Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

snow yavrucum özel mesajını aldım ama o iş imkansız
ocağa kadar öyle bi haber veremiycem.ocak 15başlarım çalışmalara.
daha rahim kendine gelmedi.bazen leke leke geliyor.
oğluşuna isim düşündünmü kız.

dun sen yazdın yaaaaa bekle bekleee senden cvp yok bı bakım bu kız ne haltlar yıyo dedımbı baktımmmm gebelık bolumune bakıyordunnn oh beeeee dedımmm ondan sonra sana ozel msj attımmmm napalım balım kısmet zamanı var gec olsun guc olmasın artık....

yok cnm esımle tartısma halındeyızz suanda anlasmayı bozdugum ıcın kedı kopek gıbıyız

kız olursa ben erkek olursa ısmı o koyucaktı koydugu ısımlerı kabul etmeyınceee bırbırımızı yıyoruz anca

evet şekercim yaa isim konusu gerçekten can sıkıyor.
bizim bile ilk günden başlamıştı.neyseki havamızı aldık
bizde sizin gibi anlaşmıştık hala da öyle diyoruz erkek olursa eşim kız olursa ben koyucam kısmet olursa.
ama ben eşimin beğendiğine tamam diyorum o benimkine demiyor bi türlü.
bu durumda bizlere haksızlık
neyse inşallah ortak bi sonuca varırsınız.

hiçkimsenin geldiği yok artık topiğeee
ben de gelmicem işteeeeeeeee

evet deryoşumm artık kimseler girmiyor.
aslında herkes takip ediyor

ben yoruldum artık ama bilmiyorum ki herkes ben gibi yorgun mu

karanfilcim herkes yorgun emin ol sadece sen değilsin.
birde herkes artık en ince ayrıntısına kadar herşeyi öğrendi.
ilk topiğe girdiğimiz zamanlar hatırlarsan herkes bi bilgiyle gelirdi ve şaşırırdık bu işin içinde neler var diye.
ama artık bilmediğimiz b.k kalmadıki.
ne bilim ilk zamanlarımı düşünüyorumda bu kürler falan ne kadar büyük bi olay gibi gelirdi bana
şimdi hepsinin gereksiz olduğunu düşünüyorum.
ilaç iğne ilişki vs. tek olay zamanının gelmesiymiş.

ne diyebilirim ki..
herşeyi çok az sözle çok güzel ifade etmişsin...

hayırlısı canımm belkıde saglıksız olacaktı senın ıcın buymus hayırlısı uzme canını yıne olacak elbet burda zamanı gelıcek hepımız bebişlerımız fotolarını paylasıcaz tamamen dogmus bebeklerımıze odaklı bı topık olacak allhınıznıyle

bızde de tam tersiii hiiç aklıma gelmeyen isimler söyleyıp benı delırtıyor bakalım allah sonumuzu hayır etsın..

gunaydın kızlar benim kırmızılar geliverdıler 2 gün gecikmeyle

baharcım nasılsın canım çok özledım senı konusamadık uzun zamandır. oliden haber varmı

melisde gelmıyo halbukı yatmıyomu bu hatunkı cek bilg.kucagına anacım boş bırakma 3üzle dolcak inş.

derya şekerim ben özlerım senı nere gırmıcen ? metuş nasıl

nilaycım hayırlısyla al inş. kucagına isim falan hallolur tatlı telaşlar bunlar eşinde eminim güzel isimler seçiyordur sen ses etme o kıramaz zaten seni

soni nerelerdeyse gezıyooo heralde orda burda

paside gelmez oldu ???

saol cnm inşallahhhhh eşim önce hamza dedi sonra furkan dedi en son yavuz selım dedi....sadce selım olabılır dıyorum yok dıyor bırde yekta var aklımızda selım ve yekta arasında buyukcekısmelerımız var bakalım kım galıp gelecek

