Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

üüfff cevap yazsanıza oku oku nerey kadar yaaa

OLİİİİ gel annem gari yaa topaç öksüz kaldı valla

kızlar bi rekora daha imza attım 21 günde adet olmuş oldum...kırmızı kartı yedim maalesef...

güldüm kusura bakma ama.. herşeyde bi hayır vardır ayrıca.. sana batdaşız demiştim ya hani, bugun sabahtan beri adetim gelicek gibi diyorum ki kendi kendime nasıl adetim gelicek olur ya henuz 21 gün falan diye. bi baktım şimdi sen yazmışsın, bende dedim demek ki batdaşımın adeti geldiği için geliyor benim de..

aklıma da bi fıkra geldi anlatıyorum; temel komyon şöförü yokuş aşağı inerken bi bakıyor fren patlamış , bir çocuk var bari onu eziyim demiş. ertesi gün gazetelerde haber pazar yerine dalan kamyon onlarca kişinin yaralanmasına sebeb oldu diye. temele ifadesinde sormuşlar anlatmaya başlamış. fren boşaldı, çocuğu mecbur eziyim dedim. ee pazar yerinde ne işin var demişler.. çocuk birden pazar yerine kaçmasın mı?

huhuuuu

kızlar alışveriş listemi yaptım
aldıklarımı ve örülenleri de yazdım
böylece önmüzdeki 2 ay içinde eksikleri tamamlayıp ALlahın izniyle 8.aya tamamen hazır girmek istiyorum
ALlahım sağlıkla nasip etsin o günleri inşallah

biz iyiyiz sen nörüyon?tuna bey nasıl?kıpır kıpır mı?

iyiyiz yevrum oğlum da iyi maşalah dediğin gibi kıpır kıpır
geçen gün ne güldük eşimle
karnım açıktı bakıyorduk oynuyor mu diye
eşim elinde de kaşık vardı hafifçe vurdu oyna len diye
eşimin vurmasıyla tam diğer taraftan seninki bir vurdu karnım havaya kalktıı

kızlar bebişin ikizler geliyor yuppiiiiiiiiiii ve bebişim ikiz doğuracak etiketlerini kim yazdı
biri kesin bahardır diğeri kim çıksın ortaya
ayyyy melıssss kalbım cıkacaktıııı ıkız gelıyo snadımmmmmm
ayy var ya okuyunca gözlerim nasıl açıldı naa böyle
meğer etiketler için yazmışsın,valla ben yazmadım örtmenim
hahaha aynen aynen benımde gozlerım acıldı

selam deryosummmmmmmmmbırsey kalmadıııı snaa daaaa
buyuk olarak neler aldım besık bebk arabası fln aldınmı?bana kalsa alıcam sımdıden ya

selam niloşum
ilk etapta park yatak alacağım aralıkta kısmetse baharda kendi evimize geçeceğiz o zaman oda yapacağım
araba ve puset de almadım çünkü yeğeniminkileri kullanacğım mis gibi duruyorlar

Son düzenleme:
selam niloşum
ilk etapta park yatak alacağım aralıkta kısmetse baharda kendi evimize geçeceğiz o zaman oda yapacağım
araba ve puset de almadım çünkü yeğeniminkileri kullanacğım mis gibi duruyorlar

en ıyısıcanım gonlune gore alırsın o zmn esyalarını kırada olunca zor yaaa:44da yapmak cok ıstıyorum bende ama ne yapacagım hıc fıkrım yok

en ıyısıcanım gonlune gore alırsın o zmn esyalarını kırada olunca zor yaaa:44da yapmak cok ıstıyorum bende ama ne yapacagım hıc fıkrım yok
eğer kendi evinizin olması gibi bir durum yoksa uzun süre daha kiracıysanız yap bence oda
bizim kısmetse nisan-mayıs gibi ev oturulacak hale gelecek o nedenle yapmıyorum şimdi

Kızlaarrr nabersiniizz

Ben bugün hayatımın en yorucu gününü yaşadım çok yoruldum 2 gündür misafir gelecek diye kendimi fena hırpaladım

dün gece yattım yatakta sağa sola kıvranıyorum ağrıdan eşimde pek memnun olmadı tabi bu durumdan

Melis kız acaba doktorun dediği gibi üçüz olur mu senin he

merak etme tek sen değilisn
önce ben,sonra nilay ,sonra sen
daltonları tamamlamaya 1 kişimiz eksikmiş

gunaydın cancagızlarım
naptınız bayram gelıyo temizlikler başladı mı??
bahar, oli, bebiş, nilay, soni, derya, pasii, özlem, behiye napıyosunuz özledım hepinizide
behıye naptı yaaa dr la ugrasıyodu :44:
oli gel artık

kızlarrrrrrr geldiğimde kimse olmuyor özellikle ayarlasam bu kadar olmaz yani :))
bebişimmmm arefe günüymüş doktor randevun bayram öncesi altın keselerini göreceksin güzel bi hediye olsa gerek güzel haberlerini bekliyorum cnm..
birse çağırdın geldim hani sen nerdesin ??
baharım bende özledim valla senle uzun sohbetlerimizi canım arkadaşım benmm...

nili kız oğlun mu oluyor bi paşa daha geliyor topike desenize ...
deryaa hazırlıklar güzel ilerliyor heycanlı heycanlı :)
soni bnmde başıma gelmşti aşılamanın bayrama gelme olayı iki ay üst üste ertelenmişti ..hayırlısı olsun hakkında..
pasii ,canan sizinkilerde şahane olmuş büyüükçe maşallah onlara ..
hepinizi öpeyim bari ben yinee

eğer kendi evinizin olması gibi bir durum yoksa uzun süre daha kiracıysanız yap bence oda
bizim kısmetse nisan-mayıs gibi ev oturulacak hale gelecek o nedenle yapmıyorum şimdi
suanda tasınma fln yok bılmıyorum walla halaaa dusunuyorum

evet cnmm cok sukur oglusum oluyor...senınde asılaman son osun gelsın melegın alahın ıznıyle

canım benimmm çok sağol inşallah güzel haberlerle dönerim
sen nasılsın yaa gel artık özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiii

eheheheh ikisinide ben yazdım bebiş
birini yazdım beğenmedim silik göründü hırsımı alamadım diğerini yazdım
taa transferden sonra yazdım len yenimi gördün.

tahmin etmiştim
yok kız gördümde yazmak şimdi aklıma geldi

ay sağlıklı olsunda ikiz olsun kısmet canım benimm
kız öğretmenler günü geliyor öğrenciler bebeğe hediye getirse bari

evet canım hayırlısı neyse o olsun
heee kız ama cumartesine geliyoo
bebişe hediye daha ikrama geçer dimi

leyynnn çılgın valla istesen böylesi denk gelmez
olsun sen iyi ol da kuzum test günün ne zamandı senin
dikkat et kendine öpüldün

deme yaaa tüühh
olsun cuma ya da p.tesi getirsinler ALlah ALlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…