Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hoşgeldin canım tekrar kötü bir durum yok genel anlamda şükür kimsede ben bildiğimi aktarayım dedim ayrıntıyı kızlar yazar kendi haklarında :34:kızlar yok şuan diye...sende iyisin inşallah...senin adınada üzüldüm geçmiş şükür inşallah bidaha olmaz herşey bizler için işte her günümüz aynı güzellikte gecmeye biliyor ne yazıkki...öpüyorum seni

çok sağol canım aynen ama şükür geçti işte,bende öpüyorum

selam canım ben beklemedeyim son 2 günüm...baharın filmi iyi geçti sorun yok...hayırdır canım inşallah kötü bişey yoktur sende durumlar nasıl dr a gittinmi bebişin nasıl?

bebişim hadi inşallah yaa dualarım seninle yok canım daha gitmedim taaa haftaya gidicem doktora bebiş iyimiymiş o zaman görürürüz heralde,baharın adına çok sevindim korkuyordu bu ay filmden sonra tabloda ismini görürüz inşşşallah

hoşgeldin uğramıyorsun arayı açma ama :20:
ben hala adet olmadım,b.hcg ye baktırdım negatif :50:
sende durumlar nasıl?[/QUOTE]

canım açarmıyım arayı hiç yazdım ya moralim bozuktu diye neyse,hayırlısı olsun dr gittinmi

hoşgeldin uğramıyorsun arayı açma ama :20:
ben hala adet olmadım,b.hcg ye baktırdım negatif :50:
sende durumlar nasıl?

canım açarmıyım arayı hiç yazdım ya moralim bozuktu diye neyse,hayırlısı olsun dr gittinmi[/QUOTE]

tamam be tatlım sen iyi olda arada bizide unutma yeter ;)
ben doktora gittim muayenede pko görünümü yok dedi
kistde yok dedi.ama eşimden dolayıda gebe kalmam
zorlanabilir dedi.
ama ben ona inanmıyorum pek fazla olacak inş bir şekilde
allahımın izniyle..

ya ınan ıcmeyı cok ıstıyorum dun aksam ıyı ıcebıldım ama sabah yarısı gerı cıktı:50::50::50:ne yapcam ben ya sabahtan berıde acım yemek yıyemıyorum:50:

doğum günü kızıııııı ne demek içemicem kız şunu bu sefer bitirde bi görelim sonucu ona göre bende içicem:1:

doğum günü kızıııııı ne demek içemicem kız şunu bu sefer bitirde bi görelim sonucu ona göre bende içicem:1:

bugun sabah ıctım yarın aksam ıcerım artık :1::1:cok kotu oldum ya anlatmamam 4 saat kendıme gelemedım daha hala kahvaltıyla duruyorum hıc yemek yıyesım yok :50::50:nese canım yarın artık devam ederım gunde bır olsun bugunluk:1::1:

bugun sabah ıctım yarın aksam ıcerım artık :1::1:cok kotu oldum ya anlatmamam 4 saat kendıme gelemedım daha hala kahvaltıyla duruyorum hıc yemek yıyesım yok :50::50:nese canım yarın artık devam ederım gunde bır olsun bugunluk:1::1:

demek o kadar kötü hee :26:
kıızm iyice zayıflıcan bari oruç tut boşuna aç durma:1:
şaka bir yana ben tutucam sanırım yarın.

zorlanabilir dedi.
allahımın izniyle..[/QUOTE]

tondoracım bencede bu doktorların olmaz dediklerine artık hiç inanmıyorum oldu gördük işte,Allah nezaman uygun gördüyse o zaman oluyor işte,çok şükür bişeyin çıkmamış,azimle kürlere devam,olacak inşallah yakındır gör,adet gecikmesini iyi derlermiş ya duymuştuk diğer topikten :34:

zorlanabilir dedi.
allahımın izniyle..

tondoracım bencede bu doktorların olmaz dediklerine artık hiç inanmıyorum oldu gördük işte,Allah nezaman uygun gördüyse o zaman oluyor işte,çok şükür bişeyin çıkmamış,azimle kürlere devam,olacak inşallah yakındır gör,adet gecikmesini iyi derlermiş ya duymuştuk diğer topikten :34:[/QUOTE]

aa öyle mii yaa o zaman sevineyim mi ben şimdi:21:
hatırlarsan rüzgar arkadaşımız vardı,oda 41.günde adet olmuştu en son
diğer ayada gebe kalmıştı. maşallah :nazar: sanada maşallahh :nazar:
acaba eşimin testini tekrarlasam mı yoksa daha sonra mı bilmiyorum:26:
dr. tekrarlanması gerekir dedi

tondoracım bencede bu doktorların olmaz dediklerine artık hiç inanmıyorum oldu gördük işte,Allah nezaman uygun gördüyse o zaman oluyor işte,çok şükür bişeyin çıkmamış,azimle kürlere devam,olacak inşallah yakındır gör,adet gecikmesini iyi derlermiş ya duymuştuk diğer topikten :34:

dr. tekrarlanması gerekir dedi[/QUOTE]

kür uyguladın dimi eşine ne kadar zaman geçti aradan ,rüzgarın başına geldiğini hatırlamıyorum ama konu geçmişti temmuzda bende 39. gündemi ne olmuştum diye sevinmiştim,rahim kendini hazırlıyomuş diyorlardı hatırlasana,