Selam kızçelerim herkesin keyifler yerindedir inşallah
Benim bu ara koşturmacalı geçti üstüne önce deniz ardından ben grip olduk
Pek uğrayamadın kusura bakmayın ama hep aklımdasınız
Hepinizi çok özledim toplaşalım en kısa zamanda inşallah
Eski günler aklıma geliyor bazen yüzünde bir tebessüm buluyorum o günleri düşününce
En kısa zamanda topiğimizin toparlanacağına eminim

pasiiiiiiiiimmmmm canımmmmmmmmm
ben geldimm
geçmiş olsun kuzummmm
seni bulmuşken sorularu hemen yağdırıyorum
bebek için burun aspiratörü şart mı alayım mı?
ateş ölçer ne marka tavsiye edersinn
anacım küvet alacam 100-150 diyorlar plastiğe sen kaça almıştın

kız gelmez miyim şaka yaptım ben sitem ettim
tabi ki burdayım ben

furkan ismide cok hoş anlamlı tarık da guzel bak kurandan oda
benım eşimde yavuz selım hayranı oda der arada
ama bızımkı belli arık 2.lere isim düşünüyorum ben
kız gelmez miyim şaka yaptım ben sitem ettim
tabi ki burdayım ben

hoooyytt gelmede görüüm hamile neyın demem yapıştırırım ensenıze metuşu cek aradanda
napıyosun nasılsın anlat hele özledım senıde

paside gelmıs gıtmıs beklıyos pası senıde

efendim bunları kitaplarımızda sürekli yazdık okunmuyorki

selam bebeklerrrr

deryoşum burun aspiratörü ben almıştım uyduruk bebe dorun hiç bi işe yaramadı, bana ilk defa cemre 6 aylıkken lazım oldu ve kesinlikle otri bebe diyorum diğerleriyle temizlenmiyo, ama aciliyeti olan bişey değil burnu tıkanırsa hemen eczaneden alıverirsin ama küçük yerde oturuyosan olmayabilir izmirden alırsın ama bir gün mutlaka ihtiyacın olacak ateş ölçer kulaktan braun aldım küveti ben 20 liraya almıştım ama gideri yok ilk 3 ay rahat yıkadım küvette içine file al ama fileyi iyisinden al 35 tl filandı sevi bebe ben hala kullanıyorum. küvet şu an işime yaramıyo çünkü gideri olmadığı için su doluyo artık yürümeye başlayınca tekrar kullancam şuan ben duşakabinin içine fileyi seriyorum üstüne yatırıyorum duş başlığıyla direk yıkıyorum böyle yapanda yoktur eminim dediğim gibi gidersiz küvet 4 aydan yürüyene kadar işe yaramıyor tabi eğer yıkarken yanında birisi olacaksa gidersiz küvetide kullanırsın ama ben yalnız yıkadığım için tutacak biri olmuyo

Bebişşşşşşşşşşşşş inanamıyorum vvvuuuuuuuuuuuuuuu üçüz bile olabilirmiş haaaaaa

sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil, benim dayımın üçüzleri var doğduklarından beri kavga ediyolar ama niyeyse benim içimden senin ikizlerin olacak gibi geliyor bir kız bir erkek tekrar hayırlı osun canım kendine iyi bak

baharrrr ne o kız sekiz buçukta gelin diyon bebemi yerde ağlar bırakıyorum geliyorum bizim hatun yok valla sohbet etmeyi özledim bee ama durun siz bebişlerle uğraşırken ben büyütmüş olcam topikten topiğe fink atcam ahh ahh

pasim geçmiş olsun bizde atlattık o salgını burnuna bol serum fizyolojik sık otri bebeyle çek yastığını da 2 damla cold mix gribin tek tedavisi buymuş

veee hamiş kızlarr kendinize iyi bakın bol bol zor yemek ler yapın sarma dolma börek zira doğurunca o yemekleri özleyeceksinizz

bende çokkk özledimmm senii canımmmm
ben iyiyim hayatım aynen devam işte.
oliyle en son konuştuğumuzda adet olmuştu
artık çok fazla giremiyor ama hepimiz onu çokkkkk özledik artık yeter bu hasrettt.
neti tamamen kestirdi ama inşallah en yakın zamanda bağlatırrrr.

canım pasimmm çokk geçmiş olsunnnn dikkat et kendinede bebişinede.
senin kusurun olmaz yavrummm tabiki yoğunsundur.
seni seviyorummmmm

canommmmm canım canommmm amacım herkesi bir araya getirmektiii ama malesef planlar tutmadı.
herkes iyi bi haber vereceğimi düşünerek gelir dedim.
çünkü bizler böyle güzel günlerde ve malesef kötü günlerde biraraya gelebiliyoruz.
sabahlara kadar sohbetlerimizi özledim ama belki bu ayrılıkta iyi gelir herkeseee.
ayyy kusura bakma kızzzz cemremi öppp onu ağlattığım içinnn özür dilerim tombişimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…