Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kuzucummm
birazcık geç olacak ama...
bbek aspiratörü orti bebeyi kesinlikle tavsiye ederim birde bruno serum fizyolojik..
sen bulundur kışa gelecek içeride burnu kuruyup tıkanabilir...
ateş ölçer bende wewell diye bir marka aldım memnun kaldım...
küveti bende 15 tl ye aldım 15 tl ye file ben hala filede yıkıyorum denizi yalnız yıkıyorum kolaylık oluyor...
evet arada gelip gidip yokluyorum sizi..
seninde gelmiş kırmızılar yeni döngün hayırlı olsun..canım...
evet canım peditus şurup aspiratör serum fizyolojik gördü işimizi çok şükür kolay atlattık..
sen nasılsın ek gıdalara geçtinizmi yiyormu cemre kız..

canım pasimmm çokk geçmiş olsunnnn dikkat et kendinede bebişinede.
senin kusurun olmaz yavrummm tabiki yoğunsundur.
seni seviyorummmmm
bende seni seviyorum baharım..
kusur değil ama gelemeyince ne bileyim kendimi bi tuhaf hissediyorum..
çok başka benim için burası....
behiyecim babacığına rabbim acil şifalar versin...
filmide çektirmişsin geçmiş olsun...

melisim nerelerde....
bebişlerin ve sen iyisinizdir inşallah...

olicim canim olicim okuyormuşsun sende bizi...
öpüyorum canım seni..özledim senide....

sonnurda yok sanırım uzun zamandır..
aynı şekilde hülyada yok...:26:

özlemcim kuzum demek ardacık inlatiyor oraları maşallah tosunuma sağlığı yerinde olsunda inletsin

naz nilay masumiyet sizlerede selam olsun kızlar.....
ay ne zor yazdım
bizde iyiyiz çok şükür..
akşam sabah yola devam
işte böyle kızlar...

pasicim baharcim sonnurcumm halecim hulyacim snow sizleride tek tek opuorum unuttugum varsa kusura bakmasin

bende seni öpüyorum özlemcim.msnden yazmışsın ama hiç karşılaşamıyoruz ki.
neyse ardacık şimdiden yaramazlığa başlamış maşallahhhh.
az büyüsün foto isteriz

canım pasim aynı şekilde benim içinde hepiniz özelsiniz.
ilk çaylaklık döneminde az mı başını ağrıttım.
sabrınla bütün sorularıma cevap verirdin
öpüyorum seni canımsın.

oli neler yapıyor
yazamıyordu galiba :26:
en son aşılama olmuştu ama son durum nedir

evet canım oli malesef okuyor ama yazamıyor neti kapandı.
arada telden girip okuyor.
aşılama negatif malesef ama bu ay normal yoldan olacak inşallah.ben öyle düşünüyorum.
dualrımızı eksik etmeyelimmm.

Behiye'cim Baban a acil şifalar iyidir inşallah

canım sizede allah kolaylık versin kür deniyorsun dimi eşine ? ben keçiboynuzu özünü aldım eşim arada bir yiyor tadını beğenmediği için.
evicap falan alıyor mu eşin?

heyy bebikolarr nasılsınız
biz geldik evimize
çok şükür oğlumu gördüm maşallah artık tam bir bebek olmuş
büyümüş kilo almış çok sağlıklı dedi doktorumuz
doğum 30 ocak göründü bu kez
baklım artık
sizler de iyisinizzzz

SLM CANIMMMMMM

MAŞALLAHH SİZEEE BİRSEYIN KALMAMISSSS
BİZİMDE YARIN KONTROLUMUZ VAR BUYUMUSTUR IYICE COK HEYECANLIYIM BU KACDAR GUNU GECIRDIM DE SU SABAHA KADAR NASIL GECECEK BILMEM

SLM CANIMMMMMM

MAŞALLAHH SİZEEE BİRSEYIN KALMAMISSSS
BİZİMDE YARIN KONTROLUMUZ VAR BUYUMUSTUR IYICE COK HEYECANLIYIM BU KACDAR GUNU GECIRDIM DE SU SABAHA KADAR NASIL GECECEK BILMEM

canım valla size de maşallah15 hafta olmuş baksana
az kaldı gerçekten bir de sezeryan olacağı için ocak 20 den itibaren bir tarih veririr heralde bakalım
ALlahım sağlıkla kucağımızda göstersin
sen de iyi haberlerle dön yarın inşallah

canım eşime neler yapmıyorum ki...evicap içiyo 3 ay oldu nerdeyse başlayalı..3 haftadır da arginmax içio.her gün akşam ısırgan çayı ve keçiboynuzu suyu içio...sabahları da zeytinyagında beklemiş incir yiyor..her akşam olmasada çogu akşam kabak çekirdegi çitlio :-9 ama ve ama ve ama morfolojide hiç düzelme yok.ya ben gerçekten anlamıyorum...ilk yaptırdıgımız tette hiç bi sorun yoktu.şimdsi niye böle oldu çok garip...

evet yaa buyuyoruz bugun kontrolmuz var meraklıyım nasıl odu buyumustur artık.)
kova burcu olucak demek :)hayrlısı cnm walla gunelr sızler ıcı cbk gecıyor kendıme baktıgımda zaman durmus gıbı

cnm stres varsa o da etkıyebılırmi????

ALINTIDIR.........................

Günaydın eşinde sperm sayısı düşüklüğü ve hareket azlığı olanlar bayanlarda yumurtlama sorunu olanlar için bir kür tarifi vermek istiyorum yarım kg hakiki bal,yarım kg ceviz yarım kg fındık yarım kg harnup pekmezi yarım kg tereyağ,yarım kg kaymak,ceviz ve fındık un gibi olana kadar robotta çekilir ve bütün malzemeler ile karıştırılır 12 saat dinlendirdikten sonra sabah aç karnına akşam yatarken 1 tatlı kaşığı yenir.macun bitene kadar inşallah faydasını göreceksiniz denedik ve 7 milyon olan sperm sayısı 60 milyona yükseldi ikizlerime hamileyim

AKLINIZDA BULUNSUN DENEMEKTE FAYDA VAR....

Canım o zaman iyi bir doktora düzenli gidip tedavi görmesi gerekli, çok fazla bir bilgim yok yani başka ne yapılır benim en iyi bildiğim keçiboynuzu idi :26:

saol canım çok şükür bizde iyiyiz
cuma günü kalp atışları için gitcem bakalım inşallah iyidirler

ayy ne güzell yaa
bide iki tane olunca sonraki aylarda ağırlaşırsın baya. ablamdan biliyorum onunda micro enjeksiyon olmuştu aynı şişmiş balon gibiydi ama o çok şişmişti normalden fazla bebekler bi doğdu minicik hala öyleler ama boyları postları yerinde maşallah. seninde sağlıklı olurlarda güzel günlerini görürsün inşallah.. hayırlı haberlerle..

evet canım çoğul gebeliklerde daha zor oluyormuş inşallah ben rahat geçiririm önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü güzel bahtlı olsunlarda zorluklara razıyız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…