çok sağol canım aynen ama şükür geçti işte,bende öpüyorum

bebişim hadi inşallah yaa dualarım seninle yok canım daha gitmedim taaa haftaya gidicem doktora bebiş iyimiymiş o zaman görürürüz heralde,baharın adına çok sevindim korkuyordu bu ay filmden sonra tabloda ismini görürüz inşşşallah

saol canım benim gebelerin duası kabul olurmuş inşallah hayırlısıyla....haftaya güzel haberler verirsin umarım canım...:nazar: hepimizin ismi hamileeee diye yazılacak inşallah....

dr. tekrarlanması gerekir dedi

kür uyguladın dimi eşine ne kadar zaman geçti aradan ,rüzgarın başına geldiğini hatırlamıyorum ama konu geçmişti temmuzda bende 39. gündemi ne olmuştum diye sevinmiştim,rahim kendini hazırlıyomuş diyorlardı hatırlasana,[/QUOTE]

en son 10 ay önce testi yaptırmıştık,kür yapmadık keçiboynuzu pekmezi yiyor sabahları aç karnına.
bide geçen aylarda benim doktorum bunun için e vitamini alabilir demişti 1 kutu içti sadece.
yani tatlım bilmiyorum daha önceleri hep düzensiz adet gören biri olarak pek umudum yok açıkçası,
ama son 8 aydır düzenli olduğum içinde bi umut vardı bu ay oda suya düştü gitti işte...
zamanı gelince artık..

muhasebe dimi? benim eşimde muhasebeciydi.
bazen çalışmayı özlüyorum ben yaa yorucu olmasa birde :1:
ama çalışmanında kolayı pek yok. allah kolaylık versin hem evli hem işi olan kadınların durumu zor:50:

günaydın sonnurcumm aynen ööle çalışsan bir türlü çalışmasan bir iş yerimden memnunum ama yoruldum özellikle yol yoruyor beni 6 senedir aynı iş git gel git gel deli gibi... bahanem gelsede(bebişim yani):) kapansa bir süre şu iş meselesi evimle haşır neşir olsam daha yeni evliyim sayılır anlamadımki evimden bişey:1:

günaydınn hanımlar ne var ne yok. bende sinir var , kasık ağrısı var, baş ağrısı var....bi türlü gelemedi şu kırmızılar.eskiden adet olmadan önce hiç böle belirtilerim olmazdı.şimdi nerdeyse adet olmama 10 gün kala kasıklarım , baş ağrılarım falan başlıyo, adet olduktan sonra da bi ton ağrı çekiyorum anlamadım gitti ya :44:

günaydın kızlarrrr....
saree bat yarınmış eee nasıl durumların ateş ölçseydin keşke anlardık az çok...
benim bugünki ateşim

379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ben 2 ay ateş ölçtüm şimdiye kadar çok üzülüyorum düştüğünü görünce..böle daha heycanlı :18: ama nerdeyse 1 haftadır kasıklarımda batma var göğüslerime dokunamıyorum gelcek kırmızılar muhtemelen..ben önümüzdeki aydan çok umutluyum kuşum eşime 22 ekimden beri keçiboynuzu pekmezi ve ballı polenli arı sütü yediriyorum sabah akşam.sperm sayısı az çıktı onu artırmaya çalışıyoruz.

günaydın canım. biz seninle tanışmıyoruz sen ne kadarlık evlisin ne zamandır bebek istiyosunuz

merhaba canım evet memnun oldum seninlede tanıştığıma...ben 1 sene 5 aydır evliyim ama çocuk düşüncesine yeni karar verdik ve bu ay allah nasip ederse başlıcaz bizde çalışmalara bat 6 kasım sonrasında inşallah heyecan var bendede bakalım nasip kısmet...sen peki ne kadardır evlisin ne zamandır deniyosun anladığım kadarıyla şuan denemeler sürüyor

merhaba canım evet memnun oldum seninlede tanıştığıma...ben 1 sene 5 aydır evliyim ama çocuk düşüncesine yeni karar verdik ve bu ay allah nasip ederse başlıcaz bizde çalışmalara bat 6 kasım sonrasında inşallah heyecan var bendede bakalım nasip kısmet...sen peki ne kadardır evlisin ne zamandır deniyosun anladığım kadarıyla şuan denemeler sürüyor

bende 2,5 yıllık evliyım ve 1,5 yıldır istiyoruz canım. ben bugün yarın patlıcam bu ayı geçtim bi beklentim yok..önümüzdeki maçlara bakıcaz :34:

Back
X