ara
bu aradaa yarın sabah işe başlıyorum kızlar umarım bu sefer benim için hayırlı olur ve işim severek devam ederim
hepinizi çokk seviyor ve öpüyorummmmmmmmm
kızlar günaydınnn
şimdi doktordan geldim
yumoşlar çok güzel olmuş tam ideale ulaşmış herşey yolunda dedi endometrium kalınlığı falan çok iyi dedi
çok şükür şimdilik herşey iyi gidiyor
veeeeeeee perşembe yumurtalarım toplanacak kızlarrrr
dualarınızı bekliyorum canlarım
melis günaydın cnm...
oyy oyy adım adım gidiyorsun meleğini almaya inşallah...
iğneye devam edecekmisin o güne kadar??
ben bu ara girip yazmıyorum bişeyler bende pek bir değişiklik yok.. hiç sizlere yeni bir haberimde yok.. kaderimle başbaşa ööllee duruyorum.. belki bir daha ki aya başlıyacak koşuşturmam.. rahim filmimi hala çektirmedim.. vs.. ama buraya geliyorum hep, gerçi sizleri görmüyorum.. ama hepinizden haberdarım.. transfer gününü belirtirsen özellikle o günde ayrıca dua etmek isterim.. Allah inşAllah emeklerinin karşılığını verir.. Hayırlı haberlerini alırız inşAllah..
çok iyi cnm demkki yumoş tastamam kıvamında ,trasnfer günü 21 kişi ye kenzül arş duası ver bende okurum cnm müsait olanlarda alır eminim ..herşey güzel olsun inşallah..inşallah canım benimmm az kaldı
gonal f i bıraktım sadece lucrin vurcam bugün
ve arayaıp sölicekler ovitrellayı kaçta vuracağımı
canım bence erteleme hsgi hakkında hayırlısı olsun
transefer günüümü yazarım buraya canım
saol duaların için şimdiden
inşallah canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
slm kızlar
melıscım hakkına hayırlısı olsun canım inş. topikce dua edıcez sana Rabbim dilegine kavuştursun
oli nasılsın durumun nasıl?
sonıcım hayırlı olsun işin Allah muaffak etsin inş.
bdroner bende hsg yı ertelememe taraftarıyım bir an önce ol kurtul inş.
çok iyi cnm demkki yumoş tastamam kıvamında ,trasnfer günü 21 kişi ye kenzül arş duası ver bende okurum cnm müsait olanlarda alır eminim ..herşey güzel olsun inşallah..
iyi bebeğim sen nasılsın ,hala aşılama yapabileceğin iddiasındamısınpasta şırıngası babaanne nin mercekli gözlüğü ile ama bnm anlamadığım sperm yıkama olayını nasıl ypcan
![]()
Kızlarr selamlar herkese..
bugün müthiş yoğundum hala koşturmaya gidicem dışarda bir dünya işlerim var..
doktordan geliyorum,iki yumoştan biri öle kalmış 12.mm de diğeri 19 fln olmuş çok çok güzel dedi doktorum ben bile şaşrıdım ekrandan görünce yumoşum böle yusyuvarlak bişeydi yaa
şekli fln çok iyi dedi çok güzel büyümüş dedi.
pregnly verdi sabah iğnemi olucam akşamada ilişki verdi hatta ertesi günüde yapın garanti olsun dedi.
iyide doktor hanım kocama ne yedireyim bunun için dedim bendecan kalmadı adamda zaten yorgun geliyor bu ara
bu aradaa yarın sabah işe başlıyorum kızlar umarım bu sefer benim için hayırlı olur ve işim severek devam ederim
hepinizi çokk seviyor ve öpüyorummmmmmmmm
kızlar günaydınnn
şimdi doktordan geldim
yumoşlar çok güzel olmuş tam ideale ulaşmış herşey yolunda dedi endometrium kalınlığı falan çok iyi dedi
çok şükür şimdilik herşey iyi gidiyor
veeeeeeee perşembe yumurtalarım toplanacak kızlarrrr
dualarınızı bekliyorum canlarım
oyy hadi maşallahhayy meliss inşallahh bebişinin mujdesıne sayılı gunler kaldı sonnur hale sen ucunuzun mujdesını alsak bu ay sırasıyla super olur...
