Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Selam arkadaşalar benide listeye ekler misiniz..bende çocuk istiyorum

OOOO KİMLERİ GÖRÜYORUM çısdak çıstak
şeker ayşe bal ayşe hoşgeldin dua arkadaşım
liste yöneticimiz bugün yumoşlarıyla toplantıda geldiğinde kendisine iletelim ekleyiversinler senide inşallah uzun süre listede kalmazsın canım

merhaba tatlım nasılsın..
iniş.eklendiğim gibi hamiş olurum

amın inş. iyiyim iş guc işte sen?
ben tanıyorum az cok senı ama hikayenı anlat bı istersen
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versın inş.

bende aynı canım şükür..kendimi anlatayım
23 yasındayım 1senelik evliyim .. adet düzensizliği ve hormon dengesizliği sebebiyle evliliğimn 3.ayından sonra 6ay korundum diana35 kullandım ve 2 ay önce bıraktım hapları tahliller ve hsg temiz çıktı bu ay çocuk tedavisine başladık klomen ve crınone jel ile bakalım rabbim ne zaman nasip edecek..
ALLAH kimseye aratmasın

AMIN inş.
hem daha genc hemde cok yenı evlısın inş. olur canım
hsg sonrası jel sonrası aylarda hamıle kalanda cok insallah sende oyle olursun :)

AMIN inş.
hem daha genc hemde cok yenı evlısın inş. olur canım
hsg sonrası jel sonrası aylarda hamıle kalanda cok insallah sende oyle olursun :)

çok istiyoruz hem biz hemde kayınvalidemler hep dua ediyolar 6senelik evli eltim var çocuğu olmadı daha.bu yüzdende korkuyorlar ya sizinde olmazsa diye hem evladım olsun istiyorum eşimin ailesi bizim içinde üzülsünler istemiyorum..dr hsg nin 2. 3. ayı hamilelik şansları yüksek demişti 2. ayım nasip canım ya biz ne yapsakta allah ol demedikçe omaz

Allah aratmasın cok zor Rabbım eltine de sanada kısa zamanda versın inş. içindede bizlerede inş.
haklısın ol demedıkce olmaz
ama ne yapalım buda bi imtihan Rabbim alnımız ak çıkarsın inş.

Allah aratmasın cok zor Rabbım eltine de sanada kısa zamanda versın inş. içindede bizlerede inş.
haklısın ol demedıkce olmaz
ama ne yapalım buda bi imtihan Rabbim alnımız ak çıkarsın inş.

insanların önceleri bebek gibi sıkıntıları yoktu çok nadır di bebek sahibi olamayanlar ama günümüze bakınca çoğunluğun sıkıntısı evlat sahibi olamamak..

insanların önceleri bebek gibi sıkıntıları yoktu çok nadır di bebek sahibi olamayanlar ama günümüze bakınca çoğunluğun sıkıntısı evlat sahibi olamamak..

stres,gıdalar , hormonlar, radyasyon, kısırlaştırıcı tohumlar ürünler vs vs
hayat sunni canım artık bebeklerde mecburen sunnı yazıkki

Sizleri unuttuğumu sanmayın hep aklımda ve dualarımdasınız.gelmiyorum Kk ye çünkü artık çok üzülüyorum burda bırımızın yaşadığı olumsuzluğun hepimizi etkilediğini düşünüyorum o yüzden de kimseyi üzmek istemiyorum.o yüzden daha az girmeye çalışıcam
kısmet diyip geciyorum umarım en kısa zamnda kavuşuruz bebişlerimize..
tandora bahar bebiş olimbera
olimMm bence bu ay geliyor bebiş azıcık kaldı

mrba hanımlar nasılsınz ben kac haftadr hıc gıremedım kayınvalıdemde kaldım asırı derecede agır asermem oldu 1 lokma yıyemez hale geldım halsız bıtkın yattım hep su ıcemedım hıc butun vucudum kurudu ınanamazsınz cok kotydum dn kontrole gıttık bebgımz gayet ıyı cok sukur 10 cu haftadaymısız bıtane ılac verdı cok guclu bı ılac dedı bulantı ıcın bugun ondan aldım cok az yıyebıldım ama en azından suyumu ıcebılıorm bugun ..cok zor kızlar benm gıbı olan varmı

hayalcim kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran,böyle ara da uğra iyiyim de yeter,sonnur arada veriyo haberlerini görüştüğünzü fln söylüyordu ...
umutsuzluk olmasın hiç bi gün herşey bambaşka olacak bu sohbetlerin konuları değişecek buna inanıyorum sanada rabbimden en tezin den sağlıklı bir evlat diliyorum
bu ay bebişş ölürüm ben ozmann yaaaa heycan yaptım bak şimdi

senin gibi olan yok bildiğim kadarıyla burda, ama senin gibi olmak isteyen çok onu biliyorum

kız aşılama uzmanı senin yarın batmış neden bişi demiyon ....

melisim güzel haberlerini aldık burdan sorunsz bi şekilde opunu olmuşsun ...rabbim emeklerinin karşılığını tezden versin bebişler döllensinnn sağlıklı sıhhatlii sonrada hopp annenin göbüşüne uyumaya gelsin inşallah.....

Son düzenleme:
merhabalar kızçeler.pek giremedim.gecmişi okudum epey yazılmış.melsicim öncelikle hayırlı olsun yumoşlar gelsin bebişcikler diyelim.olicim senin de günler azalıyo heyecan artıyo..dıdıdınnnnnnnnnnnnnnn
ayşe sende hoşgeldin.inş bizim kadar beklemezsin.

tondora kız nerde işe girdin?hayırlı olsun..
pasiiii deniz çok tatlı olmuş.bayıldım...
kızlar bu aRADA ben adet oldum...onu da söliiimmmm

selam canlar nasılsınız.
ben iyiym çok şükür kürtaj olmadım kendiliğinden gidiyor.hala kanamam devam ediyor 1hafta sonra kontrolüm var.
pek sık giremiyorum kötü günler geçirdim 1haftadır çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim.
doktorum 3 6ay korunmamı söyledi.zaten şu an hiç düşünmüyorum.sadece sağlığım yerine gelsin istiyorum
sonra hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum.
sizlerde iyisinizdir inşallah.ruhumu iyileştirmek için girmiyorum sizleri unuttum sanmayın.
hepinizi çok seviyorum.tamamen iyileşince bomba gibi aranızdayım inşallahhh.
hepinizi çokkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmm
dualarınızı eksik etmeyin.benimde dualarım sizlerle.

canlarım günaydın hepinizeee
giremedim çok yorgun geliyorum eve

akşama gelicem inşşş
allaha emanet olun

bu arada dün kontrolüm vardı iki yumurtamda çatlamış 1 hafta daha gün aşırı devam dedi dr..
ama yapamadık gene dün akşam misafirim vardı eşimde yine uyudu çok yorgun odaa yaa haklı yanii

doktorum eğer olmazsa alllahtan dedi bizim istediğimiz yumurtla dedi oda oldu dedi sakın stres yapma dedi başkada bişey demedi

biri bendenmi bahsetti
:94::94::94::94:

öyle bugun bat dün fırsat olmadı konusamadık
olmadım adet progestanda içmedim gecıkmesn dıe
metformınıde düzenlı kullanıyrum 1 2 gun beklıcem olmazsa ayagım kıçıma değmez hast.teste giderken
inşallah patlama yaşarız bu ay

caaaanım baharım sen iyi olda gersini boşver canım benım
dualarımız senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…