Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Selam arkadaslar kizimi dogurdum cok sukur simdi de onunla geciriyorum gunlerimi bir sabah bir aksam oluyor vakit nasil geciyor anlamis degilim.
Bende gelip okuyorum yazdiklarinizi ama herzaman yazmiyorum.
Bebisime cok sevindim hayirlisiyla o da alir kucagina bebislerini
Darisi diger arkadaslarimin basina olsun insaallah her zaman dua ediyorum vakti saati gelince sizlerde bu mutluluga kavusucaksiniz arkadaslar
Beloved cok dogru diyor bebek oldugundan beri adam akilli yemek yapamadim hep basit uyduruk seyler yaptim bazen yemege vakit bulamiyorum o derece kiz beni bagliyor hep o ac zaten bir uyaniyor yaygarayi kopariyor doyana kadar cok da istahli maasallah benim sutum yetmiyor mama da veriyoruz cuma kontrolumuz var bakalim ne kadar buyumusuz
Hepinizi opuyoruz kizimla

bunlar güzel telaşlar güzel uğraşlar canım.bebişler sağlıklı huzurlu olsunda arada gelseniz iyi olduğunuzu deseniz yeter.
öpüyorum seni ve bebişiiiii

bunlar güzel telaşlar güzel uğraşlar canım.bebişler sağlıklı huzurlu olsunda arada gelseniz iyi olduğunuzu deseniz yeter.
öpüyorum seni ve bebişiiiii

Allaha sukur sagligimiz yerinde bugunlere geldik hep sukrediyorum zaten

Gercekten sohbetlerimizi ozledim kalabalik oldugumuz gunleri sizlerin de iyi oldugunuzu gormek guzel canim hepinizi cok seviyorum hep aklimdasiniz iyi ki tanidim sizleri

canım şimdi sipariş verdik Sevi bebeden küvet file kova maşrapa falan
valla 25-30 gibi bir şeydi küvet giderli
sağol bilgiler için bebikim
öppp miniği bizim içinn

korunmaya devammı canım? nasıl sağlıgın kendını nasıl hissedıyorsun?
oli cepten falan denese yaaa oliiiiiiiii duy sesimi anacım şamatayı özledım
bebişte yok epeydır

sağlıklı günlere büyüt inş.
adım adım yaşıcaz inş. senle bizde kızının güzel günlerini

üüüüüfffff yine kimse tyokk
bahaaaaaaarrr sen niye gelmiyorsun topiğe yaa kızacağım valla

ben yarın izmir'e gidiyorum oğluşumu göreceğim inşallah
sağlıklıdır umarım

korunmaya devammı canım? nasıl sağlıgın kendını nasıl hissedıyorsun?
oli cepten falan denese yaaa oliiiiiiiii duy sesimi anacım şamatayı özledım
bebişte yok epeydır

evet canım ocağa kadar devam edicem korunmaya.
çünkü tam yoluna girmedi herşey.bazen leke geliyor.
oli bizi okuyor ama yazamıyor.
arada selam söleyin arada küfür edin arada sevdiğinizi söleyin bize cevap veremiyor.,
olicim şimdi bitkisel hayatta.töbe töbeeee

üüüüüfffff yine kimse tyokk
bahaaaaaaarrr sen niye gelmiyorsun topiğe yaa kızacağım valla

ben yarın izmir'e gidiyorum oğluşumu göreceğim inşallah
sağlıklıdır umarım

deryoşum ben geliyorum ama başka kimseler olmayınca kendi kendimemi konuşayım
benim hakkımda yazan olursa cevaplıyorum yada ne bilim yazmam gerektiğinde.
çokta zorlamamak lazım.herkes sen ben değil işte

selamlar, rahim filmini çektirebildim sonunda rahim iyi amadış gebelikten dolayı sol tüpüm kapalıymış. doktora falan gitmedim. bi başka doktor baktı bişeyler söyledi de babam rahatsız kızlar ya canım çok sıkkın. yoğun bakımda şu an da durum ciddi. hiç birşey yapasım yok.. dua eder misiniz babacığım için.

hayırlısı canım o zaman
oliiiiiiiiii naniiiiiiiiiik yapıyorum şekerim sanaaa özledım valla msnyede gelmıyosun (benımkıde sacmalık ahah buraya gelemeyen hatuna msn gel dıe kızıyorum )

gecmış olsun yaaa Allah iyiligini versin inş.
sanada gecmıs olsun tedavısı varmı amelıyatlamı acıyolar tupu ?

