Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın sonnurcumm aynen ööle çalışsan bir türlü çalışmasan bir iş yerimden memnunum ama yoruldum özellikle yol yoruyor beni 6 senedir aynı iş git gel git gel deli gibi... bahanem gelsede(bebişim yani):) kapansa bir süre şu iş meselesi evimle haşır neşir olsam daha yeni evliyim sayılır anlamadımki evimden bişey:1:
oyy canım yaa ama birde şöyle düşün,yakında gelecek olan bahanen için para biriktirmiş olursun:34:
günaydınn hanımlar ne var ne yok. bende sinir var , kasık ağrısı var, baş ağrısı var....bi türlü gelemedi şu kırmızılar.eskiden adet olmadan önce hiç böle belirtilerim olmazdı.şimdi nerdeyse adet olmama 10 gün kala kasıklarım , baş ağrılarım falan başlıyo, adet olduktan sonra da bi ton ağrı çekiyorum anlamadım gitti ya :44:
günaydın canım,bak bana bat 22 ekimdi ve hala adet olmadım:50: bende bu ay herv zaman ağıran göğüslerim hiç ama hiç ağrımadı.sanırım bu birazda stres vee en çokta mevsimsel değişiklikten olsa gerek:31:
günaydın kızlarrrr....
saree bat yarınmış eee nasıl durumların ateş ölçseydin keşke anlardık az çok...
benim bugünki ateşim

379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

bebişş günaydın sanadaa :3:

oyy canım yaa ama birde şöyle düşün,yakında gelecek olan bahanen için para biriktirmiş olursun:34:

günaydın canım,bak bana bat 22 ekimdi ve hala adet olmadım:50: bende bu ay herv zaman ağıran göğüslerim hiç ama hiç ağrımadı.sanırım bu birazda stres vee en çokta mevsimsel değişiklikten olsa gerek:31:

canım benim hiç stres yapma bahar ve sonbaharda oluyo böyle değişiklikler.ben geçen mart ayında adet oldum sonra 2 ay olmadım.sonra hiçbişey yokmuş gibi gayet düzenli adet oluyorum.

canım benim hiç stres yapma bahar ve sonbaharda oluyo böyle değişiklikler.ben geçen mart ayında adet oldum sonra 2 ay olmadım.sonra hiçbişey yokmuş gibi gayet düzenli adet oluyorum.

yani ben alışıktım zaten düzensizliğe,ama son birkaç aydır düzenli gidiyordu bi anda böle gecikince umutlandım.
sonra doktora gidince bir sorun olmadığını ve gebe olmadığımı öğrendim:31:
acaba beta hcg negatif çıkıpta sonradan gebe olduğunu öğrenen var mıdır :1:

yani ben alışıktım zaten düzensizliğe,ama son birkaç aydır düzenli gidiyordu bi anda böle gecikince umutlandım.
sonra doktora gidince bir sorun olmadığını ve gebe olmadığımı öğrendim:31:
acaba beta hcg negatif çıkıpta sonradan gebe olduğunu öğrenen var mıdır :1:

bende adet olmadığım o 2 ayda o kadar çok sormuştum ki bu soruları..ama aldığım cevaplar hep olumsuzdu canım..ama Rabbime hiçbişey zor değil hakkımızda hayırlısı inşallh..

zaten ööle düşünmesem hiç gelemezdim heralde ayaklarım geri geri gitmeye müsait yavrum yaaa sağol tatlım aynen yani:34:sen napıyosun sonnurcum bugün yoğunum fazla giremedim bayram öncesi işler var yetşmesi gereken:37:

bende 2,5 yıllık evliyım ve 1,5 yıldır istiyoruz canım. ben bugün yarın patlıcam bu ayı geçtim bi beklentim yok..önümüzdeki maçlara bakıcaz :34:

:1:aynen ööle süpersin önümüze bakıyoz demi hep...bu bizlerin sloganı olsun:34:hadi inşallah tatlım allah gönlüne göre versin hepimizin...

zaten ööle düşünmesem hiç gelemezdim heralde ayaklarım geri geri gitmeye müsait yavrum yaaa sağol tatlım aynen yani:34:sen napıyosun sonnurcum bugün yoğunum fazla giremedim bayram öncesi işler var yetşmesi gereken:37:

ay sana denk gelemesemde:1: cvp vereyim,yemek malzemesi için birazdan markete gidicem.
kayınvalidemi aradım bayram için yardım etmem gereken birşey varsa diye,
diyalog şu:BEN,Anne sarma sarılcaktı sardınız mı ?
KAYINVALİDEM:yok sen sarcan gelin sensin :37:
hahh çok komikk :33:
yarında sarma sarmaya gidicem :37:
kızlaarrr siz ne yaptınız kayınvalidenize :1:

saol canım benim gebelerin duası kabul olurmuş inşallah hayırlısıyla....haftaya güzel haberler verirsin umarım canım...:nazar: hepimizin ismi hamileeee diye yazılacak inşallah....
inşallah canım benim

en son 10 ay önce testi yaptırmıştık,kür yapmadık keçiboynuzu pekmezi yiyor sabahları aç karnına.
bide geçen aylarda benim doktorum bunun için e vitamini alabilir demişti 1 kutu içti sadece.
yani tatlım bilmiyorum daha önceleri hep düzensiz adet gören biri olarak pek umudum yok açıkçası,
ama son 8 aydır düzenli olduğum içinde bi umut vardı bu ay oda suya düştü gitti işte...
zamanı gelince artık..[/QUOTE]

hımm testi yaptıralı baya olmuş tekrarlamalı bencede,yok yok o umut suya filan düşmemiş gelecek ay olur inşallah

ay sana denk gelemesemde:1: cvp vereyim,yemek malzemesi için birazdan markete gidicem.

