- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.761
kuzucummmpasiiiiiiiiimmmmm canımmmmmmmmm
ben geldimm
geçmiş olsun kuzummmm
seni bulmuşken sorularu hemen yağdırıyorum
bebek için burun aspiratörü şart mı alayım mı?
ateş ölçer ne marka tavsiye edersinn
anacım küvet alacam 100-150 diyorlar plastiğe sen kaça almıştın
evet arada gelip gidip yokluyorum sizi..furkan ismide cok hoş anlamlı tarık da guzel bak kurandan oda
benım eşimde yavuz selım hayranı oda der arada
ama bızımkı belli arık 2.lere isim düşünüyorum ben
hoooyytt gelmede görüüm hamile neyın demem yapıştırırım ensenızemetuşu cek aradanda
napıyosun nasılsın anlat hele özledım senıde
paside gelmıs gıtmıs beklıyos pası senıde
evet canım peditus şurup aspiratör serum fizyolojik gördü işimizi çok şükür kolay atlattık..Bebişşşşşşşşşşşşş inanamıyorum vvvuuuuuuuuuuuuuuu üçüz bile olabilirmiş haaaaaa
sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil, benim dayımın üçüzleri var doğduklarından beri kavga ediyolarama niyeyse benim içimden senin ikizlerin olacak gibi geliyor bir kız bir erkek tekrar hayırlı osun canım kendine iyi bak
baharrrr ne o kız sekiz buçukta gelin diyon bebemi yerde ağlar bırakıyorum geliyorum bizim hatun yokvalla sohbet etmeyi özledim bee ama durun siz bebişlerle uğraşırken ben büyütmüş olcam topikten topiğe fink atcam ahh ahh
pasim geçmiş olsun bizde atlattık o salgını burnuna bol serum fizyolojik sık otri bebeyle çek yastığını da 2 damla cold mix gribin tek tedavisi buymuş
veee hamiş kızlarr kendinize iyi bakın bol bol zor yemek ler yapın sarma dolma börek zira doğurunca o yemekleri özleyeceksinizz
bende seni seviyorum baharım..canım pasimmm çokk geçmiş olsunnnn dikkat et kendinede bebişinede.
senin kusurun olmaz yavrummm tabiki yoğunsundur.
seni seviyorummmmm
behiyecim babacığına rabbim acil şifalar versin...selamlar, rahim filmini çektirebildim sonunda rahim iyi amadış gebelikten dolayı sol tüpüm kapalıymış. doktora falan gitmedim. bi başka doktor baktı bişeyler söyledi de babam rahatsız kızlar ya canım çok sıkkın. yoğun bakımda şu an da durum ciddi. hiç birşey yapasım yok.. dua eder misiniz babacığım için.
pasicim baharcim sonnurcumm halecim hulyacim snow sizleride tek tek opuorum unuttugum varsa kusura bakmasin
olimmmm biliyorum okuyorsun bunları.çok özledim seni.
bu gece msn gel mutlaka 11den sonra
takıver senin şu simi pcye
oli neler yapıyor
yazamıyordu galiba :26:
en son aşılama olmuştu ama son durum nedir
iyi akşamlar kızlar kimse yok ama yinede sorayım nasılsınız ne var yok
bikaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah
selamlar, rahim filmini çektirebildim sonunda rahim iyi amadış gebelikten dolayı sol tüpüm kapalıymış. doktora falan gitmedim. bi başka doktor baktı bişeyler söyledi de babam rahatsız kızlar ya canım çok sıkkın. yoğun bakımda şu an da durum ciddi. hiç birşey yapasım yok.. dua eder misiniz babacığım için.
merhabalar kızlar.bdroner canım çok gecmiş olsun.babana acil şifalar diliyorum.kızlar bu arada eşim sperm testini yeniledi.morfoloji ne yazık ki yine sıfır çıktı..
ileri hareketli yüzde 11 den 32 e çıkmış.toplam sperm sayısı 69 milyon.sizce bu sonuçlarla aşılama mı olur yoksa tüp bebek için direk rapor verirler mi?
heyy bebikolarr nasılsınız
biz geldik evimize
çok şükür oğlumu gördüm maşallah artık tam bir bebek olmuş
büyümüş kilo almış çok sağlıklı dedi doktorumuz
doğum 30 ocak göründü bu kez
baklım artık
sizler de iyisinizzzz
SLM CANIMMMMMM
MAŞALLAHH SİZEEE BİRSEYIN KALMAMISSSS
BİZİMDE YARIN KONTROLUMUZ VAR BUYUMUSTUR IYICE COK HEYECANLIYIM BU KACDAR GUNU GECIRDIM DE SU SABAHA KADAR NASIL GECECEK BILMEM
Behiye'cim Baban a acil şifalar iyidir inşallah
canım sizede allah kolaylık versin kür deniyorsun dimi eşine ? ben keçiboynuzu özünü aldım eşim arada bir yiyor tadını beğenmediği için.
evicap falan alıyor mu eşin?
Selam melis'cim iyim ben. siz nasılsınız?
evet yaa buyuyoruz bugun kontrolmuz var meraklıyım nasıl odu buyumustur artık.)canım valla size de maşallah15 hafta olmuş baksana
az kaldı gerçekten bir de sezeryan olacağı için ocak 20 den itibaren bir tarih veririr heralde bakalım
ALlahım sağlıkla kucağımızda göstersin
sen de iyi haberlerle dön yarın inşallah
canım eşime neler yapmıyorum ki...evicap içiyo 3 ay oldu nerdeyse başlayalı..3 haftadır da arginmax içio.her gün akşam ısırgan çayı ve keçiboynuzu suyu içio...sabahları da zeytinyagında beklemiş incir yiyor..her akşam olmasada çogu akşam kabak çekirdegi çitlio :-9 ama ve ama ve ama morfolojide hiç düzelme yok.ya ben gerçekten anlamıyorum...ilk yaptırdıgımız tette hiç bi sorun yoktu.şimdsi niye böle oldu çok garip...
canım eşime neler yapmıyorum ki...evicap içiyo 3 ay oldu nerdeyse başlayalı..3 haftadır da arginmax içio.her gün akşam ısırgan çayı ve keçiboynuzu suyu içio...sabahları da zeytinyagında beklemiş incir yiyor..her akşam olmasada çogu akşam kabak çekirdegi çitlio :-9 ama ve ama ve ama morfolojide hiç düzelme yok.ya ben gerçekten anlamıyorum...ilk yaptırdıgımız tette hiç bi sorun yoktu.şimdsi niye böle oldu çok garip...
saol canım çok şükür bizde iyiyiz
cuma günü kalp atışları için gitcem bakalım inşallah iyidirler
ayy ne güzell yaa
bide iki tane olunca sonraki aylarda ağırlaşırsın baya. ablamdan biliyorum onunda micro enjeksiyon olmuştu aynı şişmiş balon gibiydi ama o çok şişmişti normalden fazla bebekler bi doğdu minicik hala öyleler ama boyları postları yerinde maşallah. seninde sağlıklı olurlarda güzel günlerini görürsün inşallah.. hayırlı haberlerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?