Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

SANA bişey sorabilir miyim? sen bu testleri neden yaptırmıştın.. düşük yaptın mı sen hiç..

2 tane kımyasal gebelıgım olmustu cok erken donemlerde
daha beklemeden yapmak ıstedık ıyıkıde yapmısız
sımdı onlemını aldık bak yıne geldı bebegım tutundu bu defa bana cok sukur
ınsallah darısı sana olucak yıpratma kendını.
Senın dusuklerın ne sekılde oldu?
Pıhtılasma testlerıde yapılıyormu?

ya emınmısın okdr olduguna ıst damısın sen?
Ben bursada ozel merkezde 350 tl ye kromozom analızlerını eslı olarak
120 de trombofılı panelıydı sanırım.
Yaa toplam 400kusur tutmustu ıste hepsı.
1 haftada cıktı sonuclar.
Unıversıte bana 6 ay snraya gun vermstı cnku beklemem mumkun degıldı

benim dış gebelik oldu kendiliğinden sonlandı.. sonra 2 tane düşüğüm oldu 5.haftalarda.. ama ilk düşük zaten direk adet günümde kanamayla başladı benim ööle koyu gelince kanama meraktan gittim test yaptırdım gebeliğimi öğrendim.. ikincisi de değerim 23 tü.. sonra 65 oldu bir dahada gidip kan vermedim bir hafta sonrada düşük yaptım..(ama bu arada ben tatile gittim uçağa bindim, denize girdim ama doktor önemi yok bunların dedi) kan pıhtılaşması için testleri yaptırdım fakültede değerler bir tanesi hariç hepsi iyi çıktı ama bir tanesi tam hastanenin referans sınırında çıktı.. doktor da tek başına bi anlam ifade etmez yüksek olması ama dedi sen gebe kaldığında sana iğne yapıcağız dozunu durumuna göre değerlendireceğiz ve ne kadar süre iğne yapacağımıza da bakıcaz o zaman dedi..

valla ben açıkcası biyerden fiyat almadım netde araştırdıklarım eşimle bana yaklaşık 2000 tl ye yakın. ama o hastanedeki tanıştığım kadın kırklarelinde sordum fiyatlar bunlar dedi ama fakültede ücret ödemiyoruz biz şimdi.. sonucuda kısmetse 9 kasımda alıcakmışız.. hatta enteresan tlf aç bize sonuçları bildiricez dedi.. sıkıntı olursada sanırım hastaneye çağırıyorlar tekrardan.. eğer sonuç onları ikilemde bırakırsa tekrar arıyoruz sizi dedi..

ısrarlara ve heyecanıma yenik düşerek test yaptım kızlar malesef negatif...

ekrana bakakaldım.. elinde yumurtlama testi var mı.. gebelik olunca o daha hassas bence.. normal gebelik testlerinden daha çok sonuç verdiğine inanıyorum ben.. bu teste de inanıp güvenmiyorum:26:

canım benimm ya Allah güle güle inşAllah kucağına almayı da nasip etsin mevlam. belki de bizim önlemimizde bu bahsettikleri iğnedir. o iğneyi vurunca hiçbirşeyim kalmaz belkide.. umut işte.

ekrana bakakaldım.. elinde yumurtlama testi var mı.. gebelik olunca o daha hassas bence.. normal gebelik testlerinden daha çok sonuç verdiğine inanıyorum ben.. bu teste de inanıp güvenmiyorum:26:

nasıl kızıyorum şuan kendime yaa bile bile kalktım test yaptım tamam belki bi umut ben pkolu olduğum için hormonlardan dolayı idrarda hemen çıkmayadabilir diyorum ama.. şimdi doktorumu aradım durumu anlattım genellikle o testler doğru çıkar dedi pazartesiye kadar bekle hala adet olmazsan gel dedi. offff çok stres yaptım yaa kafayı yicem bide doktora dedimki,bu ay klomen içtiğim için günümün geçmemesi gerektiğinide göze alarak hemen umutlandım ben dedim.gecikmede,gebelikte olabilir dedi.

Son düzenleme:
yumurtlama testim yok canım tekrar bi şok daha kaldıramam. ben zaten çatlatma iğneside oldum en azından o bile yansırdı az çok dimi ama yok kopkoyu tek çizgi

ya bunun pıhtılasma olduguna emınmısın
pıhtılasma testınde oyle deger aralık falan yokkı
4 tane faktor gen var bunlarda mutasyon var yada normal gıbı bsy yazar :26:
o sorun olan neymıskı sende ?
Canım oncelıkle dusuklerın ıcın cok uzgunum cok ıyı anlıyorum senı
rabbım bır daha asla yasatmasın...
Ama anladıgım kadarıyla sende de pıhtılasmaya yonelık bsy var
ve bı coraspın bı ıgne ısı cozebılecek.
Tabo tam sorunu bılmek gerekır yonlendırebılmek ıcın.
Doktorunde smdı emın olmak adına kromozom analızıne kdr goturmus ısı
bunlar bı tarz durumlarda rutın yapılan testler.
Sen sakın buna takılma.
Pıhtılasman varsa ınce ıyı bı dr bulman lazım cnm
her dr bunu onemsemıyor ben 3 tane degıstırdım
dusuklerden snra aylarca hamıle bıle kalamadım
ama snra buldugum dr sayesnde 2 ayda hamıle kaldım ve suan hersey yolunda
en azından smdıye kdr sorun yasamadık.
Senın bıkere coraspıne onlem ıcın smdıden baslaman lazım.
Ben 2 ay kullandım ıste anca hamıle kaldım tesadufmudur bılmem.
Canım doktor cok onemlı bunu unutma.
Bana erken test ıle ıgneye baslama yoluyla yaklastı
erken ogrenerek mudahale ettık ıgneye basladık
smdı ıgne coraspın vs bunlar devam.
Sende ıcını ferah tut o sonuc beklenırken neler dusunur ınsan ne yasar cok ıyı bılıyorum
ama bsy cıkmayacak buna ınan.
Basıt bı pıhtılasma ıse ınan cozumu var.
Iste yeterkı dogru onlem alınsın.

