- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.161
SANA bişey sorabilir miyim? sen bu testleri neden yaptırmıştın.. düşük yaptın mı sen hiç..
canım benim ben fakülteye gidiyorum.. orada kan alındıktan sonra doktorLA görüşülüyor.. belki kadın sadece kontrol amaçlı söyledi bilmiyorum ki..1 ay sonra herşey ortaya çıkıcak.. normalde bu testler pahalı.. ben formlardan okumuştum 1000 er lira dedi ama fakültede bi kadınla tanıştım o kırklarelinden geliyormuş ist a uzak diye oradaki doktorlardan fiyat aldım 12000 istiyorlar toplamda dedi.. hakkımızda hayırlısını diliyorum Allah'tan.. Hepimize hayırlısıyla inşAllah tez vakitlerde verirde bebeklerimizi bu testler gerginlikler sona erer..
2 tane kımyasal gebelıgım olmustu cok erken donemlerde
daha beklemeden yapmak ıstedık ıyıkıde yapmısız
sımdı onlemını aldık bak yıne geldı bebegım tutundu bu defa bana cok sukur
ınsallah darısı sana olucak yıpratma kendını.
Senın dusuklerın ne sekılde oldu?
Pıhtılasma testlerıde yapılıyormu?
ya emınmısın okdr olduguna ıst damısın sen?
Ben bursada ozel merkezde 350 tl ye kromozom analızlerını eslı olarak
120 de trombofılı panelıydı sanırım.
Yaa toplam 400kusur tutmustu ıste hepsı.
1 haftada cıktı sonuclar.
Unıversıte bana 6 ay snraya gun vermstı cnku beklemem mumkun degıldı
ısrarlara ve heyecanıma yenik düşerek test yaptım kızlar malesef negatif...
2 tane kımyasal gebelıgım olmustu cok erken donemlerde
daha beklemeden yapmak ıstedık ıyıkıde yapmısız
sımdı onlemını aldık bak yıne geldı bebegım tutundu bu defa bana cok sukur
ınsallah darısı sana olucak yıpratma kendını.
Senın dusuklerın ne sekılde oldu?
Pıhtılasma testlerıde yapılıyormu?
ekrana bakakaldım.. elinde yumurtlama testi var mı.. gebelik olunca o daha hassas bence.. normal gebelik testlerinden daha çok sonuç verdiğine inanıyorum ben.. bu teste de inanıp güvenmiyorum:26:
benim dış gebelik oldu kendiliğinden sonlandı.. sonra 2 tane düşüğüm oldu 5.haftalarda.. ama ilk düşük zaten direk adet günümde kanamayla başladı benim ööle koyu gelince kanama meraktan gittim test yaptırdım gebeliğimi öğrendim.. ikincisi de değerim 23 tü.. sonra 65 oldu bir dahada gidip kan vermedim bir hafta sonrada düşük yaptım..(ama bu arada ben tatile gittim uçağa bindim, denize girdim ama doktor önemi yok bunların dedi) kan pıhtılaşması için testleri yaptırdım fakültede değerler bir tanesi hariç hepsi iyi çıktı ama bir tanesi tam hastanenin referans sınırında çıktı.. doktor da tek başına bi anlam ifade etmez yüksek olması ama dedi sen gebe kaldığında sana iğne yapıcağız dozunu durumuna göre değerlendireceğiz ve ne kadar süre iğne yapacağımıza da bakıcaz o zaman dedi..
sonnurrrr bırak o aptal testı
hassasıyetı yuzunden bıle bıkmıyo bazen ya
hem sabah ılk cısın bıle degıldıııı
lıtfennnnnnn
ya bunun pıhtılasma olduguna emınmısın
pıhtılasma testınde oyle deger aralık falan yokkı
4 tane faktor gen var bunlarda mutasyon var yada normal gıbı bsy yazar :26:
o sorun olan neymıskı sende ?
Canım oncelıkle dusuklerın ıcın cok uzgunum cok ıyı anlıyorum senı
rabbım bır daha asla yasatmasın...
Ama anladıgım kadarıyla sende de pıhtılasmaya yonelık bsy var
ve bı coraspın bı ıgne ısı cozebılecek.
Tabo tam sorunu bılmek gerekır yonlendırebılmek ıcın.
Doktorunde smdı emın olmak adına kromozom analızıne kdr goturmus ısı
bunlar bı tarz durumlarda rutın yapılan testler.
Sen sakın buna takılma.
Pıhtılasman varsa ınce ıyı bı dr bulman lazım cnm
her dr bunu onemsemıyor ben 3 tane degıstırdım
dusuklerden snra aylarca hamıle bıle kalamadım
ama snra buldugum dr sayesnde 2 ayda hamıle kaldım ve suan hersey yolunda
en azından smdıye kdr sorun yasamadık.
Senın bıkere coraspıne onlem ıcın smdıden baslaman lazım.
Ben 2 ay kullandım ıste anca hamıle kaldım tesadufmudur bılmem.
Canım doktor cok onemlı bunu unutma.
Bana erken test ıle ıgneye baslama yoluyla yaklastı
erken ogrenerek mudahale ettık ıgneye basladık
smdı ıgne coraspın vs bunlar devam.
Sende ıcını ferah tut o sonuc beklenırken neler dusunur ınsan ne yasar cok ıyı bılıyorum
ama bsy cıkmayacak buna ınan.
Basıt bı pıhtılasma ıse ınan cozumu var.
Iste yeterkı dogru onlem alınsın.
yaa ama deryaa çıkardı dimi olsaydıı ??
yaa bahar seni dinledim ama yapamadım sabahı bekleyemeden yapıverdim testi böle mal gibi kaldım şimdi
yumurtlama testim yok canım tekrar bi şok daha kaldıramam. ben zaten çatlatma iğneside oldum en azından o bile yansırdı az çok dimi ama yok kopkoyu tek çizgi
ekrana bakakaldım.. elinde yumurtlama testi var mı.. gebelik olunca o daha hassas bence.. normal gebelik testlerinden daha çok sonuç verdiğine inanıyorum ben.. bu teste de inanıp güvenmiyorum:26:
ısrarlara ve heyecanıma yenik düşerek test yaptım kızlar malesef negatif...
canım benim ya çok sağol ne güzel anlatmışsın.. araştırma hastanesine gidiyorum ben.. proteın c-s trampofili (adını yanlış yazabilirim), atıı - yanlış hatırlamıyorsam bu değer sınırdaydı.. mutasyon bulunmamıştır yazan bir iki test yanıtı vardı ama.. ya devlet hastanesi ya hiç bi açıklama yapmıyorlar.. pıhtılaşma testi olduğunu da ben buradan öğrendim.. zaten devlet hastanelerinde doktor bulmakda güç yani her gittiğimde ayrı doktorla görüşmek zorunda kalıyorum ama ben şöyle düşünüyorum bu genetiği inşAllah diyorum çözelim orada.. sonrasında rahim filmim var zaten onlar o sırada testler temizse aşılama deneyelim dediler.. bende ilk aşılamamı yaptırırm sonrasında da Allah büyük diyorum.. pıhtılaşma olsaydı ewet var derlerdi ama değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?