Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

boyum 165 cm canım
en son kontrole gittiğimde doktora sordum çok hızlı kilo alıyorum dıye
o da zayıf başladığım için korkulacak bir şey yok dedi
ama hamur işi ve tatlı azaltılmalı bu dönemde dedi
tatlı zaten hiç sevmem hamur işini de azalttım biraz bakalım

ee süpermişya boyunda guzel korkma gayet guzel bence
olide olsaydı yorum yapardı profcugum iyisin anacım iii

masummmmmmmmm hu huuuuuuuuu
bu arada kacıyorum kızlar mesai bitiyo öperim hepinizi
derya şekerim sabah kaybolma

Son düzenleme:
ee süpermişya boyunda guzel korkma gayet guzel bence
olide olsaydı yorum yapardı profcugum iyisin anacım iii

ağol bebişim
insan görmedği kiloları görünce moralman çöküyor tabii
MASUM canım güle güle büyütün bebeğinizi hayırlı evlat olsun inşallah
darısı başıma
bu arada spinal sezeryan hakkında bilgi veriri misisn memnun kaldın mı
ben de öyle istiyorum da

behiye beğenmekle olmaz iki kelam bişeyler yaz naptın rahim filmine karar verdinmi:26:

ayy benim canımmm.. beğendim evet iki kelimede yazamadım çok özür dilerim.. seni gördüğümde çok üzgündüm ya bugun genetik testleri bıraktım ya içimde burukluk oldu doktor korun falan dedi.. sanki kromozomlarda bişey olabilir gibi takıldı.. bellide olmaz ama dedi her 100 çiftin 5 inde bu var dedi netde de işte o sırada araştırma yapıyordum ki tedavisi yokmuş falan diye okudum.. ve demişler ki tekrarlayan minik düşüklerde (benimde hep 4-5. haftalarda) kromozom anomalisine rastlamışlar. ona üzülürken ööle bakakalmışım sitelere.. Hakkımızda hayırlısı... artık sadece rahim filmi için üzülmüyorum yani.. Allah beterinden korusun inşAllah. dün gece rüyamda rahim filmi çektirmeye gitmişim.. tam randevu saatim geliyor ve kesinlikle çektiremicem diyorum rüyamda bi sıkılıyorum bi sıkılıyorum anlatamam.. bugunde hastanede genetik testinden sonra rahim filmi çektireceğim yer çok yakındı eşime gidip yüzyüze görüşelim mi dedim.. o da saçmalama istersen dedi.. adam sana cihazları mı gösterip tanıtıcak.. karar verdiğin anda gideriz deyip kestirip attı ya.. anlamıyor sanırım beni.. Allah ım yardım etsin bize inşAllah.

sonnur canım inşallah bebişin gelir sana ve kurs murs gözün görmez...
ne zaman test yapacaksın:18::18::18::18:

Canımmmmm beniimmmmm
inşallahhhhhhhhhh inşallahhh hepimiz istediğimiz haberleri alırız inşallahh

ya işte sanırım adet günüm yarın elimde test var aslında ama :44:

gunaydın nasılsın şekerim:125:
keyfin nasıl ? :103:

kızlar nerelerdesiniz oli bahar ?? özledim ben sizi okay arkadaşlarım huuu

cok yorgun bu sabaha uyandım sankı havada kasvetli keyfımde pek yok sankı inş. güzel bi gün olur
:126:

Son düzenleme:

hayırlısı behıyecım inş. korktugun deıldir. dur bakalım ferah tut içini üzülme bi du bakalım
Rabbım dermansız dert vermesin

hayırlısı behıyecım inş. korktugun deıldir. dur bakalım ferah tut içini üzülme bi du bakalım
Rabbım dermansız dert vermesin

Amin canım.. normolde ameliyatdan daha doğrusu anesteziden deli gibi korkan ben dün doktor kromozom deyince birden ameliyatla düzeltemeyiz mi diye saçma birsoru sordum.. kadında ciddi ciddi cvpladı.. hayır dedi.. Allah kimseye dermansız dert vermesin.. kimseyi çaresiz bırakmasın inşAllah.

günaydın canım iyiyim çok şükür
okula gittim geldim yine gideceğim
haikatten oli nerdee ya Haleeeeeeeeeeeee nerdesin kız?
yağmur yağsa da rahatlasak dimi burası da güneşli ama hava acayip nemli bunaltıcı

canım derdi veren rabbim dermanını mutlaka verecektir.
inşallah bütün herşey yoluna girecek allah yardımcın olsunnn.

Herkese merhaba,

Bende 2 aydır deniyorum bakalım umarım kısa zamanda müjdeli haber veririm :)

canım pasimmmm bende seni çokkkk özledimmm iyiki varsın canım arkadaşımmmm
orliccc ben buralardayım yavrumm arada giriyorum henüz adapte olamadımm.ama özledim seniii.bu arada ne güzel yazmışsın kocaman aileyiz.
dombikim deryoşummm hani görmesem çok kilo aldın diycem ama hala çıtırsın yavrum sennnn.
olicimmmm canım arkadaşımm aşılaman olmuştur inşallah bebeğin çoktan yola çıkmıştır.mis gibi evine gelir inşallahhh
bebişimmmmmsonnn 1 günn yarınıda atlatabilsek heyecandan ölmeden.
nazzzz annem sen nerelerdesinnn özledim ama
snowcumm canım sen nasılsınnn inşallah güzel gidiyordur bebişş öğğ yaptırıyormuu
hayalcimmm sende gel aramıza artık hadi
sonnurcum testi yaptınmı merak ettim valla
bdroner canımm azöncede dedim allahımm inşallah sıkıntılarına son versinn.
özlemcimm annelik nasıl gidiyorrrr
masummm tatlım daha öncede yazdım ama görmemişsindir.allahım analı babalı büyütsün bahtını güzel yapsınn.

evet bana gelice minnoşlar ben geçen gün son kez kontrole gittim parça falan kalmamış vücudum çok şükür kendisi temizlemiş kendini.
kasık ağrım vardı doktor baktı yumurtam çatlamış o yüzden ağrı yapıyormuş.rahim kendini toparlamaya başlamış bu aydan başka 2ay daha dişini sıkacaksın sonra yelkenler foraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşAllah baharım.. Allah beterinden korusun hepimizi ama.. ben çok doldumm.. sıkkınım..

ama canım sana kesin bişey söylenmemişki.sadece varsayım yani olabilir demiş.bak benimde olabilir ama sadece olabilir var değil yani.
ne düşük yapanları görüyoruz sonra sağlıklı doğuruyorlar.onlarda olmadığını nerden bilcez.
sen bence varsayımlarla dünyayı başına yıkma.bunun testi bilmem nesi yokmu kesin tanı koyulabilcek bişeyler.

caaaaaanım baharcım bende özledım walla
gelıyosun bılıyorumda yetmiyo işte
melisin haberını merakla beklıyorum bende inş. güzel sonuçlar alıcaz
oliyi cok merak edıyorum gorustunmu hıç

senın içinse bak ne guzel yumurtlama bile olms rahım toparlanıyomus belkıde yucut düzene gırcek canım

kuzummm çok şükür
her şey daha güzel olacak

baharım dün verdik testleri.. bir ay sonra çıkıcakmış sonuç.. işte testden sonrada kadınla olan konuşma bu.. kadın dediğimde genetik doktoru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…