sonnurrrr bırak o aptal testı
hassasıyetı yuzunden bıle bıkmıyo bazen ya
hem sabah ılk cısın bıle degıldıııı
karalar baglamak ıcın daha erken kuzum
lıtfennnnnnn

sonnurrrr bırak o aptal testı
hassasıyetı yuzunden bıle bıkmıyo bazen ya
hem sabah ılk cısın bıle degıldıııı
lıtfennnnnnn

yaa ama deryaa çıkardı dimi olsaydıı ??

yaa bahar seni dinledim ama yapamadım sabahı bekleyemeden yapıverdim testi böle mal gibi kaldım şimdi

canım benim ya çok sağol ne güzel anlatmışsın.. araştırma hastanesine gidiyorum ben.. proteın c-s trampofili (adını yanlış yazabilirim), atıı - yanlış hatırlamıyorsam bu değer sınırdaydı.. mutasyon bulunmamıştır yazan bir iki test yanıtı vardı ama.. ya devlet hastanesi ya hiç bi açıklama yapmıyorlar.. pıhtılaşma testi olduğunu da ben buradan öğrendim.. zaten devlet hastanelerinde doktor bulmakda güç yani her gittiğimde ayrı doktorla görüşmek zorunda kalıyorum ama ben şöyle düşünüyorum bu genetiği inşAllah diyorum çözelim orada.. sonrasında rahim filmim var zaten onlar o sırada testler temizse aşılama deneyelim dediler.. bende ilk aşılamamı yaptırırm sonrasında da Allah büyük diyorum.. pıhtılaşma olsaydı ewet var derlerdi ama değil mi?

yaa ama deryaa çıkardı dimi olsaydıı ??

yaa bahar seni dinledim ama yapamadım sabahı bekleyemeden yapıverdim testi böle mal gibi kaldım şimdi

hiiiç ümidi kesme derimm.. Allah büyük adetin gelmedikçe biliyorsun ki umutlara devam Allah inşAllah güldürür yüzünü..

yumurtlama testim yok canım tekrar bi şok daha kaldıramam. ben zaten çatlatma iğneside oldum en azından o bile yansırdı az çok dimi ama yok kopkoyu tek çizgi

aaa bence hiç alakası yok.. çatlatma iğnesi neye o kadar belli etsin.. dur bakalım bi ya.. hemde testi sabah ilk idrarla diyorlar.. sen kaçta yaptın testi kaç kere tuvalte gittin Allah bilir.. canım benimm zaten varsadda değer düşüktür o yüzden yansımamış olabilir.. dur bakalım..

kesınlıkle katılıyorum...ovulasyon testlerı daha net sonuc verıyor benım reglıme 2 gun kala ovulasyon testınde ogrendım gebelıgımı 2 cızgıde kıpkırmızıydı..

tamam proteın s ve c bunlarda fıkır verebılıyor.
Pıhtılasma testının adı trombofılı panelı olarak gecıyo evet.
Mutasyon yok dendıyse demekkı orda bısey yok canım.
Ama proteın s ve c eksıklıgı de dusuge sebep okabılıyoms tek basına
belkı saana bunu demek ıstedıler.hanı kucuk bı sorun var derken,
cok haklısın devlet hastanesınde bu ısler cok zor ınsanın yuzune bakan yok
ben sırf bu yuzden ne yıprandım yeter dedım artık
varım yogumu koydum yok zamanımda bı ton para doktum bu ıslere..
Su sonucuda bekle bakalım.temız cıkacak elbet.
Tum sonuclarınla dr degerlendırsın.
Baktın tatmın olmuyorsun yenı ve bu konuda uzman bı dr arastırıp bulursun.
Asılama sana ne faydakı sen ztn hamıle kalıyosun.
Sana adam akıllı bı yol cızsınlerde bebegın senle kalsın amac o.
Ins sıfa olur. Bebegın gelır senınle kalır. Herseyın caresı var cnm sıkma canını hıc..

suna bak kımsecıkler ugramamıs terkedılmıs gıbııı

uyku tutmuyor benıde puf...

Melıscıgıme dua ettım,
kuzum yarın guzel haberını alıp burayı ve dıger topıclerıde
bırbırıne katcazzz ınsalllaaaaaaaaaaaahhhhhh

cokk ıhtıyacım var halayaaa

sonnurcummm yavrum sende ıns yenı bır testt yaparak cıft cızgıyı gor ınsallaah

neyse ben artık uyuyayııım ınanılmaz kasıklarım agrıyo cok oksurdudm yıne
valla korkuyorm bsy olucak dıye bu oksurukten yaaa (

heh kendı kendıme de konustum artık kapanısı yapayım nslsa kımseler yokkk

haydıı sabaha halayda gorusuruk fıstıklarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…