Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızçelerrrr

inanın sizinle sohbet etmeyi çoookkk özledim ama benim sıpa uyumuyo yaa gece 3 te yattı sabah 6 da dikildi, daha yeni yattı, hatuna yemek yapıcam şimdi de Allah herkese uzuuuuuuun uzunnn uyuyan bebekler versin tam 6 aydır bir gece bile uyumadım, 10 dakkada bir ağlarr offf neyse

deryoşşş sana tavsiyem mutlaka erken yat Tuna nın biyolojik saati şimdiden alışsın, erken yatmaya ciddiyim haa

gebiş bebişş temizlik falan yapma sakın haa ilk 3 ay çok önemli okulda da zıplayıp hoplama miniklerle ben 6 aylıkken koca göbeğimle okul eğlencesinde çocuklarla kolbastı oynamıştım herkes alkışlamıştı ahhaaaaayyyyy bazende bahçede nöbetçiyken havadan bi top gelirdi gelişine bi vururdum arkadaşlar kızardı bak yapma bunları, hamilelik benim mizacıma ters galiba ayyy çok sıkılmıştım koca göbişten

baharım beee senin bu fıkrayı 4. sınıf okuturken bi öğrencim anlatmıştı sınıfta önce güldüm güldüm sonra ciddileşip böyle fıkraları sınıfta anlatmayalım demiştim aklıma geldi, bazı saf çocuklar öğretmenimmm donunu niye çıkarmışşş falan diye soruyolar ayyy yaa aklıma geldi

bu da benim çingenenin fotosu ve nihayet altı aylıkkk

canomm ben inan biz de çok özledik seni
ama yaramaz kızın her şeyden önemli onun keyfi
Zaten erken uyuyan biriyim ben bilirsin tam gaz devam erken uyumya
ama bu ara geceleri uyanmaya ve bir daha uyuyamamaya başladım ve çok sıkıntı çekiyorum o zaman
inşallah oğlum da benım gibi uyku olur nolur ALlah'ıımmm
fındığın 6 aylık olmuş vay be zaman nasıl da geiyor
maşalah ona
bu arada sen izinde misin hala ücretsiz yani
yoksa döndün mü okula

yok canım çalışmıyorum bu yıl ücretsiz izindeyim, çalıştığımı düşünemiyorum bile, yalnızım bir de çook zor çocuk bakmak ama senin kayınvalidenler yanında en azından yardımcı olurlar, yemeğini yapıp getirseler bile çok rahat edersin, bu arada 32. haftaya kadar rahat günlerin, sonra hareket etmek zor oluyo, sürekli çişin varmış gibi baskı tuvalete gidiyosun 1-2 damla, gece uyanmalar artıyo, ben çok kilo almıştım 30 kilo kadar belkide ondandır, sen hazırlıklara başladın mı ufaktan bana da çok söylediler dinlemedim ama gerşekten çok kıyafet alma özellikle 0-3 ay benim neredeyse 4 valiz kıyafetim boşa gitti, elbiseler etekler, okadar çabuk büyüyolarki zaten evden pek çıkamıyosun, yazık oluyo ama 4 aydan sonra güzel giyiliyo herşey

canım benım kayınvalidemler yakın değil
ben ilçedeyim onalr merkezde
ilk etapta nasipse 1 ay onlarda olacağız annem de olacak
sonra eve geleceğiz annem yine olacak
benim niyetim doğum öncesi en az izni kullanıp sonrasında kullanmak ama şartlar nasıl olur bilmiyorum
öyle olursa eylül ayında 7 aylık olcak
ve işe başlarım mecbur bakıcı tutacağız
alışverişe başladım ama annem ve ablamlar çok uyardı benı sakın 0-3 ay çok alma diye
ama çoktan kasıt ne
işte şimdi ufak bazı eksikler bir de yatağı falan kaldı
artık inşallah hayırlısı ile tamamlarız
bu arada ben de en son 8 kilo almıştım belki 9 olmuştur

Son düzenleme:
kızlar bi rekora daha imza attım 21 günde adet olmuş oldum...kırmızı kartı yedim maalesef...

özledik laa seniii
gel gariiii
halay mendillerini hazırladık haberin olsun

evett bende çook özledim oliyiiiiiiiii hassasım zaten ağlarım bak gel artıkkk

yaaaaaa yerim ben bu cadıyı maşallahhhhhhhhhhhhhhh rabbim korusun canom
yok anacım ne temizliği bizim adam nerdeyse tuvalete bile göndemicek o derece
okuldada hadi oyun salonuna gidip oynayın diyom napim kız
kızlar bi rekora daha imza attım 21 günde adet olmuş oldum...kırmızı kartı yedim maalesef...
yaa kuşum neden böyle erken oldunki senn bence bi doktora görün yaa belki kist falan yada ne bilim başka bi durum vardır ihmal etme tatlım
hayırlısı olsun

kızlar bebişin ikizler geliyor yuppiiiiiiiiiii ve bebişim ikiz doğuracak etiketlerini kim yazdı
biri kesin bahardır diğeri kim çıksın ortaya

Son düzenleme:
ayy var ya okuyunca gözlerim nasıl açıldı naa böyle
meğer etiketler için yazmışsın,valla ben yazmadım örtmenim

gerçekmi sandım yavrumm
ama gerçekte olabilir doktoru arayıp .değerimi söyleyince aaa ikiz üçüz dördüzmü yoksa diye güldü bana
örtmenin yesin seni

ee doğru degil mi?

hımm anlaşılan sen yazmışsın ha

eheheheh ikisinide ben yazdım bebiş
birini yazdım beğenmedim silik göründü hırsımı alamadım diğerini yazdım
taa transferden sonra yazdım len yenimi gördün.

naz yavrum yeni döngün hayırlı olsun kuzum.
inşallah bu son olsun.ama bu değişimler iyiye işaret
hep büyükler derki adet düzeninde bi değişme olunca bebek yolda demekmiş.
bebek kendine yer hazırlarmışş.

gerçekmi sandım yavrumm
ama gerçekte olabilir doktoru arayıp .değerimi söyleyince aaa ikiz üçüz dördüzmü yoksa diye güldü bana
örtmenin yesin seni

hımm anlaşılan sen yazmışsın ha

ay sağlıklı olsunda ikiz olsun kısmet canım benimm
kız öğretmenler günü geliyor öğrenciler bebeğe hediye getirse bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…