- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.021
kızlar dün yine bebişle konuştum gayet iyiymiş yatıyormuş sürekli.
annesi bakıyor şimdi.doktoru bi iğne vermiş kan sulandırıcı sadece onun için kalkıyor
bebişlerle mışıl mışıl uyuyorlar test günü için geri sayım başladı
allahım emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla bebişlerine kavuşsun inşallahhh.
canım sende tembelliği bırak ve çektir kurtul şu lanet filmden.
inan bunca zaman neden beklemişim diyeceksin.ben inanıyorum tüplerinin açık olduğuna ama aklındaki soru işaretleri gitsin.
en azından sil baştan başlarsın.
baharımm bende tüplerin açık olduğuna inanıyorum ama Allah korusun da benim zaten çoğunlukta rahmimin yapısını görmek için bakıyorlarmış.. sen yoktunben sana soramadım baharım yok ben araştırıyım bari dedim tekrarlayan düşükte neden rahim filmi diyee baktım orada yazmışlar ki doğuştan rahim bozukluğu varsa Allah korusun o yüzdende düşük olabiliyormuş.. ve onuda düzeltmek için açık ameliyata kadar gidiyormuş sonu.. Allah korusun diyorum.. bu ay çekimser kaldım birdaha ki aya kısmetse diyorum artık.. seni burada yazarken yazışırken görmek süpper. güven duyuyorum ben sende.. anlayamadığım ultrasonla 1000 kere baktılar (tamam abarttım sayıyı) görmüyorlar mı acep rahim şeklini.. anlayamıyorum..
canım güzel sözlerin için teşekkürler bende hepinizle konuşmayı çok seviyorum ama biraz uzak kalmak istedim.
evet rahim filminin tek amacı tüpleri değerlendirmek değilmiş.
aynı zamanda rahimde bi anormallik varmı diyede kontrol etmek için yapılıyormuş.
mesela rahminde perde olanlar yada şekil bozukluğu vs. rahim filmiyle net görünüyor.
ultrasonla sadece rahim dışını görebiliyorlar rahimin içine kadarr giremiyorlar o bakımdan film çekilmesi önemli.
içeri verilen sıvı sayesinde herşeyin yolunda olup olmadığı anlaşılıyor.
diğer ay çektir yoksa dilimizden kurtulamazsın canım.bak sonnur çektirdiyse sen kesin çektirisrin sonnurcum kızma bana
Allahım boşa çıkarmasın bunca emeği inşallahkızlar dün yine bebişle konuştum gayet iyiymiş yatıyormuş sürekli.
annesi bakıyor şimdi.doktoru bi iğne vermiş kan sulandırıcı sadece onun için kalkıyor
bebişlerle mışıl mışıl uyuyorlar test günü için geri sayım başladı
allahım emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla bebişlerine kavuşsun inşallahhh.
merhaba ayşecim yok canım estağfurllah neden güleyim yani beklenmeyen adet tarihin ne zaman
çok sağol nilaycım şükürler olsun şimdilik iyi gidiyo dediler bakalım devamıda iyi olur inşallah
haber veririm tabiki canım yatıyorum canım 2 gün rapor aldım izinliyim yani tatlım
canım merhaba kusura bakma soruna anca cevap verebildim..çünkü şehirr dışındaydım annemlere gitmiştim...beklenmeyeyn adet tarihim belli olmuyo ama genelde 32 33 günde bir adet oluyorum ..yani 8 ekim ..inş.adet olmam ...inş.bebiş olurr
slm kızlar umarım herkez iyidir..
4. ve son aşılama rabbimin izni ile bugün başladı 50 doz puregonla ALLAHım güzel sonuçlar nasip etsin...
kuzuuuummmm Rabbim son olmasını nasip etsin kucağını dolduırsun canım benim
canım güzel sözlerin için teşekkürler bende hepinizle konuşmayı çok seviyorum ama biraz uzak kalmak istedim.
evet rahim filminin tek amacı tüpleri değerlendirmek değilmiş.
aynı zamanda rahimde bi anormallik varmı diyede kontrol etmek için yapılıyormuş.
mesela rahminde perde olanlar yada şekil bozukluğu vs. rahim filmiyle net görünüyor.
ultrasonla sadece rahim dışını görebiliyorlar rahimin içine kadarr giremiyorlar o bakımdan film çekilmesi önemli.
içeri verilen sıvı sayesinde herşeyin yolunda olup olmadığı anlaşılıyor.
diğer ay çektir yoksa dilimizden kurtulamazsın canım.bak sonnur çektirdiyse sen kesin çektirisrin sonnurcum kızma bana
slm kızlar umarım herkez iyidir..
4. ve son aşılama rabbimin izni ile bugün başladı 50 doz puregonla ALLAHım güzel sonuçlar nasip etsin...
bahar beni sölemeyi unutmuşsun canım...ben de kırk bir nazla çektirdim hsg yi...anestesisiz de ...... yemedi yani
çok mu zorlanmıştın sen anestezisiz ben senin çok zor çektirdiğini anımsıyorum ama sanki kolay geçmişti gibi anımsadım yanlış mı?
tatlım ben anestezili çektirdim. anestezisiz olmadan .ıçım yemedi demek istemiştim.anestezi sonrası uyandığımda kan gölüne dönmüştüm ve sancıdan ağlaya ağlaya bi hal oldum.ağrı kesici aldım 2 saat sonra kendime geldim.o kadar sancım olduğuna göre çekilirken ne acı çekermişim bilmiyorum.iyi ki öle yaptırmışım.herkesin ağrı eşiği farklı.çok korkan biri anestezili çektirmeli.boş yere 6 ay ertelemişim diyorum şuan.
şu an daha da çok korkuyorum Allah ım bize yardım etsin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?