Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

dırım dırıdıdımmmmm heyecan yok ya ilk yaptırdığımda vardı ama 3. ye gelene kadar kalmıyor malesef
yeni döngün hayırlı olsunnn...
herzman duamdasın baharımm sen iyi ol gerisi boşşşş
sonnur ilişki olmazsa gebelik olmaz biliyosun demiiibi zahmet dürt adamıı bişiler yap

kız birse geçen ay kaç güne oldun adet söle bakalım...

melissimmm
kuzum allah yardımcın olsun
inş büsssüürüü kaliteli yumoşcugun olcak
döllencekkkkklerrrr
bebişin gelcekkkkkkkk
halaylar çekçezzzzz

halecımmm ne durumdasın kuzum herşey yolunda dimi, bi farklılık varmı belirti falan
kaç gün kaldı test için :26:

inş içime doguyo güzel haber alacagız allahın izniyle

yok tatlım herhangi artı bişi ...
test için salı dedi doktor ama bakalım adetimi beklerim sanırım daha karar vermedim anlıycan
inşallah içine doğan gibidir her kez çok umutlu benden bide ben olaydım iyiydi
sende iyisin gördüğüm kadarıyla kız pıtpıtlar ne zaman şimdi

en önemlisi senin pozitif olman kuzum ne olur içini ferah tut
ya o kdr dua ediyorum o kdr ki çok istiyorum halem en az senin kadar istiyorum bu haberi almayı
rabbim utandırmasın inş bizi ...

iyiyim canım umarım içeride de herşey yolundadır.
kendimi iyi ve güzel düşünmeye yönlendiriyorum.
pıtpıtlar için pzt.gidicez allahın izniyle duyarız inş

baharım her zaman dualarımdasın.seni bir an önce aramızda görmek istiyorum.sensiz olmaz biliyoosun.seni seviom bebik....

stres yapma....ahaa haaa tam da bize göre bi durum demi...neyse sen çalışmwayı bırakma..inşallah başka tedavilere gerek kalmaz

bu arada benim bugün 2. günüm.giidip çapada kanımı verdim.sonuçları almaya gidicem bi ara.
bir sonraki adetimi beklicez artık aşılamaya az kaldı

hoşbuldm canım..çok sağol.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin ...bugün evdeyim ve mevlide gittim herkes için dua ettim..rabbim kabul eder inş.

hoşbuldm canım..çok sağol.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin ...bugün evdeyim ve mevlide gittim herkes için dua ettim..rabbim kabul eder inş.

inşallah canım...inşallah hayırlı zamanlarda bebeklerimize kavuşuruz...ilk başladıgımızda bu kadar bekleyebilecegimi hesaba katmamıştık.ama bunda da vardır bir hayır..Rabbim biliyor hayırlısını....
senin kaçıncı denemendi.sorun neydi?gerci yazmış olabilirsin kusura bakma tekrar sormuş gibi olabilirim idare et artık

canım ben 1 yıllk evliyim ..evliliğimin 3. ayında adet düzensizliği ve hormon dengesizliği sebebiyle 6 ay korundum diana35 kullandım ve 2 ay önce bitti .. hsg ve tahliller yaptırdım temiz çıktı..bu ayda klomen kullandım ymurtam 20mm oldu ve crınınoye başladım bakalım rabbim nelerle imtihan edecek ne zaman nasip edecek..böyle işte canım ya senin tedavin nasl

bende 16 aydır uğraşıyorum.olmuyo.temmuz ayında hsg çektirdim sorun yok dedi doktor.3 ay klomen çatlatma iğnesi oldum(çatlatma iğnesi 2 defa oldu) eşimde hafif sperm azlığı var.klomen bana cevap vermiyo o yüzden artık aşılamaya geçmek lazım doktorum öle dedi.bu sebepten dolayı da çapa infertilite klinigine başladık eşimle.bu ay tahiller vs boş gececek.dğer ay aşılama olacak inşallah....

canım bende temmuzda çektirdm hsg ama mahvoldum berbattı.. rabbim ilk aşılamada nasip etsin canım

melissimmm
kuzum allah yardımcın olsun
inş büsssüürüü kaliteli yumoşcugun olcak
döllencekkkkklerrrr
bebişin gelcekkkkkkkk
halaylar çekçezzzzz

ALLAHım gönlündeki muradını tez zamanda nasip etsin tedavinin sonucunu sağlıklı hayırlı bi evlat olarak versin melisimmmmm...tümmm dualarım seninleeeeeee

birazdan Allah nasib ederse yumurtaların toplanıcak, inşAllah herşey yolunda gider.. Dua ediceğim şimdi senin için.. inşAllah hep güzel haberler almayı, duyurmayı kısmet etsin Allah..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr....
melisimmm verdin yumoşları kurtuldun ..şuan uyuyor bile olabilirsin ama dualarım seninle bebişimmmm....

