- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.621
canomm ben inan biz de çok özledik senikızçelerrrr
inanın sizinle sohbet etmeyi çoookkk özledim ama benim sıpa uyumuyo yaa gece 3 te yattı sabah 6 da dikildi, daha yeni yattı, hatuna yemek yapıcam şimdi deAllah herkese uzuuuuuuun uzunnn uyuyan bebekler versin tam 6 aydır bir gece bile uyumadım, 10 dakkada bir ağlarr offf neyse
deryoşşş sana tavsiyem mutlaka erken yat Tuna nın biyolojik saati şimdiden alışsın, erken yatmaya ciddiyim haa
gebiş bebişş temizlik falan yapma sakın haailk 3 ay çok önemli okulda da zıplayıp hoplama miniklerle ben 6 aylıkken koca göbeğimle okul eğlencesinde çocuklarla kolbastı oynamıştım herkes alkışlamıştı ahhaaaaayyyyy bazende bahçede nöbetçiyken havadan bi top gelirdi gelişine bi vururdum arkadaşlar kızardı bak yapma bunları, hamilelik benim mizacıma ters galiba ayyy çok sıkılmıştım koca göbişten
baharım beee senin bu fıkrayı 4. sınıf okuturken bi öğrencim anlatmıştı sınıfta önce güldüm güldüm sonra ciddileşip böyle fıkraları sınıfta anlatmayalım demiştim aklıma geldi, bazı saf çocuklar öğretmenimmm donunu niye çıkarmışşş falan diye soruyolar ayyy yaa aklıma geldi
bu da benim çingenenin fotosu ve nihayet altı aylıkkk
Eki Görüntüle 535473
canomm ben inan biz de çok özledik seni
ama yaramaz kızın her şeyden önemli onun keyfi
Zaten erken uyuyan biriyim ben bilirsin tam gaz devam erken uyumya
ama bu ara geceleri uyanmaya ve bir daha uyuyamamaya başladım ve çok sıkıntı çekiyorum o zaman
inşallah oğlum da benım gibi uyku olur nolur ALlah'ıımmm
fındığın 6 aylık olmuş vay be zaman nasıl da geiyor
maşalah ona
bu arada sen izinde misin hala ücretsiz yani
yoksa döndün mü okula
yok canım çalışmıyorum bu yıl ücretsiz izindeyim, çalıştığımı düşünemiyorum bile, yalnızım bir de çook zor çocuk bakmak ama senin kayınvalidenler yanında en azından yardımcı olurlar, yemeğini yapıp getirseler bile çok rahat edersin, bu arada 32. haftaya kadar rahat günlerin, sonra hareket etmek zor oluyo, sürekli çişin varmış gibi baskı tuvalete gidiyosun 1-2 damla, gece uyanmalar artıyo, ben çok kilo almıştım 30 kilo kadarbelkide ondandır, sen hazırlıklara başladın mı ufaktan bana da çok söylediler dinlemedim ama gerşekten çok kıyafet alma özellikle 0-3 ay benim neredeyse 4 valiz kıyafetim boşa gitti, elbiseler etekler, okadar çabuk büyüyolarki zaten evden pek çıkamıyosun, yazık oluyo ama 4 aydan sonra güzel giyiliyo herşey
Ya işte ameliyat demiş dr.
inşallah olur istediğin tatlım ama olursada sağlıklı olsun..
evet kesinlikle oturunca hiç bir anlamı kalmıyor zayıflamanın :)
biz annesi babası olarak mehmet diye seslenmeyecekken başkasının ona mehmet demesi hoşuma gitmiyor
oğlumun adı mehmet tuna
bunu sana bir kez daha söylemiştim ama sen sanki bbenı kızdırmaya çalışıyormuş gibi tavır takınıyorsun sonnur
kızlar da şakayla karışık memet diyorlardı onlara bu konuda hassasım dedim ve herkes benı saygıyla karşıladı
bunu sen niye yapamadın anlamıyorum
farklı bir anlamı oluyor evet benım için
hoşuma gitmiyor umarım bu kez anlatabilmişimdir İLGİNÇ
Bak Derya'cım,benimde herkes gibi sana saygım var,bir Anne babanın çocuğuna istediği isimle seslenmesi en doğal hakkı.Ben bunu yazarken,kötü bir niyet düşünmedim.
Bu olayı bu kadar büyütmeni hamilelik psikolojisine bağlıyorum.
