- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
- #1.521
yaa hayırr pes etmek yokkkkiçmeye devam et şifa bulacaksın inşallah
ya ınan ıcmeyı cok ıstıyorum dun aksam ıyı ıcebıldım ama sabah yarısı gerı cıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa hayırr pes etmek yokkkkiçmeye devam et şifa bulacaksın inşallah
hoşgeldin canım tekrar kötü bir durum yok genel anlamda şükür kimsede ben bildiğimi aktarayım dedim ayrıntıyı kızlar yazar kendi haklarındakızlar yok şuan diye...sende iyisin inşallah...senin adınada üzüldüm geçmiş şükür inşallah bidaha olmaz herşey bizler için işte her günümüz aynı güzellikte gecmeye biliyor ne yazıkki...öpüyorum seni
selam canım ben beklemedeyim son 2 günüm...baharın filmi iyi geçti sorun yok...hayırdır canım inşallah kötü bişey yoktur sende durumlar nasıl dr a gittinmi bebişin nasıl?
hoşgeldin uğramıyorsun arayı açma ama
ben hala adet olmadım,b.hcg ye baktırdım negatif
sende durumlar nasıl?
ya ınan ıcmeyı cok ıstıyorum dun aksam ıyı ıcebıldım ama sabah yarısı gerı cıktıne yapcam ben ya sabahtan berıde acım yemek yıyemıyorum
![]()
doğum günü kızıııııı ne demek içemicem kız şunu bu sefer bitirde bi görelim sonucu ona göre bende içicem![]()
bugun sabah ıctım yarın aksam ıcerım artıkcok kotu oldum ya anlatmamam 4 saat kendıme gelemedım daha hala kahvaltıyla duruyorum hıc yemek yıyesım yok
nese canım yarın artık devam ederım gunde bır olsun bugunluk
![]()
tamam be tatlım sen iyi olda arada bizide unutma yeter
ben doktora gittim muayenede pko görünümü yok dedi
kistde yok dedi.ama eşimden dolayıda gebe kalmam
zorlanabilir dedi.
ama ben ona inanmıyorum pek fazla olacak inş bir şekilde
allahımın izniyle..
tondoracım bencede bu doktorların olmaz dediklerine artık hiç inanmıyorum oldu gördük işte,Allah nezaman uygun gördüyse o zaman oluyor işte,çok şükür bişeyin çıkmamış,azimle kürlere devam,olacak inşallah yakındır gör,adet gecikmesini iyi derlermiş ya duymuştuk diğer topikten![]()
çok sağol canım aynen ama şükür geçti işte,bende öpüyorum
bebişim hadi inşallah yaa dualarım seninle yok canım daha gitmedim taaa haftaya gidicem doktora bebiş iyimiymiş o zaman görürürüz heralde,baharın adına çok sevindim korkuyordu bu ay filmden sonra tabloda ismini görürüz inşşşallah
aa öyle mii yaa o zaman sevineyim mi ben şimdi
hatırlarsan rüzgar arkadaşımız vardı,oda 41.günde adet olmuştu en son
diğer ayada gebe kalmıştı. maşallahsanada maşallahh
acaba eşimin testini tekrarlasam mı yoksa daha sonra mı bilmiyorum:26:
dr. tekrarlanması gerekir dedi
muhasebe dimi? benim eşimde muhasebeciydi.
bazen çalışmayı özlüyorum ben yaa yorucu olmasa birde
ama çalışmanında kolayı pek yok. allah kolaylık versin hem evli hem işi olan kadınların durumu zor![]()
günaydın kızlarrrr....
saree bat yarınmış eee nasıl durumların ateş ölçseydin keşke anlardık az çok...
benim bugünki ateşim
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
hepinize günaydınn kızlarrrr
günaydın canım. biz seninle tanışmıyoruz sen ne kadarlık evlisin ne zamandır bebek istiyosunuz
merhaba canım evet memnun oldum seninlede tanıştığıma...ben 1 sene 5 aydır evliyim ama çocuk düşüncesine yeni karar verdik ve bu ay allah nasip ederse başlıcaz bizde çalışmalara bat 6 kasım sonrasında inşallah heyecan var bendede bakalım nasip kısmet...sen peki ne kadardır evlisin ne zamandır deniyosun anladığım kadarıyla şuan denemeler sürüyor