yarın gıremeyebılırım meslıcım dualarımız senınle cnm bol sans allah hakkında hayırlısını verısn ınsalah

kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dualarınız için destekleriniz için sağolun iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum hergün sizler içinde dua ediyorum

Selam arkadaşalar benide listeye ekler misiniz..bende çocuk istiyorum
hoşgeldin ayşecim tabiki eklerim bat ne zamandı inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

Eki Görüntüle 518596
selam kızlar
Denizin son hali...

oooy maşallah pasim yaaaa çok tatlanmış yerim ben bunu ya rabbim nazarlardan korusun

baharım seni seviyorum dön artık sahalara
nazcım yeni ayın hayırlı olsun aşılamaya geçecekmişsin Rabbim yardımcın olsun tez zamanda gelsin bebişin inşallah
olicim az kaldı salıyaaaaaaaa inşallah güzel haberi vereceksin bize
birsel canım senin bat bugündü olmamışsın inşallah olmazsında bebişin gelir canım hayırlısıyla
yokh deryoşum inşallah pazartesi günü duyacaksın meleğinin kalp atışlarını
sonnurcum ilişkiyi aksatma inşallah bu ay gelir bebeğin
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinize dua ediyorum Rabbim yardımcımız olsun

kızlar bana gelince dünden beri biraz ağrım var çok ayakta kalmamaya çalışıyorum yatıyorum saolsun annem yanımda 2 gündür
dün büyük bir heyecanla gittim sabah 9da
beni odaya aldılar koluma bi serum bağladılar üstümü çıkrdım ameliyat önlüğü giydim
sonra beni ameliyathaneye götürdüler
ama nasıl heyecanlıyım kalbim çıkacak gibiydi beni çatala yatırdılar bacaklarıma örtü sardılar biraz soğuktu orası
sonra ordaki emşire dediki şimdi bi sakinleştirici vurcam rahat o derin nefes al dedi
vurdu iğneyi benim kafa bulanmaya başladı hemen
adın ne kaç doğumlusun diye sordular söyledim soyadın ne dediler bende ora yazıyoya demişim vee doktorumu gördüm o anda bişiler diyodu o sırada ben gitmişim zaten uyumuşum
o andan sonrasını hatırlamıyorum işlem bitmiş beni yukarı odaya yatırmışlar
hemşire sesleniyo dürtüklüyo beni hadi uyanın falan diyo ama gözümü açamıyorum uykum var diyomuşum
bi ağrı kesici iğne yapcam yan dönün dedi iğneyi vurdu sonra biraz daha uyumuşum
doktorum geldi oo sen iyi uyudun maşallah dedi anesteziden önce saa bişiler söyledim hatırlıyomusun edi hayır dedim
eşinin spermler gayet ii rahat ol demiştim dedi
10 tane yumoş alındı gayet iyi dedi
bi yarım saat yattım ağrım vardı kendime geldiğimde böyle şiddetli adet sancısı gibiydi
neyse bana ağrı kesici antibiotik ve progesteron jel verdiler sonra üzerimi değiştirip eve geldik yattım dün hep
bugün ebriyolog aradı 10 yumurtanız toplanmıştı 9 u olgun ve 8 i döllendi dedi çok şükür şimdilik iyi gidiyo yarın yine arayıp bilgi veririz dediler
pazar yada salı günü transfer olacak inşallah
işte böyle canlarım inşallah yumoşlarım güzelce döllenirler ve bana sımsıkı tutunup hep benimle olurlar sağlıkla dünyaya gelip güzel günlerde yaşarlar inşallah
ay hep çoğul konuşmuşum nedense hayırlısını diliyorum rabbimden o herşeyin en güzelini bilir
oy çok uzun yazdım yoruldum kızlar hepinizi çok özledim ve çok seviyorum öpüyorum sizi

canım benım yaaa soluksuz okudum ıyı olmana yumosların ıyı olmasına bır sorun olmamasına cok sevındım transfer olacagı zaman mutlaka haber ver yıne.emınım cok guzel olacak hersey senın ıcın yat dınlen okula gıdıyormusun pekı yorma kendını.

saol canım benim biraz ağrım var ama buna şükür iyiym az önce detaylıca yazdım okursun
sen nasılsın bebişimiz nasıl

okudum okudum dularım senınle canım benım...

bılmyıorumkı 2 haftadır gormuyorum umarın cok ıyıdır su 1 haftayı atlatmak ıstıyorum bıranonce

canım merhaba belki güleceksin ama bat ne anlayamadım

merhaba ayşecim yok canım estağfurllah neden güleyim yani beklenmeyen adet tarihin ne zaman

çok sağol nilaycım şükürler olsun şimdilik iyi gidiyo dediler bakalım devamıda iyi olur inşallah
haber veririm tabiki canım yatıyorum canım 2 gün rapor aldım izinliyim yani tatlım

ıyı barı canım stres yapma hayırlısıyla sımsıkı tutunsun meleklerın ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…