:1::1:ilginçmiş vurun gelinee:37:

gercekten bencede bi ben yokum bi sen tatlım yaa diyalog süper güldürdün beni yaaa napcaksın gideceksin mecbur demi...canım benim eşimin ailesi ankarada yaşıyor anneme yakınız biz o konuda şanslıyım sanırım..anneme bişeyler yapmak isterdim ama çalışıyorum son güne kadar bayram günü gidicez artık hazır alır herseyi napsın kadın...

hiçbişeyyy tam tersi o bana sarma ve tatlı yapmış:1:
ben çalışıyo olunca yapmış sağolsun...

selam bebişim nolsun canım bulantılar başladı,beklemedeyim daha bebeği görmeye çok var,sen nasılsın heyecan bastımı

bebeğinde sende iyi olunda tatlım bulantılar geçer zamanla inşallah...ay bende inan heyecanlıyım ya sadece ateş biraz umut veriyo bana yarınki ateşe göre bi test yapmayı düşünüyorum bakalım...

bebeğinde sende iyi olunda tatlım bulantılar geçer zamanla inşallah...ay bende inan heyecanlıyım ya sadece ateş biraz umut veriyo bana yarınki ateşe göre bi test yapmayı düşünüyorum bakalım...

canım benim inşallah bi sorun çıkmaz,eee gelmiş test zamanı iyi sabrettin ateş ne olursa olsunbi yapmak lazım innnşşşallllahh çift çizgi sonrada kanda pozitifi görürsünnn:emir_bebek:

bakale -mysea nasılsınız kızlarr bakale hamilelik nasıl geçiyo tatlım inşallah herşey yolundadır

aaa meliscim hoşgeldin canım napalım ben bugün yoğun bir gün yaşıyorum belliki arifeye kadarda bööle arad girdim de yeni gördüm seni yeni boş kaldım zaten çok merak ediyorum yaa yarın test zamanı ayyyyyyy çok heyecanlı canım yaa kaçta yapcaksın meraktayım hala düşüş yokmuş demi anladığım ateşte

inşallah canım benim

en son 10 ay önce testi yaptırmıştık,kür yapmadık keçiboynuzu pekmezi yiyor sabahları aç karnına.
bide geçen aylarda benim doktorum bunun için e vitamini alabilir demişti 1 kutu içti sadece.
yani tatlım bilmiyorum daha önceleri hep düzensiz adet gören biri olarak pek umudum yok açıkçası,
ama son 8 aydır düzenli olduğum içinde bi umut vardı bu ay oda suya düştü gitti işte...
zamanı gelince artık..

hımm testi yaptıralı baya olmuş tekrarlamalı bencede,yok yok o umut suya filan düşmemiş gelecek ay olur inşallah[/QUOTE]
artık gelecek ay mutlaka olmalı sonra diğer ay mutlaka olmalı diye düşünmemeye çalışıcam.acele etmicem artık..
rabbim bilir zamanını
:1::1:ilginçmiş vurun gelinee:37:
he yaa kaynanaya bak senn :) ama severim yinede
gercekten bencede bi ben yokum bi sen tatlım yaa diyalog süper güldürdün beni yaaa napcaksın gideceksin mecbur demi...canım benim eşimin ailesi ankarada yaşıyor anneme yakınız biz o konuda şanslıyım sanırım..anneme bişeyler yapmak isterdim ama çalışıyorum son güne kadar bayram günü gidicez artık hazır alır herseyi napsın kadın...
aslındaaaa yarına kuaförede gitcektim benn gitmesemmii bahanem hazır bak :))) yok yok giderim ben yine
hiçbişeyyy tam tersi o bana sarma ve tatlı yapmış:1:
ben çalışıyo olunca yapmış sağolsun...

aferin onaa ideal kaynanaa :) bende çalışıyor olsam oda bana yapardı diye tahmin ediyorum :)

aaa meliscim hoşgeldin canım napalım ben bugün yoğun bir gün yaşıyorum belliki arifeye kadarda bööle arad girdim de yeni gördüm seni yeni boş kaldım zaten çok merak ediyorum yaa yarın test zamanı ayyyyyyy çok heyecanlı canım yaa kaçta yapcaksın meraktayım hala düşüş yokmuş demi anladığım ateşte

hoşbulduk canım yoğunsundur evet kolay gelsin sana..evet sabah kalktığımda yapcam 7.30 da okula gidince yazarım buraya sonucu şimdilik çok bi düşüş yok ateşimde bakalım hayırlısı olsun...

canım benim inşallah bi sorun çıkmaz,eee gelmiş test zamanı iyi sabrettin ateş ne olursa olsunbi yapmak lazım innnşşşallllahh çift çizgi sonrada kanda pozitifi görürsünnn:emir_bebek:

inşallah canım artık görmek istiyorum şu çift çizgiyi ve kanda güzel değerleri hayırlısı bakalım zor sabrediyom:18:

Back
X