- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.741
Selam arkadaslar kizimi dogurdum cok sukur simdi de onunla geciriyorum gunlerimi bir sabah bir aksam oluyor vakit nasil geciyor anlamis degilim.
Bende gelip okuyorum yazdiklarinizi ama herzaman yazmiyorum.
Bebisime cok sevindim hayirlisiyla o da alir kucagina bebislerini
Darisi diger arkadaslarimin basina olsun insaallah her zaman dua ediyorum vakti saati gelince sizlerde bu mutluluga kavusucaksiniz arkadaslar
Beloved cok dogru diyor bebek oldugundan beri adam akilli yemek yapamadim hep basit uyduruk seyler yaptim bazen yemege vakit bulamiyorum o derece kiz beni bagliyor hep o ac zaten bir uyaniyor yaygarayi kopariyor doyana kadar cok da istahli maasallah benim sutum yetmiyor mama da veriyoruz cuma kontrolumuz var bakalim ne kadar buyumusuz
Hepinizi opuyoruz kizimla
bunlar güzel telaşlar güzel uğraşlar canım.bebişler sağlıklı huzurlu olsunda arada gelseniz iyi olduğunuzu deseniz yeter.
öpüyorum seni ve bebişiiiii
efendim bunları kitaplarımızda sürekli yazdık okunmuyorki
selam bebeklerrrr
deryoşum burun aspiratörü ben almıştım uyduruk bebe dorun hiç bi işe yaramadı, bana ilk defa cemre 6 aylıkken lazım oldu ve kesinlikle otri bebe diyorum diğerleriyle temizlenmiyo, ama aciliyeti olan bişey değil burnu tıkanırsa hemen eczaneden alıverirsin ama küçük yerde oturuyosan olmayabilir izmirden alırsın ama bir gün mutlaka ihtiyacın olacakateş ölçer kulaktan braun aldım küveti ben 20 liraya almıştım ama gideri yok ilk 3 ay rahat yıkadım küvette içine file al ama fileyi iyisinden al 35 tl filandı sevi bebe ben hala kullanıyorum. küvet şu an işime yaramıyo çünkü gideri olmadığı için su doluyo artık yürümeye başlayınca tekrar kullancam şuan ben duşakabinin içine fileyi seriyorum üstüne yatırıyorum duş başlığıyla direk yıkıyorum böyle yapanda yoktur eminim dediğim gibi gidersiz küvet 4 aydan yürüyene kadar işe yaramıyor tabi eğer yıkarken yanında birisi olacaksa gidersiz küvetide kullanırsın ama ben yalnız yıkadığım için tutacak biri olmuyo
korunmaya devammı canım? nasıl sağlıgın kendını nasıl hissedıyorsun?bende çokkk özledimmm senii canımmmm
ben iyiyim hayatım aynen devam işte.
oliyle en son konuştuğumuzda adet olmuştu
artık çok fazla giremiyor ama hepimiz onu çokkkkk özledik artık yeter bu hasrettt.
neti tamamen kestirdi ama inşallah en yakın zamanda bağlatırrrr.
Selam arkadaslar kizimi dogurdum cok sukur simdi de onunla geciriyorum gunlerimi bir sabah bir aksam oluyor vakit nasil geciyor anlamis degilim.
Darisi diger arkadaslarimin basina olsun insaallah her zaman dua ediyorum vakti saati gelince sizlerde bu mutluluga kavusucaksiniz arkadaslar
Beloved cok dogru diyor bebek oldugundan beri adam akilli yemek yapamadim hep basit uyduruk seyler yaptim bazen yemege vakit bulamiyorum o derece kiz beni bagliyor hep o ac zaten bir uyaniyor yaygarayi kopariyor doyana kadar cok da istahli maasallah benim sutum yetmiyor mama da veriyoruz cuma kontrolumuz var bakalim ne kadar buyumusuz
korunmaya devammı canım? nasıl sağlıgın kendını nasıl hissedıyorsun?
oli cepten falan denese yaaa oliiiiiiiii duy sesimi anacım şamatayı özledım
bebişte yok epeydır
üüüüüfffff yine kimse tyokk
bahaaaaaaarrr sen niye gelmiyorsun topiğe yaa kızacağım valla
ben yarın izmir'e gidiyorum oğluşumu göreceğim inşallah
sağlıklıdır umarım
deryoşum ben geliyorum ama başka kimseler olmayınca kendi kendimemi konuşayım
benim hakkımda yazan olursa cevaplıyorum yada ne bilim yazmam gerektiğinde.
