- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.661
daltonları tamamlamaya 1 kişimiz eksikmiş
gunaydın cancagızlarım
naptınız bayram gelıyo temizlikler başladı mı??
bahar, oli, bebiş, nilay, soni, derya, pasii, özlem, behiyenapıyosunuz özledım hepinizide
behıye naptı yaaa dr la ugrasıyodu :44:
oli gel artık
ohh kuzum...özledim bile ben seniiiii maşallahhh
dinlenmeye gitttimkızlarrrrrrr geldiğimde kimse olmuyor özellikle ayarlasam bu kadar olmaz yani :))
bebişimmmm arefe günüymüş doktor randevun bayram öncesi altın keselerini göreceksin güzel bi hediye olsa gerek güzel haberlerini bekliyorum cnm..
birse çağırdın geldim hani sen nerdesin ??
baharım bende özledim valla senle uzun sohbetlerimizi canım arkadaşım benmm...
nili kız oğlun mu oluyor bi paşa daha geliyor topike desenize ...
deryaa hazırlıklar güzel ilerliyor heycanlı heycanlı :)
soni bnmde başıma gelmşti aşılamanın bayrama gelme olayı iki ay üst üste ertelenmişti ..hayırlısı olsun hakkında..
pasii ,canan sizinkilerde şahane olmuş büyüükçe maşallah onlara ..
hepinizi öpeyim bari ben yinee
maşallah maşallah
ertelıyosun aylar geçiyo kendıne yazık yapma boylecanım benim ben doktora gidiyorum derken genetiğe gittik eşimle test sonuçlarımızı verdik kasım 9 da sonuçlar çıkacak. hayırlısıyla inşAllah.. onun dışında rahim filmimi çektiremedim bu ay yine adet zamanım geliyor ve rahim filmi çektirmekten hemen vazgeçiyorum sonra yine pişman oluyorum birsonraki döngüde yine aynı şeyleri yaşıyorum. sözde bu ay kararlıyım bakalım ne olucak. ben hep dua ettim dedim ki eğer ki rahim filmine gerek yoksa Allah ım beni gerek bırakma filme ama sanırım gitmem gerekicek. Allah iyi sonuçlar almamı sağlasın inşAllah. Rabbim bize yardım etsin. hepimize..
kızlar selamlar iyisiniz inşAllah hepiniz.. ben 30 ekime randevu aldım rahim filmiyle ilgili 15,30 da gidip çektireceğim kısmetse. anestezi olmayacak.. hakkımızda hayırlısı inşAllah.
kızlar selamlar iyisiniz inşAllah hepiniz.. ben 30 ekime randevu aldım rahim filmiyle ilgili 15,30 da gidip çektireceğim kısmetse. anestezi olmayacak.. hakkımızda hayırlısı inşAllah.
ertelıyosun aylar geçiyo kendıne yazık yapma boyle
genetik testin sonucuna cokmu kaldı
senin bu yazdığını okudum ynt yazamadım kendimle hesaplaşmam başladı. eşimde belki sinir oluyordur bana.. kapris yapar gibi oldum ki alakası yok oysa.. sadece korkuydu.. aldım işte randevuyu.. inşAllah mevlam iyi sonuçlar almayıda nasip eder. Hakkımızda hayırlısı.. 30 ekimde gidiyorum rahim filmi çektirirken ölen var mı acaba? neyse inşAllah ecelim gelmemiştir. çapaya gidiyorum ya ben rahim filmimi alıcağım, genetik testlerimin sonuçlarınıda 9 kasımda alıcam belki aşılamaya geçer doktor hayırlısı ne ise o olsun inşAllah. Allah hepimizin gönlündekini bizlere hayırlı etsin. çok ağlamak istiyorum ama işyeri müsait değil. o kadar doluyum ki anlatamam
çok iyi yapmışsın canım üzülme hiç elbette ölen yok hsg den üstelik hastanedesin evet belkı acır canın ama deselerkı bebek sahıbı olmanın bedelı bu deseler yapmazmısın. bi sıçan sidiği içmediğimiz kalıyo valla değil ki hsg
psıkolojını kndın bozuyorusun canım benım yapma boyle eşini kendını bu kadar kasma belkı buda etken cocuk olmayısına
Rabbim hayyıkda hayırlısı neyse onu verıcektır biraz taktire bırak. dua et, kendını rahatlatıcak birşeyler bul yelkenlerı indirme behiş kaldır kuyrugu
öperım senı
huuuuuuuuuuuu şekerlerim tatavanız mübarek olaaaaaaa
arefe gününden 1 gün önceye derler bizim burdabeğendim ama tatavane acaba? internette bile baktım iki dakikada amabişey bulamadım
canımm benimm yaa günaydınn..
güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün geçirelim inşAllah.. hepimiz.. tüm insanlık :)) Allah gönlümüze göre versin inşAllah herşeyi.
kızlar yarın arefe günü bildiiğiniz gibi 1000 tane ihlas okumak ikindi vaktıne kadar çok sevapmış dualarınızda unutmayın inş.
adetliysek bile okuyabiliyor muyuz acep? ben adetliyim ya okuyayım mı
adetliysek bile okuyabiliyor muyuz acep? ben adetliyim ya okuyayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?