Allah şifa versin cnaım babana

ah canım benim. çok çok geçmiş olsun.
allah inşallah acil şifalar versin babacığına,
biran önce sağlığına kavuşsun.
dua edeceğim sizin için.

gecmış olsun yaaa Allah iyiligini versin inş.
sanada gecmıs olsun tedavısı varmı amelıyatlamı acıyolar tupu ?[/QUOTE]

Allah şifa versin cnaım babana

ah canım benim. çok çok geçmiş olsun.
allah inşallah acil şifalar versin babacığına,
biran önce sağlığına kavuşsun.
dua edeceğim sizin için.

çok çok sağolun kızlar ya. gündüz saat 4 de açıklama yapıyorlar hastaneye gidiyorum tekrar işe dönüyorum. Allah tan inşAllah Yarabbim hayırlısıyla sağlığıyla geri dönmesini diliyorum. Bu arada rahim filmimde tüpüm kapalı ama ben dış üzerine 2 düşük yaşadım gebe kalabildim yani. açılması imkansızmış rahim filmini çeken söyledi ama çünkü komple iptal olmuş o tüp dedi. burada doktor vrya bi formda ona yazdım doktorunla konuş demiş bazı hallerde tüpün çıkarılması gerekebilir demiş.ama düşünüyorum ki rahim filmini çektirmeseydim tüpü öğrenmeyecektim. o düşükler gerçekleşmeseydi rahim filmi çektirmeyecektim. bööle uzuyor liste. ayyy yüzüm pek gülemedi son zamanlarda ama Allah beterinden korusun diyorum. 9 kasımda genetik sonucu var. onuda öğrenmek istemiyorum. Allah ım herkeslere tümm hastalara şifa versini. Benim babama da inşAllah versin.

canımmm öncelikle çokkk geçmiş olsunnnn ama sen bi doktorla sınırlı kalmadan sonuçlarını göster yapılabilecek bişey varsa çözüme gidersinn.
ama eğer tıkalı tüp açılmazsa da üzülme sonuçta diğer tüpünle gebe kalabildin.yine kalacaksın inşallahhh.
baban içinde çokkk çokk geçmiş olsun rabbim en acilinden şifasını versinn.duaalarımız babanla.
allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesinn.ve ben inanıyorum çok kısa sürede iyileşecek inşallahhhh

allah saglıklı hayırlı evlat etsin inşş.kızın resimdeki mi

çok sağol baharımm.. inşAllah iyileşir babam.. gecem gündüzüm duayla geçiyor. hep uyumak istiyorum. uyuyunca herşey geçiyor sanki. inşAllah dediğin gibi Allah sevdiklerimizi sağlıkla inşAllah eksik etmesin başımızdan.

merhabalar kızlar.bdroner canım çok gecmiş olsun.babana acil şifalar diliyorum.kızlar bu arada eşim sperm testini yeniledi.morfoloji ne yazık ki yine sıfır çıktı..
ileri hareketli yüzde 11 den 32 e çıkmış.toplam sperm sayısı 69 milyon.sizce bu sonuçlarla aşılama mı olur yoksa tüp bebek için direk rapor verirler mi?

cnm bnm ucuzmuuuuuuuuuuuuuuuu anaamm nasil bakican kizz ben biriyle zor ugrasiorumama allah guc verir hayirlisi ne ise o olsun...ardacik da ii masallah ama bazen bi ciglik cigliga apartmani inletio
kızz özlemm nasılsınız oğlunu öp bizim için

kızlarr mutlu bayramlar
nice Cumhuriyet Bayramlarına
unutmayın Cumhuriyeti Atamız ve arkadaşları kurdu, O'nu yüceltecek olan biziz

nasil olalim tatlimm gece uyku yok durmadan meme ac kapaaltini degistir uyut fln fln rutin zor ama cok guzelinsallah yakinda sende yasiyacaksin o zmn anlarsinn

pasicim baharcim sonnurcumm halecim hulyacim snow sizleride tek tek opuorum unuttugum varsa kusura bakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…