çokta zorlamamak lazım.herkes sen ben değil işte
hayırlısı canım o zamanevet canım ocağa kadar devam edicem korunmaya.
çünkü tam yoluna girmedi herşey.bazen leke geliyor.
oli bizi okuyor ama yazamıyor.
arada selam söleyin arada küfür edin arada sevdiğinizi söleyin bize cevap veremiyor.,
olicim şimdi bitkisel hayatta.töbe töbeeee
selamlar, rahim filmini çektirebildim sonunda rahim iyi amadış gebelikten dolayı sol tüpüm kapalıymış. doktora falan gitmedim. bi başka doktor baktı bişeyler söyledi de babam rahatsız kızlar ya canım çok sıkkın. yoğun bakımda şu an da durum ciddi. hiç birşey yapasım yok.. dua eder misiniz babacığım için.
selamlar, rahim filmini çektirebildim sonunda rahim iyi amadış gebelikten dolayı sol tüpüm kapalıymış. doktora falan gitmedim. bi başka doktor baktı bişeyler söyledi de babam rahatsız kızlar ya canım çok sıkkın. yoğun bakımda şu an da durum ciddi. hiç birşey yapasım yok.. dua eder misiniz babacığım için.
Allah şifa versin cnaım babana
ah canım benim. çok çok geçmiş olsun.
allah inşallah acil şifalar versin babacığına,
biran önce sağlığına kavuşsun.
dua edeceğim sizin için.
çok çok sağolun kızlar ya. gündüz saat 4 de açıklama yapıyorlar hastaneye gidiyorum tekrar işe dönüyorum. Allah tan inşAllah Yarabbim hayırlısıyla sağlığıyla geri dönmesini diliyorum. Bu arada rahim filmimde tüpüm kapalı ama ben dış üzerine 2 düşük yaşadım gebe kalabildim yani. açılması imkansızmış rahim filmini çeken söyledi ama çünkü komple iptal olmuş o tüp dedi. burada doktor vrya bi formda ona yazdım doktorunla konuş demiş bazı hallerde tüpün çıkarılması gerekebilir demiş.ama düşünüyorum ki rahim filmini çektirmeseydim tüpü öğrenmeyecektim. o düşükler gerçekleşmeseydi rahim filmi çektirmeyecektim. bööle uzuyor liste. ayyy yüzüm pek gülemedi son zamanlarda ama Allah beterinden korusun diyorum. 9 kasımda genetik sonucu var. onuda öğrenmek istemiyorum. Allah ım herkeslere tümm hastalara şifa versini. Benim babama da inşAllah versin.
canımmm öncelikle çokkk geçmiş olsunnnn ama sen bi doktorla sınırlı kalmadan sonuçlarını göster yapılabilecek bişey varsa çözüme gidersinn.
ama eğer tıkalı tüp açılmazsa da üzülme sonuçta diğer tüpünle gebe kalabildin.yine kalacaksın inşallahhh.
baban içinde çokkk çokk geçmiş olsun rabbim en acilinden şifasını versinn.duaalarımız babanla.
allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesinn.ve ben inanıyorum çok kısa sürede iyileşecek inşallahhhh
cnm bnm ucuzmuuuuuuuuuuuuuuuu anaamm nasil bakican kizz ben biriyle zor ugrasiorumevet canım şükürler olsun hamileyim
çok sağol özlemcim inşallah bende senin gibi kucağıma alırım hayırlısıyla
ya bende adını sorcaktım sana ama unuttum arda cım nasıl çok öpüyorum onu resim bekliyorum en kısa zamandaa
kızz özlemm nasılsınız oğlunu öp bizim için
kızlarr mutlu bayramlar
nice Cumhuriyet Bayramlarına
unutmayın Cumhuriyeti Atamız ve arkadaşları kurdu, O'nu yüceltecek olan biziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?