- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.041
amin cnm amin...oliii kusum allah hakkında hayırlısını versın ısnllah
saol cnm ..slm kızlar
olicim canım hayırlısı inş.
melısınde 8 gunu kaldı inşallah hayırlı haberını alıcaz
ayyy hepimiz kalsak hemencik artık yaa
hadi bakalım.. bu olmazsa diğer ayki tedavide (TüP) ben seni kesin hamiş olarak görüyorum.çok ama çok yaklaştın canım......
bahar beni sölemeyi unutmuşsun canım...ben de kırk bir nazla çektirdim hsg yi...anestesisiz de ...... yemedi yani
olicimm yavrumm yeni aşılaman hayırlı olsun daha öncede dedim burdanda yazayım.
inşallah bu son olacak ve bebişin gelecekk.allah emeklerini boşa çıkarmasın.
bu kadar çabayla en iyisini hakediyorsun canımbenimmmm
çok mu zorlanmıştın sen anestezisiz ben senin çok zor çektirdiğini anımsıyorum ama sanki kolay geçmişti gibi anımsadım yanlış mı?
tatlım ben anestezili çektirdim. anestezisiz olmadan .ıçım yemedi demek istemiştim.anestezi sonrası uyandığımda kan gölüne dönmüştüm ve sancıdan ağlaya ağlaya bi hal oldum.ağrı kesici aldım 2 saat sonra kendime geldim.o kadar sancım olduğuna göre çekilirken ne acı çekermişim bilmiyorum.iyi ki öle yaptırmışım.herkesin ağrı eşiği farklı.çok korkan biri anestezili çektirmeli.boş yere 6 ay ertelemişim diyorum şuan.
kız sen rahim filmi çektirmişmiydin
evet birde sen vardın dimi dilimizi eskiten
hayır bebeğim asla zedelenmesinn bu kadar sıkıntının mükafatını alacaksın ben inanıyorumçabaladıkta noldu cnm çabalayan çifte gider hesabı oldu ..
zaten sıkıntımda orda bahar bu kadar emek bu kadar dua...inancım zedeleniyor inan
aşkol bahar...sağır sultan duydu bi sen duymamışsın
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/528017_390525754341653_1177088749_n.jpg
kızlarr bu benim ablamın görümcesinin kızı maşallah diyelim :)
baharr oliii nazzzzzz
heee burdayım...
kız bu arada gerçekten maşallah çok tatlı bi bebikkkkkkk
napıyonn bizim sokakta büyük bi kavga çıktı millet birbirini yiyor heee
hadi ya.aman kafayı falan çıkarma pencereden...nolur nolmaz.bende napıyım oturuyorum bişi yaptığım yok
İnşallah bızde bir gün bu listede yer alırız allahın izniyle
yok kafayı bi çıkarayım dedim baktım benimki aldı ayakkabılarını gidiyor dedim nereyee bi gidim bakim diyor belki ayırırım bi bağırdım herifee ayakkabılarını geri yerine koydu :d deli yaa ayırcakmışş
abooo iyi cesaret valla..iyi ki bağırmışssın.neyşi var ya...kavga edenlerin gözü kara olur aman aman....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?