- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.141
canım pasimmmm bende seni çokkkk özledimmm iyiki varsın canım arkadaşımmmm
orliccc ben buralardayım yavrumm arada giriyorum henüz adapte olamadımm.ama özledim seniii.bu arada ne güzel yazmışsın kocaman aileyiz.
dombikim deryoşummm hani görmesem çok kilo aldın diycem ama hala çıtırsın yavrum sennnn.
olicimmmm canım arkadaşımm aşılaman olmuştur inşallah bebeğin çoktan yola çıkmıştır.mis gibi evine gelir inşallahhh
bebişimmmmmsonnn 1 günn yarınıda atlatabilsek heyecandan ölmeden.
nazzzz annem sen nerelerdesinnn özledim ama
snowcumm canım sen nasılsınnn inşallah güzel gidiyordur bebişş öğğ yaptırıyormuu
hayalcimmm sende gel aramıza artık hadi
sonnurcum testi yaptınmı merak ettim valla
bdroner canımm azöncede dedim allahımm inşallah sıkıntılarına son versinn.
özlemcimm annelik nasıl gidiyorrrr
masummm tatlım daha öncede yazdım ama görmemişsindir.allahım analı babalı büyütsün bahtını güzel yapsınn.
evet bana gelice minnoşlar ben geçen gün son kez kontrole gittim parça falan kalmamış vücudum çok şükür kendisi temizlemiş kendini.
kasık ağrım vardı doktor baktı yumurtam çatlamış o yüzden ağrı yapıyormuş.rahim kendini toparlamaya başlamış bu aydan başka 2ay daha dişini sıkacaksın sonra yelkenler foraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebişiimmm vallahi bende meraktan çatlamak üzereyim ama ya yoksaa :18: sabah tes yapsammı çıkar mı sizce kızlar??
canım burdAyım yaşıyorum...senin de iyi olmana sdevindim.sabırsızlıkla melisten gelecek iyi haberi bekliyorum...canım pasimmmm bende seni çokkkk özledimmm iyiki varsın canım arkadaşımmmm
orliccc ben buralardayım yavrumm arada giriyorum henüz adapte olamadımm.ama özledim seniii.bu arada ne güzel yazmışsın kocaman aileyiz.
dombikim deryoşummm hani görmesem çok kilo aldın diycem ama hala çıtırsın yavrum sennnn.
olicimmmm canım arkadaşımm aşılaman olmuştur inşallah bebeğin çoktan yola çıkmıştır.mis gibi evine gelir inşallahhh
snowcumm canım sen nasılsınnn inşallah güzel gidiyordur bebişş öğğ yaptırıyormuu
masummm tatlım daha öncede yazdım ama görmemişsindir.allahım analı babalı büyütsün bahtını güzel yapsınn.
evet bana gelice minnoşlar ben geçen gün son kez kontrole gittim parça falan kalmamış vücudum çok şükür kendisi temizlemiş kendini.
kasık ağrım vardı doktor baktı yumurtam çatlamış o yüzden ağrı yapıyormuş.rahim kendini toparlamaya başlamış bu aydan başka 2ay daha dişini sıkacaksın sonra yelkenler foraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yap bakalım sonı yaaa hep meraktayız inş. tutar
bu ay topik patlama yapsın inş. sen,oli,melis hadı bakalım umutluyuz sızden
canımm cok sukur ıyı gıdıyor bulantılarım yok denılecek kadar az ıkılı test sonucunu beklıyorum cumartesı alıcaz ınsallah..senın de ıyı olmana sevındım cnm bunları hepsı bır sınav ve bır gun ınanıyorumkı hepımız sırasıyla meleklerımızı alıcaz kucaklarımızacanım pasimmmm bende seni çokkkk özledimmm iyiki varsın canım arkadaşımmmm
bebişiimmm vallahi bende meraktan çatlamak üzereyim ama ya yoksaa :18: sabah tes yapsammı çıkar mı sizce kızlar??
inan fena meraklardayımda çaktırmıyorum
akşam baharcımla konuştuk oda bir gün daha bekle cuma günü test yap dedi.bakalım bugün gelir mi adetim:44:
baharım dün verdik testleri.. bir ay sonra çıkıcakmış sonuç.. işte testden sonrada kadınla olan konuşma bu.. kadın dediğimde genetik doktoru..
canım selam.
