Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bebişiimmm vallahi bende meraktan çatlamak üzereyim ama ya yoksaa :18: sabah tes yapsammı çıkar mı sizce kızlar??

canım burdAyım yaşıyorum...senin de iyi olmana sdevindim.sabırsızlıkla melisten gelecek iyi haberi bekliyorum...

yap bakalım sonı yaaa hep meraktayız inş. tutar
bu ay topik patlama yapsın inş. sen,oli,melis hadı bakalım umutluyuz sızden

inan fena meraklardayımda çaktırmıyorum
akşam baharcımla konuştuk oda bir gün daha bekle cuma günü test yap dedi.bakalım bugün gelir mi adetim:44:

canımm cok sukur ıyı gıdıyor bulantılarım yok denılecek kadar az ıkılı test sonucunu beklıyorum cumartesı alıcaz ınsallah..senın de ıyı olmana sevındım cnm bunları hepsı bır sınav ve bır gun ınanıyorumkı hepımız sırasıyla meleklerımızı alıcaz kucaklarımıza
bebişiimmm vallahi bende meraktan çatlamak üzereyim ama ya yoksaa :18: sabah tes yapsammı çıkar mı sizce kızlar??

inan fena meraklardayımda çaktırmıyorum
akşam baharcımla konuştuk oda bir gün daha bekle cuma günü test yap dedi.bakalım bugün gelir mi adetim:44:

oyyyy cuma gunu 2 mujdelı haber beklıcez hadi inşallahh canım hayırlısyla bebısın senınledır...

baharım dün verdik testleri.. bir ay sonra çıkıcakmış sonuç.. işte testden sonrada kadınla olan konuşma bu.. kadın dediğimde genetik doktoru..

canım selam.
Kromozom analızı ve trombofılı panelı testlerı yaptırmıs bırı olarak soruyorum bunu
bu kadın test ıcın ornek alırken bu cumleyı neye ıstınaden soylemıs pardonda?
Alınan kan degılmı koldan?
Bu soyledıgı sadece varsayım sen bu testı yaptırdıgın ıcın.
Yoksa sacmalıktan ote degıl.ıhtımal verıp sana bole bısey soylemesı.
Yuze bakınca yada kan alınca anlasılan bısey degıl cunku bu.
Sakın bu 1 ay oturupta kendını yeme yazık edersın canım
hıcbısey cıkacagını sanmıyorum

sonnuuuurrrr kız elınde test varda sen duruyon he
valla cıfte halay cekcez ben solıyım
hadı bekletme daha bızı gunun bugunse zaten cıkarrrrrr

melısımde yarın test yapcakmıs hadı hayırlısı ınsallah
bayram edelım bayrammmm

olıcımmm asılaman hayırlı olsn ınsallah bebegın senınle olsun
dualarım senınle kuzum

veeeee dıgerlerııııı opuyorum herkesııı

sabah sabah oksurukten uyku tutmadı buraya dadandım heee

AYY canım benimm.. ya ağzından bal damlıyor.. inşAllah dediğin gibi olur.. eşimde dün akşam diyor ki ne huzur kaldı ne bişey.. hem kendini yedin hem beni diyor Allah tan yüreğime güç derman istiyorum..

AYY canım benimm.. ya ağzından bal damlıyor.. inşAllah dediğin gibi olur.. eşimde dün akşam diyor ki ne huzur kaldı ne bişey.. hem kendini yedin hem beni diyor Allah tan yüreğime güç derman istiyorum..

o kadar yeme kendınıde adamıda bu kadar panıkde olma
bak baharda dıyıor yokh da dıyor
pahalı deılse başka bi dr daha git gerekirse fakülteye git
hemen ilk dr a inanma üzülmede bu kadar

günaydın kızlarrrr nasılsınızzz çok özledim sizi
ben karmakarışığım heyecanlı-umutlu-endişeli-korku dolu ...........
kızlar inşallah güzel haberler veririm size canlarım yine o güzel dualarınızı bekliyorum hepinizden
yarın hangi saatlerde kan veririm bilemiyorum eşim 4 te çıkıyo ben 5 te çıkıyorum bakalım belki 5 ten sonraya kalır
ama alır almaz yazcam hemen sizee:18::18::18:

GUNAYDIN kızlar nasılsınız
sonı naptın test yaptınmı?

canımm hoşgeldin yaa ne güzel dedin inşş dediğin gibi olurr
ya hesapladım ben ayın 27 sinde çatladım ee daha var sanırım:26: zaten yarın sabah erkenden ilk idrarla test yapıcam canım inanın bende çatlamak üzereyim inanın zor tutuyorum kendimi

canım yaa hoşgeldin meliiss

çok haklısın tabiki bu endişen normal ama az kaldı inşallah istediğimiz sonucu alıcaz öyle hissediyorum ben..

bende sabah erkenden test yapıcam ama tabi bugün gelmezse adetim

canım yaa hoşgeldin meliiss

çok haklısın tabiki bu endişen normal ama az kaldı inşallah istediğimiz sonucu alıcaz öyle hissediyorum ben..

bende sabah erkenden test yapıcam ama tabi bugün gelmezse adetim

hoşbulduk canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririm
hadi bakalım sende inşallah pozitifi görürsün mübarek cuma gününde

o kadar yeme kendınıde adamıda bu kadar panıkde olma
bak baharda dıyıor yokh da dıyor
pahalı deılse başka bi dr daha git gerekirse fakülteye git
hemen ilk dr a inanma üzülmede bu kadar

canım benim ben fakülteye gidiyorum.. orada kan alındıktan sonra doktorLA görüşülüyor.. belki kadın sadece kontrol amaçlı söyledi bilmiyorum ki..1 ay sonra herşey ortaya çıkıcak.. normalde bu testler pahalı.. ben formlardan okumuştum 1000 er lira dedi ama fakültede bi kadınla tanıştım o kırklarelinden geliyormuş ist a uzak diye oradaki doktorlardan fiyat aldım 12000 istiyorlar toplamda dedi.. hakkımızda hayırlısını diliyorum Allah'tan.. Hepimize hayırlısıyla inşAllah tez vakitlerde verirde bebeklerimizi bu testler gerginlikler sona erer..

hayırlısı canım benım dualarımız senınle inş. temız cıkcak ama şimdiden evham yapma yıpratma kendını

melis sonı canlarım ikinizdende hayırlı haberler alalım inş. dualarımız sizinle

SANA bişey sorabilir miyim? sen bu testleri neden yaptırmıştın.. düşük yaptın mı sen hiç..

yaa tatlım vallahı yazık sıze bosu bosuna bu ezıyet
bak ben ılk okuynca sandımkı test sonucların cıktıda
bı dr bunu yorulmadı falan
daha test verdım deyınce sok oldum
boyle bı yorum mumkun degıl sacmalık ya
o doktorun patavatsızlıgı.
Bende pıhtılasma cıkmıstıda genetık doktoru hıcbıseyın yokkk dıye sevıncle karsıladı benı
kagıda baktım e dedım mutasyon varmıs
o bıseymı kızım dedı allah caresız dert vermesn cozumu var onun dedı
dusun adam bunu yoktan sayıyo ne kdr pozıtıf
kısıden kısıye boyle degısıyor ıste
hıc kendını uzme bı salak dr ıcın sakınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…