elbette yaparım kevgirle yıkarım spermcikleride sonrada tülbentten gecırırımki kevgırden dökülenler tülbentte kalsın dıe
sen meraklanma ugrasma para mara gel bana:) kendıme yapabılseeem şimdiye coktan hamileydım![]()
çok iyi cnm demkki yumoş tastamam kıvamında ,trasnfer günü 21 kişi ye kenzül arş duası ver bende okurum cnm müsait olanlarda alır eminim ..herşey güzel olsun inşallah..
slm kızlar
melıscım hakkına hayırlısı olsun canım inş. topikce dua edıcez sana Rabbim dilegine kavuştursun
elbette yaparım kevgirle yıkarım spermcikleride sonrada tülbentten gecırırımki kevgırden dökülenler tülbentte kalsın dıe
sen meraklanma ugrasma para mara gel bana:) kendıme yapabılseeem şimdiye coktan hamileydım![]()
az kaldı inşallah canım benim
hayırlısı inşallah üçümüzden de güzel haberler gelir
istediğim kıvama gelmiş dedi doktor
1ini sana veriyim o zaman kuşum okuyabilirsen çok sevinirim
amin canım saolasın inşallah hepimiz için güzel olur
saol canım benim aminn inşallah hepimizin dileğini versin Rabbim
1inide sana veriyim tatlım okurmusun
oyy hadi maşallahhayy meliss inşallahh bebişinin mujdesıne sayılı gunler kaldı sonnur hale sen ucunuzun mujdesını alsak bu ay sırasıyla super olur...
iyiyim canım çok şükür şimdilk iyi dedi bakalım yarın kontrol var ne diyecek
boşver ocak a kadar sal gitsin tatlım yaa boşver birazda böyle takıl
hayırlısı olsun
iiyiz canım seni sormalı oyy az kaldı ama gelecek yakında annesi hayırlısıyla kucağına alırssın inşallah
yeni işin hayırlı olsun sonnur
hadi bakalım ilşkilere dikkat edin canım eşine sert b,i kahve yap ve doğruuu halvete
inşallah bebişin gelir
okurken dedim ki kendi kendime bu işini Allah bilir çok severek çalışır hayırlısıyla gebe kalır.. uyku mide bulantısı derken evde olmanın daha rahat olucağına karar verir işten çıkar dedim.. İNŞALLAH hayırlısıyla bu ay güzel haberler verirsin..
slm kızlar
hadi inşallahh o yumosalr bebiş olarak gelır sana canım dualarımız senınle
amin cnm inşallah sıra sıra gelir gebişler ve bebişlerr...
ALLAHım sanada hayırlı doğumlar sağlıklı evlat nasip etsin ..artık doğururken uyumazsınız umarımm![]()
okurum elbette haber ver yeteraz kaldı inşallah canım benim
hayırlısı inşallah üçümüzden de güzel haberler gelir
süpersin yaaaa
istediğim kıvama gelmiş dedi doktor
1ini sana veriyim o zaman kuşum okuyabilirsen çok sevinirim
amin canım saolasın inşallah hepimiz için güzel olur
saol canım benim aminn inşallah hepimizin dileğini versin Rabbim
1inide sana veriyim tatlım okurmusun
uahhaha evetiyiymiş kız sende teknikler oldukça modern hatta post modernoda ne demekse artıkın
![]()
nasılsınız kızar giremedim bir iki gündür
bir iki gün daha giremeyebilirim
kayınpederim gelecek bugün ev işi ile uğraşacaklar
ben iyiyim çok şükür oğlan tekmelerini babasına da hissettiryor artık çok hoşuna gitti eşimin
cuma günü detaylı ultrasonum var umarım her şeyi sağlıklıdır M.Tuna'mın
sizler nasılsınız?
bebiş yarın büyük gün Rabbim yardımcın olsun senin ve herkesin
Nili,Orlik,Soni,Hale diğer kızlar siz nasılsınız?![]()
okurum elbette haber ver yeter
uahhaha evet
bide hatunu aşı sonrası amuda kaldıran bi tahtaravalli buldummu taaamdır
caaaanım ne mutlu sana
iyyiz özledık senı acma arayı hele ben hergun bi senı goruyorum sabahları sende kacma![]()