Kromozom analızı ve trombofılı panelı testlerı yaptırmıs bırı olarak soruyorum bunu
bu kadın test ıcın ornek alırken bu cumleyı neye ıstınaden soylemıs pardonda?
Alınan kan degılmı koldan?
Bu soyledıgı sadece varsayım sen bu testı yaptırdıgın ıcın.
Yoksa sacmalıktan ote degıl.ıhtımal verıp sana bole bısey soylemesı.
Yuze bakınca yada kan alınca anlasılan bısey degıl cunku bu.
Sakın bu 1 ay oturupta kendını yeme yazık edersın canım
hıcbısey cıkacagını sanmıyorum
AYY canım benimm.. ya ağzından bal damlıyor.. inşAllah dediğin gibi olur.. eşimde dün akşam diyor ki ne huzur kaldı ne bişey.. hem kendini yedin hem beni diyorAllah tan yüreğime güç derman istiyorum..
sonnuuuurrrr kız elınde test varda sen duruyon he
valla cıfte halay cekcez ben solıyım
hadı bekletme daha bızı gunun bugunse zaten cıkarrrrrr
melısımde yarın test yapcakmıs hadı hayırlısı ınsallah
bayram edelım bayrammmm
olıcımmm asılaman hayırlı olsn ınsallah bebegın senınle olsun
dualarım senınle kuzum
veeeee dıgerlerııııı opuyorum herkesııı
sabah sabah oksurukten uyku tutmadı buraya dadandım heee
GUNAYDIN kızlar nasılsınız
sonı naptın test yaptınmı?
günaydın kızlarrrr nasılsınızzz çok özledim sizi
ben karmakarışığım heyecanlı-umutlu-endişeli-korku dolu ...........
kızlar inşallah güzel haberler veririm size canlarım yine o güzel dualarınızı bekliyorum hepinizden
yarın hangi saatlerde kan veririm bilemiyorum eşim 4 te çıkıyo ben 5 te çıkıyorum bakalım belki 5 ten sonraya kalır
ama alır almaz yazcam hemen sizee:18::18::18:
canım yaa hoşgeldin meliiss
çok haklısın tabiki bu endişen normal ama az kaldı inşallah istediğimiz sonucu alıcaz öyle hissediyorum ben..
bende sabah erkenden test yapıcam ama tabi bugün gelmezse adetim
hoşbulduk canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririm
hadi bakalım sende inşallah pozitifi görürsün mübarek cuma gününde
o kadar yeme kendınıde adamıda bu kadar panıkde olma
bak baharda dıyıor yokh da dıyor
pahalı deılse başka bi dr daha git gerekirse fakülteye git
hemen ilk dr a inanma üzülmede bu kadar
canım benim ben fakülteye gidiyorum.. orada kan alındıktan sonra doktorLA görüşülüyor.. belki kadın sadece kontrol amaçlı söyledi bilmiyorum ki..1 ay sonra herşey ortaya çıkıcak.. normalde bu testler pahalı.. ben formlardan okumuştum 1000 er lira dedi ama fakültede bi kadınla tanıştım o kırklarelinden geliyormuş ist a uzak diye oradaki doktorlardan fiyat aldım 12000 istiyorlar toplamda dedi.. hakkımızda hayırlısını diliyorum Allah'tan.. Hepimize hayırlısıyla inşAllah tez vakitlerde verirde bebeklerimizi bu testler gerginlikler sona erer..
canım selam.
Kromozom analızı ve trombofılı panelı testlerı yaptırmıs bırı olarak soruyorum bunu
bu kadın test ıcın ornek alırken bu cumleyı neye ıstınaden soylemıs pardonda?
Alınan kan degılmı koldan?
Bu soyledıgı sadece varsayım sen bu testı yaptırdıgın ıcın.
Yoksa sacmalıktan ote degıl.ıhtımal verıp sana bole bısey soylemesı.
Yuze bakınca yada kan alınca anlasılan bısey degıl cunku bu.
Sakın bu 1 ay oturupta kendını yeme yazık edersın canım
hıcbısey cıkacagını sanmıyorum
AYY canım benimm.. ya ağzından bal damlıyor.. inşAllah dediğin gibi olur.. eşimde dün akşam diyor ki ne huzur kaldı ne bişey.. hem kendini yedin hem beni diyorAllah tan yüreğime güç derman istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?