Yine de temennim,çocuğuna hayırlısıyla kavuşmandır. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bak Derya'cım,benimde herkes gibi sana saygım var,bir Anne babanın çocuğuna istediği isimle seslenmesi en doğal hakkı.Ben bunu yazarken,kötü bir niyet düşünmedim.
Bu olayı bu kadar büyütmeni hamilelik psikolojisine bağlıyorum.
Yine de temennim,çocuğuna hayırlısıyla kavuşmandır. Allah herkesin gönlüne göre versin.
benım hamilelik psikolojime verme
çünkü ben bunları alınganlık yaptığım için falan yazmıyorum
ben bebeğimin erkek olduğunu öğrendiğim günden beri bu durumla ilgili sıkıntımı anlattım burda
sen de buna şahitsin
bir kez söyledim ,yine yaptın ve doğal olarak sinirlendim
hamilelik psikolojisi ile ilgisi falan yok
gayet bilinçliydim bu tepkiyi veririken
ayrıca cevabıma verdiğin cevap beni daha da sinirlendirdi
MEmet diyince farklı bir anlam mı oluyor ilginç
kusura bakma seni kızdırdım galiba,ya da ben şaka yapmak istemiştim diyeceğin yerde
dediğin gibi Allah herkesin gönlüne göre versin ,senin de
özledik laa seniii
gel gariiii
halay mendillerini hazırladık haberin olsun
kızçelerrrr
inanın sizinle sohbet etmeyi çoookkk özledim ama benim sıpa uyumuyo yaa gece 3 te yattı sabah 6 da dikildi, daha yeni yattı, hatuna yemek yapıcam şimdi deAllah herkese uzuuuuuuun uzunnn uyuyan bebekler versin tam 6 aydır bir gece bile uyumadım, 10 dakkada bir ağlarr offf neyse
deryoşşş sana tavsiyem mutlaka erken yat Tuna nın biyolojik saati şimdiden alışsın, erken yatmaya ciddiyim haa
gebiş bebişş temizlik falan yapma sakın haailk 3 ay çok önemli okulda da zıplayıp hoplama miniklerle ben 6 aylıkken koca göbeğimle okul eğlencesinde çocuklarla kolbastı oynamıştım herkes alkışlamıştı ahhaaaaayyyyy bazende bahçede nöbetçiyken havadan bi top gelirdi gelişine bi vururdum arkadaşlar kızardı bak yapma bunları, hamilelik benim mizacıma ters galiba ayyy çok sıkılmıştım koca göbişten
baharım beee senin bu fıkrayı 4. sınıf okuturken bi öğrencim anlatmıştı sınıfta önce güldüm güldüm sonra ciddileşip böyle fıkraları sınıfta anlatmayalım demiştim aklıma geldi, bazı saf çocuklar öğretmenimmm donunu niye çıkarmışşş falan diye soruyolar ayyy yaa aklıma geldi
bu da benim çingenenin fotosu ve nihayet altı aylıkkk
Eki Görüntüle 535473
yaa kuşum neden böyle erken oldunki senn bence bi doktora görün yaa belki kist falan yada ne bilim başka bi durum vardır ihmal etme tatlımkızlar bi rekora daha imza attım 21 günde adet olmuş oldum...kırmızı kartı yedim maalesef...
kızlar bebişin ikizler geliyor yuppiiiiiiiiiii ve bebişim ikiz doğuracak etiketlerini kim yazdı
biri kesin bahardır diğeri kim çıksın ortaya
kızlar bebişin ikizler geliyor yuppiiiiiiiiiii ve bebişim ikiz doğuracak etiketlerini kim yazdı
biri kesin bahardır diğeri kim çıksın ortaya
ayy var ya okuyunca gözlerim nasıl açıldı naa böyle
meğer etiketler için yazmışsın,valla ben yazmadım örtmenim
ee doğru degil mi?
gerçekmi sandım yavrumm
ama gerçekte olabilir doktoru arayıp .değerimi söyleyince aaa ikiz üçüz dördüzmü yoksa diye güldü bana
örtmenin yesin seni
hımm anlaşılan sen yazmışsın ha
slm güzeller hepiniz iyisiniz maşallah..
en kısa zamanda yanınızda olcam inşşş...
hepinizi öpüyorum en kocamanından ...
gerçekmi sandım yavrumm
ama gerçekte olabilir doktoru arayıp .değerimi söyleyince aaa ikiz üçüz dördüzmü yoksa diye güldü bana
örtmenin yesin seni
hımm anlaşılan sen yazmışsın ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?