- Konu Sahibi bebisimolsun
- #1.501
evet cnm ileri hareketli demekmiş
canım keçiboynuzu kürü yapabilirsin eşine bide arısütü-bal-polen karışımı yedir bol bol fındık-fıstık-ceviz havuç yedir inşallah işe yarayacaktır...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm ileri hareketli demekmiş
yani hızlı hareketli mi oluyor o dediğin? bizimkide ileri hızlı hareketli %15
canımm benim teşekkürler çok cana yakın buldum seni yeni olmana rağmen.
selamlar..![]()
günaydın canım güzel dileklerin için teşekkür ederim canım ya valla zor dayanıyom test için ama sabredicem cumaya kadar bugünde ateşim yüksek çıktı inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla...
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
işe yarar şifa olur umarım.valla işte başlıyacaz yavaş yavaş kürlere henüz bir şey yemedi eşim ama başlıyacağız
sevdim sizleri çünküüüücana yakınsınız ... bende kolay kolay bu kadar ısınamam ama sebepler önemlidir değilmi??
sebebbimiz güzel canımcım
işe yarar şifa olur umarım.
sağol güzelimdün bi soru sormuştun özelden msj attım ben sana okudun dimi?
işe yarar şifa olur umarım.
sağol güzelimdün bi soru sormuştun özelden msj attım ben sana okudun dimi?
o zaman cuma büyük buluşma günü deseneeehadi bakalım allahın izniyle
günaydın kızlar
hülyacım sanırım doğumgününmüş kutlu olsun canım.nice yıllara.inşallah bebişli bir yaş olur.
bebişim ateşin süper maşallahh
kızzlarrr selamlar nasılsınız hepinizi çok özledim yaa bebişim,tondora durumlar nasıl baharcım rahim filmin iyi geçtimi ve diğer arkadaşlar geçmişi okumadım güzel haber varmı,bikaç gündür girmmiyorum azcık tatsız bişey yaşadım ama şimdi geçti şükür öpüyorum hepinizi çok çok
olsun tatlım önemli değil. nasılsın ?evet aldım canımmcevap vermeyi unutmuşum kusura bakma aldım diye
kızzlarrr selamlar nasılsınız hepinizi çok özledim yaa bebişim,tondora durumlar nasıl baharcım rahim filmin iyi geçtimi ve diğer arkadaşlar geçmişi okumadım güzel haber varmı,bikaç gündür girmmiyorum azcık tatsız bişey yaşadım ama şimdi geçti şükür öpüyorum hepinizi çok çok
olsun tatlım önemli değil. nasılsın ?
hoşgeldin uğramıyorsun arayı açma ama
ben hala adet olmadım,b.hcg ye baktırdım negatif
sende durumlar nasıl?
iyiyim sonnurcum ama akşam olduya pilim bitti inan 1 saat kaldı mesaime bitsin die bekliyorum canım yaaa...sen nasılsın tatlım
selam kızlar![]()
slm doğum günü hanımıı:))))nice mutlu yıllara tekrardan
teşekkur ederim canım cok sagol..ya melıs ben sanırım sogan suyu ıcemıcem pes edıcem![]()